Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez CharoN^ 2006-11-03, 3:55 pm

Póki co nic pewnego. Bednar niby w ŁKSie, ale podobnie bylo rok temu z Zubanem i co? Swoją drogą Bednar dostał u nas szanse, za którą nawet w wywiadach dziękował, a teraz tak szybko ucieka... Chwalibogowskiego będzie trudno zatrzymac, no ale cóż, Jaga Sobolewskiego zatrzymała, więc wszystko da się załatwic. O zakupach narazie cisza (jeżeli to cisza a'la poprzednia runda, to można poczekac :D).
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez derdzik 2006-11-03, 4:26 pm

NIE DZIWIE SIE ZE BARTEK CHCE ODEJSC JESLI MA SZANSE ROZWOJU. CHYBA ZADEN CZLOWIEK NIGDY NIE POGARDZI AWANSEM. A CO DO BEDNARA TO: WIDAC ZE CHLOPAK U NAS SIE MARNUJE, TO ZAWODNIK TYPOWO OFENSYWNY I EWIDETNIE WIDAC ZE GRA NA OBRONIE GO NIE SATYSFAKCJONUJE. SZKODA TYLKO ZE NIE MOZEMY SIE PRZEKONAC JAK BY MU SZLO NA POMOCY. BEDNAR PEWNIE NIE BEDZIE CHIAL ZOSTAC BO WIE ZE JAK KLODZIK WYZDOWIEJE TO MOZE NIE MIEC MIEJSCA W SKLADZIE. JEZELI PRZEDLUZA KONTRAKT Z BEDNAREM A AREK WYZDOWIEJE CHCIALBYM ZOBACZYC JAK GRA W POMOCY.
derdzik

Postprzez Machel 2006-11-03, 7:49 pm

a moim zdaniem trzeba sprzedać Berensztajna ponieważ jest stary w tym sezonie szczelił mało bramek a i też przytocze tu słowa jakiegoś użytkownika forum "chcemy mieć zespół w extraklasie więc musimy mieć piłkarzy z extraklasy" oj przepraszam:oops: może umie stworzyć asyste ale bramki też sie liczą
Ostatnio edytowano 2006-11-03, 7:57 pm przez Machel, łącznie edytowano 1 raz
Machel
Żółta kartka

Postprzez keff79 2006-11-03, 7:53 pm

Machel napisał(a):a moim zdaniem trzeba sprzedać Berensztajna ponieważ jest stary w tym sezonie szczelił mało bramek a i też przytocze tu słowa jakiegoś użytkownika forum "chcemy mieć zespół w extraklasie więc musimy mieć piłkarzy z extraklasy"

ASYSTY ZAGŁĘBIA
7 - Berensztajn
3 - Bednar, Zubanović
2 - Chwalibogowski, Kościukiewicz, Pach, Piątkowski
1 - Gąsiński, Skrzypek

Dziękuje, Do widzenia..
keff79

Postprzez zgredos 2006-11-03, 9:37 pm

Berensztajn (tak jak cała drużyna ) miał kiepski początek, ale z każdym meczem gra lepiej, coraz bardziej rozumie się z drużyną (ma dużo asyst). W przerwie letniej było dużo zmian i trzeba było czasu żeby piłkarze poznali się (na co kogo stać) wydaje mi się że Berensztajn pokaże się z jeszcze lepszej strony.
zgredos

re

Postprzez Qba 2006-11-04, 12:16 am

Machel napisał(a):a moim zdaniem trzeba sprzedać Berensztajna ponieważ jest stary w tym sezonie szczelił mało bramek a i też przytocze tu słowa jakiegoś użytkownika forum "chcemy mieć zespół w extraklasie więc musimy mieć piłkarzy z extraklasy" oj przepraszam:oops: może umie stworzyć asyste ale bramki też sie liczą

powiem tak (pokim nie jest trzezwy): zastanow sie nad tym co piszesz, potem zastanow sie drugi raz, potem napisz i jeszcze raz przeczytaj... i pomysl czy to ma jakis sens, ja rozumiem, ze jestes mlody, pewnie mlodszy ode mnie (wszystko na to wskazuje) i wyobraz sobie, ze tez kiedys bylem w twoim wieku i albo najpierw przemyslalem to, co mowie albo nie zabieralem glosu. wez sobie to do serca, jezeli chcesz, zeby ktos cie traktowal powaznie.

nie pozdrawiam ciebie, innych tak.
Qba

Re: re

Postprzez Robson_2006sc 2006-11-04, 10:09 am

Qba napisał(a):
Machel napisał(a):a moim zdaniem trzeba sprzedać Berensztajna ponieważ jest stary w tym sezonie szczelił mało bramek a i też przytocze tu słowa jakiegoś użytkownika forum "chcemy mieć zespół w extraklasie więc musimy mieć piłkarzy z extraklasy" oj przepraszam:oops: może umie stworzyć asyste ale bramki też sie liczą

powiem tak (pokim nie jest trzezwy): zastanow sie nad tym co piszesz, potem zastanow sie drugi raz, potem napisz i jeszcze raz przeczytaj... i pomysl czy to ma jakis sens, ja rozumiem, ze jestes mlody, pewnie mlodszy ode mnie (wszystko na to wskazuje) i wyobraz sobie, ze tez kiedys bylem w twoim wieku i albo najpierw przemyslalem to, co mowie albo nie zabieralem glosu. wez sobie to do serca, jezeli chcesz, zeby ktos cie traktowal powaznie.

nie pozdrawiam ciebie, innych tak.

100% racji
Robson_2006sc

Postprzez mariusz76 2006-11-04, 10:35 am

Machel napisał:
a moim zdaniem trzeba sprzedać Berensztajna ponieważ jest stary w tym sezonie szczelił mało bramek a i też przytocze tu słowa jakiegoś użytkownika forum "chcemy mieć zespół w extraklasie więc musimy mieć piłkarzy z extraklasy"

Tak gościu i z Tycem bedziemy walczyć w OE!
Berek moim zdaniem jest filarem naszej paczki i z meczu na mecz to udowadnia! Ale po ostatnich info to widze ze po raz kolejny poodchodza nasi czołowi gracze (Folc,Bednar,Chwalibogowski)na dodatek Skrzypek poważna kontuzja. Janicki tak naprawde niewiadomo co! A na wiosne znów niebędzie kim grać. Wiem narazie to są tylko spekulacje, lecz czeba dmuchac na zimne i jeśli maży się o awansie to czeba pomyślec o kontraktach!
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez Socio 2006-11-04, 11:39 am

Z tego co mi wiadomo to jedyny ktoremu konczy sie kontrakt to Bednar. Folc przeciez dopiero co podpisal pol roku temu a Bartek tez ma jeszcze wazna umowe wiec spokojnie. Od spekulacji do odejscia daleka droga, mieli odejsc juz wczesniej Zuban, Teresa sie interesowali itd. A z waznym kontraktem sprzedany zostal ostatnio tylko Ujek i Pitry ( o ktorym notabene mowi sie ze moze wrocic). Wiec bez paniki. Jezeli jednak Bartek by odszedl to na pewno za konkretna kase (Wisla, Belchatow ja maja) i wtedy mozna kupic goscia na jego miejsce.
Socio

Postprzez czysty zysk 2006-11-04, 11:56 am

mnie natomiast ciekawi jakiego rzędu wielkie pieniądze wart jest taki zawodnik... ?? ;)
czysty zysk

Postprzez Sir 2006-11-04, 12:02 pm

czysty zysk napisał(a):mnie natomiast ciekawi jakiego rzędu wielkie pieniądze wart jest taki zawodnik... ?? ;)

150 - 300 tys
Sir

Postprzez Wally 2006-11-04, 1:17 pm

Machel napisał(a):przepraszam:oops: może umie stworzyć asyste ale bramki też sie liczą

:lol: Pomyśl trochę. Skoro jest asysta, to i musi być bramka :lol:
Wally

Postprzez keff79 2006-11-04, 3:19 pm

A po meczu z Jagą co do Twojej wypowiedzi odnośnie Berka..

taraaararaaaa... :lol: :lol:
keff79

Postprzez mariusz76 2006-11-04, 3:36 pm

Machel napisał:
a moim zdaniem trzeba sprzedać Berensztajna ponieważ jest stary w tym sezonie szczelił mało bramek a i też przytocze tu słowa jakiegoś użytkownika forum "chcemy mieć zespół w extraklasie więc musimy mieć piłkarzy z extraklasy" oj przepraszam:oops: może umie stworzyć asyste ale bramki też sie liczą

BŁAZEN (pograj sobie na fifce menager)
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez Robson_2006sc 2006-11-04, 3:52 pm

Berensztajn według mnie jest naszym najlepszym zawodnikiem
Robson_2006sc

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna