Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):musztra napisał(a):Dzisiaj zaczęli odśnieżać śnieg z płyty głównej
:shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
nie mogłem sie powstrzymac ;)
Robili cokolwiek w zime ? [/b]
MarcelZS napisał(a):DO PRZEMEK26
Kolego wyluzuj, problem nie jest taki prosty jak ci się wydaje, weź pod uwagę, że kibice i klub to nie pępek świata i nie jesteśmy jedyną grupą społeczną naszego miasta, która wysuwa rządania względm UM i Prezydenta Sosnowca.
Twoje inwektywy, pomimo mojej dezaprobaty dla działań rządzących naszym miastem trochę wykraczają poza dobry smak i napewno wzawiska nam nie pomogą.
Dla mnie nie ma innej drogi jak "współpraca" z UM i to na różnych szczeblach, tj. Klub, Kibice, Mosir.
Mamy to co mamy, nich klub zrobi awans to zobaczymy, czy Jaskiernia i kumple spełnią obietnice.
Jasne, że musimy walczyć o swoje, ale musimy walczyć i pokazywać się z jak najlepszej strony, zwiększać frekwencje na meczach, robić świetną atmosferę - tak aby media pisały, że Ludowy jest za mały, za stary itd dla tak "wspaniałej publiczności".
:!:
bartekcz92 napisał(a):A moze by na jakims meczu (najlepiej po Widzewie) zaprotestowac i zrobic transparent z napisem ,,Dacie stadion ,damy doping"?? Co wy na to??
tomi2509 napisał(a):bartekcz92 napisał(a):A moze by na jakims meczu (najlepiej po Widzewie) zaprotestowac i zrobic transparent z napisem ,,Dacie stadion ,damy doping"?? Co wy na to??
fajnie to wymysliles. dno
to moze niech dadza ci darmowe wejscie to przyjdziesz na mecz!!!!
bartekcz92 napisał(a):A moze by na jakims meczu (najlepiej po Widzewie) zaprotestowac i zrobic transparent z napisem ,,Dacie stadion ,damy doping"?? Co wy na to??
YOOSHKY napisał(a):bartekcz92 napisał(a):A moze by na jakims meczu (najlepiej po Widzewie) zaprotestowac i zrobic transparent z napisem ,,Dacie stadion ,damy doping"?? Co wy na to??
Sorry, nie moglem sie powstrzymac, wiem ze juz go zbesztaliscie, ale poraza mnie totalny kretynizm, nominuje ten post do najdurniejszego postu w roku oraz najbardziej debilny pomysł. Tomi dobrze to oceniłeś tylko zbyt delikatnie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack