WOJTEK napisał(a):Ja nie mam z tym nic wspólnego.
Ja również
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Sir napisał(a):a mozna jaśniej.. i wiecej na ten temat>?
Po pierwsze: nie ten temat. Po drugie : to my decydujemy kto i kiedy wejdzie. A po trzecie jest zakaz więc z czym do ludzi ? Mam nadzieję, że jasno się wyraziłem.Jaworznianin-ZAGŁĘBIE napisał(a):to wkoncu bedzie mozna wchodzic na mecz za tydzien czy nie??
Jeśli chodzi o te słowa, które pytasz. Znalazły się one w oficjalnym piśmie przesłanym przez PZPN do naszego klubu. Jeśli chodzi o odwołanie, klub się nie odwoływał.olo69 napisał(a):Wydaje mi się, że nałożona kara jest nieadekwatna do wydarzeń, które miały miejsce podczas meczu, szczególnie, że od długiego czasu nie było na stadionie żadnych niepokojących wydarzeń (gdyby mecz był przerwany z trzy razy, sędzia dostał po ryju i było z 20 rannych, nooo to wtedy mozna by się zastanawiać) dlatego tez mam jedno pytanie, być może autorzy strony lub ktos inny potrafi na nie odpowiedzieć, a mianowicie:
Czy klub złożył odwołanie od tej decyzji, czy też władze naszego klubu przyjęły zakaz do wiadomości i zadecydowały, że lepiej będzie rozgrywać mecz bez kibiców?
PS Jeszcze pytanie do autora wiadomości na stronie głównej, czy cytował wiadomość za jakimś źródłem (np:PZPN) czy też jest to jego zdanie, chodzi mi o fragment "Kara ta jest konsekwencją skandalicznego zachowania kibiców oraz naruszeń porządku, do których doszło podczas spotkania II ligi "
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack