Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
A O CO CI KOLEGO CHODZI???????BO TUTAJ NIKT CIĘ NIE ROZUMIE. :roll: :roll: :roll:Kibic_swory napisał(a):Moga byc z sebie (Swornica) dumni, ze az tak daleko zaszli.
Dla tak slawnych klubow jak Slask czy Zaglebie to doslownie upokozenie musiec grac z taka 'wioska'. Ja bym ich nie lekcewazyl i traktowal jak godnego przeciwnika. W koncu to Slask i Zaglebie same swoja gra zasluzyly 'tylko' na 3 lige.
EK
WOJTEK napisał(a):A O CO CI KOLEGO CHODZI???????BO TUTAJ NIKT CIĘ NIE ROZUMIE. :roll: :roll: :roll:Kibic_swory napisał(a):Moga byc z sebie (Swornica) dumni, ze az tak daleko zaszli.
Dla tak slawnych klubow jak Slask czy Zaglebie to doslownie upokozenie musiec grac z taka 'wioska'. Ja bym ich nie lekcewazyl i traktowal jak godnego przeciwnika. W koncu to Slask i Zaglebie same swoja gra zasluzyly 'tylko' na 3 lige.
EK
DO SZKOŁY CHODZIŁEM.A TY CHYBA NIE.PISZE SIĘ UMIESZ NIE UMISZ.A CO DO INNYCH KRAJÓW-JESTEM PO GEOGRAFI,CHŁOPCZE ZE SŁOMĄ W BUTACH.kibic_swory napisał(a):WOJTEK napisał(a):A O CO CI KOLEGO CHODZI???????BO TUTAJ NIKT CIĘ NIE ROZUMIE. :roll: :roll: :roll:Kibic_swory napisał(a):Moga byc z sebie (Swornica) dumni, ze az tak daleko zaszli.
EK
do szkoly to ty chyba nie chodziles jak czytc nie umisz,
O innych krajach tez nie slyszales, bo tam kazda klawiatura ma poskie piepszone znaki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników