Co sądzicie o beniaminku Swornica Czarnowąsy?

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Co sądzicie o beniaminku Swornica Czarnowąsy?

Postprzez sTV 2003-07-07, 12:17 am

Co sądzicie o beniaminku Swornica Czarnowąsy? Czy może być równym partnerem? Jaki jest Wasz stosunek do Swornicy?
sTV

Postprzez Kamilsts 2003-07-07, 12:29 am

We mnie wzbudza śmiech... fajna nazwa :-)
Stadion ??? na 500 miejsc ..... hmm napewno na niego wpuszczą kibiców gości a zwłaszcza ZAGŁĘBIA !!!
Kolejna zajebista drużyna z którą przyjdzie grać Zagłębiu.
Kamilsts

Postprzez WOJTEK 2003-07-07, 5:34 am

BLISKO OPOLA.WIĘC MOŻE BYĆ CIEKAWIE,CHOCIAŻ ODRA OSTATNIO CIENIUTKA.CO POZA TYM ? NAZWA ZABIJA.ALE SIĘ POJEDZIE.LEGIA TEŻ MOŻE ZAGRAĆ W GORZYCACH Z ĆWOKAMI.OBYŚMY TYLKO RAZ TAM JECHALI.AMEN
WOJTEK
Adventure Group

Spokojnie

Postprzez Gość 2003-07-07, 8:12 pm

Ja bym uważał na Swornicę. Może oczywiście nic nie pokazać jak skalnik w poprzednim sezonie. Jednak myślę że może być groźna, jej mocną stroną może być zaskoczenie. Mało kto spodziewał się że to Swornica awansuje a nie KS Kędzierzyn-Koźle i jak sądzę kluby 3 ligi nie wiele wiedzą o tym zespole, a przez okres przygotowawczy nie wiele zapewne się dowiedzą.
Gość

Postprzez ewryk 2003-07-08, 3:23 pm

hehe a ja mam nadzieje ze przynajmiej z nimi Polonia wygra :)... coz my ejstesmy ponad 20000 wioska ale jak widze druzyny w III lidze grajace na obiektach z tak potezna iloscia miejsc to.... ciezko byc powaznym

pozdrowionka
ewryk

Postprzez DOMATOR 2003-07-08, 8:07 pm

nie zdziwie sie jesli za 5 lat swornica czarnowasy bedzie toczyla boje z polkowicami i leczna w ekstraklasie. mnie juz nic nie dziwi... nawet Piotrcovia Szczecin. ani to ze byl sobie Polar a nagle dzialacze robia abrakadabra i to juz nie jest polar tylko SLASK. w zwiazku z powyzsym proponuje Swornice przeniesc do madrytu a listkiewicza na ksiezyc
DOMATOR

Re: Co sądzicie o beniaminku Swornica Czarnowąsy?

Postprzez Kibic_swory 2003-08-19, 1:32 pm

Moga byc z sebie (Swornica) dumni, ze az tak daleko zaszli.
Dla tak slawnych klubow jak Slask czy Zaglebie to doslownie upokozenie musiec grac z taka 'wioska'. Ja bym ich nie lekcewazyl i traktowal jak godnego przeciwnika. W koncu to Slask i Zaglebie same swoja gra zasluzyly 'tylko' na 3 lige.
EK
Kibic_swory

Postprzez WOJTEK 2003-08-19, 1:42 pm

Kibic_swory napisał(a):Moga byc z sebie (Swornica) dumni, ze az tak daleko zaszli.
Dla tak slawnych klubow jak Slask czy Zaglebie to doslownie upokozenie musiec grac z taka 'wioska'. Ja bym ich nie lekcewazyl i traktowal jak godnego przeciwnika. W koncu to Slask i Zaglebie same swoja gra zasluzyly 'tylko' na 3 lige.
EK
A O CO CI KOLEGO CHODZI???????BO TUTAJ NIKT CIĘ NIE ROZUMIE. :roll: :roll: :roll:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez kibic_swory 2003-08-19, 2:04 pm

WOJTEK napisał(a):
Kibic_swory napisał(a):Moga byc z sebie (Swornica) dumni, ze az tak daleko zaszli.
EK
A O CO CI KOLEGO CHODZI???????BO TUTAJ NIKT CIĘ NIE ROZUMIE. :roll: :roll: :roll:

do szkoly to ty chyba nie chodziles jak czytc nie umisz,
O innych krajach tez nie slyszales, bo tam kazda klawiatura ma poskie piepszone znaki.
kibic_swory

Postprzez WOJTEK 2003-08-19, 2:15 pm

kibic_swory napisał(a):
WOJTEK napisał(a):
EK

do szkoly to ty chyba nie chodziles jak czytc nie umisz,
O innych krajach tez nie slyszales, bo tam kazda klawiatura ma poskie piepszone znaki.
DO SZKOŁY CHODZIŁEM.A TY CHYBA NIE.PISZE SIĘ UMIESZ NIE UMISZ.A CO DO INNYCH KRAJÓW-JESTEM PO GEOGRAFI,CHŁOPCZE ZE SŁOMĄ W BUTACH.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Franz 2003-08-19, 2:19 pm

:shock: do czego zmierzasz tymi swoimi wpisami bo nie bardzo moge zrozumieć :/ :?:
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez krzysiu 2003-08-19, 2:56 pm

czuje ze zaraz poleca pomyje na moja glowe, za to ze niezarejestrowani moga zakladac tematy. nie wiem jak dziala ten system, ale np. ja jak sie nie zaloguje nie moge nowego tematu zalozyc na forum.

postaram sie zrobic to tak jak powinno byc, ale nie moge obiecac ze mi sie uda.
krzysiu
HONOROWY CZŁONEK FORUM

Postprzez Szczurek 2003-08-19, 3:14 pm

Ojojoj szukacie dziury w całym, ten temat był założony 7 lipca, kiedy jeszcze filtra nie było
Szczurek

Postprzez krzysiu 2003-08-19, 3:20 pm

:oops: :oops: :oops: :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
krzysiu
HONOROWY CZŁONEK FORUM

O Swornicy

Postprzez nisur 2003-08-19, 4:18 pm

Życzymy wam awansu do II ligi ale to nieładnie wyśmiewać się z mniejszych znacie przypowiastkę o Dawidzie i Goliacie To ztonujcie wasze wypowiedzi bo w sobotę może okazać się że będzie niespodzianka - kibic Swory ( SWORA ZAWSZE LEPSZA OD OPOLA !!!!!! )
nisur

Następna strona

Powrót do Piłka nożna