DYREKTOR RUDY

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Socio 2006-06-07, 8:53 am

A co mial powiedziec Rudy, stadion jest dopuszczony przez policje, straz itd na 6000 wiec co ma powiedziec ze wejdzie 15000. Pomyslmy czasem. Zreszta to i tak jest wielkie ryzyko organizatora, bo na takich meczach jak ze Slaskiem wszystko jest pieknie dopoki klub wygrywa- przyklad meczy Gornika. Ale w momencie gdy cos sie stanie kto za to wezmie odpowiedzialnosc ? Dlatego najpierw trzeba pomyslec jak sie zacznie krytykowac.
Socio

Postprzez olo69 2006-08-28, 6:44 pm

To niemożliwe aby zawodnicy którzy posiadają pewne umiejetnosci nagle w tym sezonie je utracili, nie wierzę też, że im nie zalezy na zwyciestwach.
Graja słabo i tylko przez 20 minut - bo sa źle przygotowani - konkluzja - zwolnic Białka.
Białka zatrudnił Rudy, albo przynajmniej Go polecił prezesowi (to błąd który może nas kosztować awans w tym roku)-konkluzja- zwolnić Rudego.
"Taka jest moja koncepcja tak ja to widzę..." jak śpiewał pewien zespół
olo69

Postprzez problematyk-ziom 2006-08-28, 6:57 pm

Rudego też ktoś w klubie zatrudnił idąc Twoim inteligentnym tokiem rozumowania zwolnić Grodecką... Grodecka też została zatrudniona przez kogoś z zarządu = zwolnić zarząd... a zarząd przez prezesa... wniosek zwolnić prezesa... Najlepiej to wszystkich pozwalniajmy i będzie super, zostanie tylko włascicel bo to jego klub i ciężko go zwolnić :lol:
problematyk-ziom

Postprzez domestos666 2006-08-28, 7:02 pm

Zawsze może ktoś klub odkupić. :wink:
domestos666

Postprzez lys1975 2006-08-28, 7:45 pm

domestos666 napisał(a):Zawsze może ktoś klub odkupić. :wink:

HE HE-SPOKO,TYLKO NA RAZIE TO NAWET DARMO WZIĄŚĆ NIE CHCIAŁ :lol: :D :wink:
lys1975

Postprzez mariusz76 2006-08-28, 7:48 pm

Nierozumiem jednego: CZEMU BIAŁEK?
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez olo69 2006-08-28, 8:17 pm

problematyk-ziom napisał(a):Rudego też ktoś w klubie zatrudnił idąc Twoim inteligentnym tokiem rozumowania zwolnić Grodecką... Grodecka też została zatrudniona przez kogoś z zarządu = zwolnić zarząd... a zarząd przez prezesa... wniosek zwolnić prezesa... Najlepiej to wszystkich pozwalniajmy i będzie super, zostanie tylko włascicel bo to jego klub i ciężko go zwolnić :lol:

Człowieczku Ty lepiej zobacz co pisałes o Białku i Rudym w swoich wczesniejszych postach m.in. po meczu z Piastem czy Miedzią i pośmiej sie z tych postów bo tak chyba robi duża część tego forum.
Co do inteligentnego toku rozumowania - to moim zdaniem Grodecka,czy Motto nie odpowiadają za wyniki sportowe (oni daja kasę i za to powinnismy być im wdzięczni)natomiast Rudy ponosi odpowiedzialność za aktualną sytuację, to że tego nie dostrzegasz to już Twój problem widocznie z kolan Rudego widok nie jest najlepszy.
Nie jestem chyba pierwszym którego te posty wkurwiają dlatego dam Ci koleżeńską radę - zejdź z kolan dyrektora bo Cię zaboli pupa jak mu bryknie po wymęczonym remisie z Łomżą.
olo69

Postprzez Greg1906 2006-08-28, 8:26 pm

Olo nie dziw się problematykowi, przecież koleś wklepuje post za postem z taką intensywnością, że ma prawo niewiedzieć co pisał dwa tygodnie temu :).
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez problematyk-ziom 2006-08-28, 8:40 pm

Spokojnie wiem co pisałem... Uważałem i dalej uważam że zmiana trenera była konieczna i była jedynym dobrym wyjsciem! Wiązałem spore nadzieje z osobą trenera Białka i jak na mój gust spisał się dobrze (mam tu na myśli całą końcówkę poprzedniego sezonu).

Inną sprawą jest natomiast postawa zespołu w tym sezonie...

Olo nie będę się zniżał do takiego poziomu wypowiedz jak TY... powiem tylko tyle że TY zawsze byłeś wielkim zwolennikiem K.T a ja wręcz przeciwnie i wcale się z tym nie kryłem!

I pytanie na koniec do Ciebie... Czy uważasz ze dyrektor klubu (wszystko jedno jakiego) odpowiada za wyniki sportowe? Moim zdaniem nie... Bo to nie on przygotowuje zawodników, nie on ustala skład przed meczami, nie on ich trenuje! Moim skromnym zdaniem to należy do kompetencji trenera a dyrektor odpowiada bardziej za sprawy organizacyjne, ale oczywiście moge sie mylić...

Edit (żeby nie pisać 2 postów pod rząd)...
olo69 napisał(a):Co do inteligentnego toku rozumowania - to moim zdaniem Grodecka,czy Motto nie odpowiadają za wyniki sportowe (oni daja kasę i za to powinnismy być im wdzięczni)

Właśnie o takim inteligentnym toku mówiłem... pieniądze na ten klub daje Włoch, ale właściciel czyli Francesco Cimminelli. Wszyscy inni to pracownicy mający takie a nie inne zadania.
problematyk-ziom

Postprzez olo69 2006-08-28, 9:36 pm

Akurat mój podpis mówi czyim byłem zwolennikiem i wcale się z tym nie kryję, tylko, ze ja jesli Tochel popełnił jakiś błąd potrafiłem to jako jeden z pierwszych lub pierwszy na tym forum skrytykować (np: wypowiedź o maximum 10 miejscu w tabeli czy tez zjebka po porazce w PP z Czarnymi Sosnowiec - zresztą Tochel się z tego tłumaczył na łamach prasy czy "Mojego Zagłębia" odnosząc się do tych postów) Ty natomiast cały czas bawisz się w adwokata Rudego.
Wydaje mi się, że Pan Cimminelli, Motto czy Pani Grodecka nazwisko Białek usłyszeli po raz pierwszy od Rudego bo nie podejrzewam ich aż o taką znajomość polskiego futbolu.
W sytuacji takiej jaka jest u nas czyli właścicielami są osoby zagraniczne, to własnie Rudy w głównej mierze wraz z trenerem odpowiada za wyniki sportowe.
On wymyslił Białka więc niech razem z nim sie spakuje.
PS Chociaż raz przeczytaj co napisałeś i przejrzyj na oczy.
olo69

Postprzez problematyk-ziom 2006-08-28, 9:55 pm

olo69 napisał(a):PS Chociaż raz przeczytaj co napisałeś i przejrzyj na oczy.

Ja na wzrok nie narzekam i osobiście szanuje Twoje zdanie więc i TY uszanuj moje! Różnimy się w kwestii zakresu obowiązków i (co się z tym wiąże) odpowiedzialności za te obowiązki! Osobiście nie potrafie się nadziwić jak to jest... że za kazdym razem kiedy coś jest nie tak (obojetnie w jakiej kwestii czy sportowej czy organizacyjnej) zawsze winny jest Rudy... a kiedy jest coś dobrze, czy pojawia się fajna inicjatywa, transfery (czy nie wiem co jeszcze) to zawsze zasługa w tym Motto lub kogoś innego...

Chyba coponiektórzy są poprostu mocno uprzedzeni do osoby dyrektora Naszego klubu i nic nie jest w stanie tego zmienić!
problematyk-ziom

Postprzez olo69 2006-08-28, 10:07 pm

No to teraz Ci napiszę, że ten temat o Rudym odkurzyłem tak dla jaj (oczywiście to co napiasałem w swoich postach to moja subiektywna opinia) po prostu chciałem sprawdzić jak długo bede musiał czekać na Twoją reakcję - czekałem 13 minut :lol:
Dobry wynik - chyba będzie jakaś dodatkowa premia (najlepiej z funduszu reprezentacyjnego) - jak powiedział Anioł do prezesa spółdzielni w serialu Alternatywy 4.
PS.
Nie chce mi się z Toba gadać (zresztą innych użytkowników forum ta polemika tez już może wkurwiać)
olo69

Postprzez wierny do końca 2006-08-28, 10:12 pm

Panowie czas kończyć to bezsensowne ujadnaie na temat Rudego (nie jest istotne czy "za" czy "przeciw". klub w tej chwili ma zdecydowanie inne problemy...a Rudy??? jest taki jaki jest, a nie czarny, ani biały...ma "+" i "-"...raczej postrzegałbym go jako administratora, człowieka, który raczej działa z ramienia Wlochów, a nie specjalnie błyszczy swoją inicjatywą... Włoch daje kasę, Włoch rządzi...i tyle!
wierny do końca

Postprzez olo69 2006-08-28, 10:16 pm

http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,3578947.html
Odpowiedź na ostatnie pytanie budzi jednak pewną nadzieję - może czas na rehabilitację - mamy takie piękne uzdrowiska w końcu zdrowie jest najważniejsze Panie Dyrektorze.
PS
Żeby ktoś nie myslał, że jestem złosliwy to wyrażnie podkreślę, że nie mam na myśli Wronek czy Rawicza
Ostatnio edytowano 2006-08-28, 10:24 pm przez olo69, łącznie edytowano 3 razy
olo69

Postprzez Leyton 2006-08-28, 10:18 pm

Jasny sygnał. Drużyna jest źle przygotowana.
Leyton

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna