O meczu Dospelu należy jak najszybciej zapomniec.Tak żenującego poziomu spotkanie dawno nie widziałem.Lorens nieźle niszczy to co zbudował Żurek.
Może chociaż Groclin pokaże się z dobrej strony i wreszcie oglądając mecz polskiej drużyny w UEFA człowiek nie będzie się nudził.
No i runda wstępna z głowy - oglądałem wczorajsze mecze i trzeba to określić jednym słowem KOMPROMITACJA. Czy też tragedia, wstyd - jak wolicie. Tak to jest jak nasz kraj w rozgrywkach pucharowych reprezentują przypadkowe zespoły... Przecież z taką Cementarnicą to chyba rezerwy Legii by sobie poradziły. No cóż. Nie wiem jak daleko zajdą Wisła i Grodzisk, ale po tym co wczoraj zobaczyłem, czuję wielki niesmak.
Za co tym qwa grajkom z GKS i WIsły Płock płacą???
Kompromitacja, ale jakoś nie żal mi teraz, że te drużyny odpadły. Były słabe i tyle, gdyby zagrały w UEFA Legia lub Amica to by bez problemów przeszły.
WOJTEK napisał(a):JEŚLI CUPIAŁ ODEJDZIE A Z NIM KASA TO MOZE BYĆ CIĘŻKO Z WISEŁKĄ.JA OSOBIŚCIE PŁAKAĆ NIE BĘDĘ... :lol: :lol:
ja tez nie będe :lol: :lol:
GRĘ POLSKICH DRUŻYN W PUCHARACH OKREŚLE JEDNYM SŁOWEM HAŃBA!!!...celowo nie pisze katastrofa czy tragedia bo to za duże słowa a ludzie na świecie naprawde przeżywają większe kataklizmy :( niż runda wstępna pucharu UEFA 8)
Wstyd i hańba. Wisła z tym składem tez długo nie pogra w UEFA, a w Groclin nie wierze. Polska piłka cofa się w rozwoju (nie mylić z Rozwojem Katowice). :( :( :(
Najlepszy komentarz miały wiadomości sportowe na TVN24 :) Zamiast urywków z meczy Dospelu i Wisły P. pokazali planszę z komunikatem iż pokazywanie jak polska piłka stacza się na dno stało się żenujące i znudziło im się to pokazywać. :lol: :lol: :lol: :lol:
Myślę że Wiślacy powinni sobie poradzić z Holendrami. Mimo iż nie grają ostatnio najlepiej to jednak zespół holenderski jest na pewno o wiele słabszy niż Anderlecht i można go pokonać.
Co do drugiej pary to Hertha jest zespołem silniejszym od Groclinu jednak zdarzają jej się głupie wpadki. Tak więc szanse minimalne ale są.
moze to i lepiej ze gks i wisla zostaly wyeliminowane po remisach z jakimis amatorami, bo juz widze te wyniki w I rundzie z zespolami z Niemiec, Portugalii czy Francji: 0-6 1-7 itd
a tak przynajmniej wstydu nie bedzie
pozdrawiam wiecznych optymistow, ktorzy polegli w STS na tych meczach :wink: