Zagłębie-Cracovia 5 luty godzina 18

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Albion 2006-02-05, 11:42 pm

Zippo napisał(a):Albion chciałeś na prv to napisałem,nie chcesz odpisać to napiszę tutaj
Może nie potrafisz logicznie zinerpretować tego o czym pisałem wyżej,przeczytaj sobie jeszcze raz,pomału i uważnie,może zrozumiesz
I proszę bez tekstów typu że chuja wiem i chuja widziałem i Bóg wie co jeszcze.Zdziwiłbyś się ile wiem i ile widziałem.Nie ubliżaj w ten sposób bo nie robi to na mnie wrażenia.Dla mnie temat skończony
Pozdrawiam wszystkich

Odpisałem Ci na priv , patrz lapiej na monitor bo zza monitora to jestes mistrz
Albion

Postprzez duży1906 2006-02-05, 11:44 pm

hmm niektorzy tu placza jak by nie wiadomo jaka zadyma byla,bywaly juz gorsze i napewno jeszcze jakies sa przed nami,stalo sie nic tego nie zmieni,nie rozumiem tylko lamentu tych co pisza o budowie stadionu i urzedzie miasta,jak by chcieli to juz by dali te pieniadze!! ile nas juz zwodza ?? duzo gadaja a malo robia i tyle. sorry za rozmycie
duży1906

Postprzez Zippo 2006-02-05, 11:48 pm

tak jak napisałem Albion-dla mnie temat skończony
nie pisz kto jest dobry zza klawiatury a kto nie
nie chcę z toba rozmawiać więc daj sobie już spokój
Zippo

Postprzez Albion 2006-02-05, 11:50 pm

I vice versa zippo
Albion

Postprzez prawdziwy_kibic77 2006-02-05, 11:57 pm

Dzisiaj widziałem wstyd w oczach tych którzy są prawdziwymi kibicami Zagłębia wstyd za bandę tych idiotów ktorzy demolowali własną halę, byle się pokazać takim samym idiotom z Bielska i Warszawy tyle w temacie ........ bez urazy dla prawdzuwych kiboli Legi i Bks-u Pozdro
prawdziwy_kibic77

Postprzez gĘsIA skÓrkA 2006-02-06, 12:17 am

Słaby mecz.Wszyscy piszecie ze gdyby Zagłebie wykorzystalo pare sytuacji to by wygrali....patrz 2 tercja , gdzie Cracovia caly czas byla na naszej połowie :roll: , az serce mi waliło :lol: .Doping moze byc.. :o
To wyzej moje zdanie :P :idea:
Kibicow od 1500 do 2000....(z Cracovi 150 :P Myslalem ze bedzie wiecej ).Co do zadymy to no stalo sie i tyle :!:

P.S
:arrow: nie byłem z Krakowa bo skakałem :D
gĘsIA skÓrkA

Postprzez PREDATOR 2006-02-06, 2:12 am

Po cholere te lamenty i płacze?!
Gdy bojówka atakowała prawie cała hala śpiewała "Zagłębie Zagłębie!!"
I to były chyba jedne z najgłośniejszych krzyków w całym meczu - Więc o co Wam chodzi?!!!!
A kto śpiewał " Pamiętasz ku... Sosnowiec" czy "Cwel , Cwel Cracovia?"
Bo nie wydaje mi się , żeby była to tylko Bojówka,a właściwie to Ona nawet pewnie nie śpiewała!!!!
Można by teraz powiedzieć Wy ŚPIEWACIE Oni BIJA!!
Krzesełka poleciały-szkoda, mówi się trudno żyje się dalej!!
A dla Bojówki Szacunek za akcje i mam głęboko gdzieś kto i jak bardzo będzie mnie krytykował czy z błotem mieszał.
Każdu chociaż troche ogarnięty w temacie mógł się domyślić , że jeśli będzie Cracovia, a dokładnie jej kibice , to , że będzie coś się działo, bo chodąc na mecze obojętnie jakie czy ktoś tego chce , czy nie to jednak wie na jakim meczu spodziewać się pikniku, a na jakim innych atrakcji.
Następnym razem poprostu zostacie w domu , a napewno jeszcze nie raz będziecie mieli okazje "Płaczki"
PREDATOR

Postprzez ziomek1984 2006-02-06, 2:28 am

Popieram przedmówce. A tak ode mnie. Bojówka tez jest potrzebna. Po h*** te płacze. Pikniki wy sie nie wypowiadajcie bo jak was widze,slysze to az mnie wkórw bierze. Np na Ludowym nic się nie podoba.,flagi race doping.to na h*** idziesz niemoto na mecz??!! Zostan w domu i sledź wynik w necie.

BYŁO JEST I BĘDZIE ZAWSZE ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC.
ziomek1984

Postprzez bares 2006-02-06, 2:46 am

Co do spotkania to zważywszy na miejsca jak i cele obu drużyn to mecz był wyrównany z dużą ilością niewykorzystanych sytuacji, bohaterami na pewno byli obaj bramkarze. Trochę poprawimy skuteczność i będzie dobrze.
Co do zajść na trybunach, to mecze z Cracowią podobnie jak i z hanysami zawsze będą wzbudzały pewne emocje, i nie powinno to nikogo dziwić a szczególnie osoby, które na Zagłębie chodzą ładnych parę lat, wiec nie wiem skąd to zdziwienie, co po niektórych? Oczywiście niepotrzebnie zostały powyrywane krzesełka, bo to głupio wygląda, gdy kibice niszczą mienie własnego klubu.
Jak widać powstanie różnych grup na Zagłębiu ma również swoje skutki uboczne, w niższych ligach, gdy nie było podziałów wszyscy wspólnie dopingowaliśmy, jeździliśmy na wyjazdy a czasami biliśmy się za Zagłębie razem, i nikt nikogo nie wyzywał. I ta nasza integracja przyczyniła się do pozostania Zagłębia na kibicowskiej mapie Polski, wiec nie ma, co płakać nad rozlanym mlekiem i oby tylko kary nie były zbyt wysokie.
bares

Postprzez HOOLIGANEK_CRAC 2006-02-06, 3:12 am

No coż. Mecz jaki był każdy widział. Nasi wygrali go wydaje mi się jak najmniejszym nakładem sił, które bardzo przydadzą się w PO.
Ktos wczesniej napisał, że dostalibysmy po głowach. Coż moge polemizowac na ten temat. Nie możesz sie wypowiadać na ten temat nie znając ludzi, którzy byli na wyjeździe. Wiadomo każdy chwali swoje lecz ja jestem przekonany, że byłaby ciekawa konfrontacja. Z kolei te oba ataki nie miały najmniejszego sensu bo ciężko jest przebić się przez potrójny kordon. Może gabarytowo lepiej wygladacie lecz nie tylko to sie liczy.
Świat sie zmienia i kibice również. Nie zawsze potrzeba sprzętu. Trzeba przyznac że na obiekcie nie posiadaliśmy sprzętu ( chyba że ja jestem niedoinformowany ??) ale nie moge zaprzeczyć że go nie było wogóle. Służba poządkowa zwana potocznie policją nie zadziałała na wejściu (to odpowiedź na stwierdzenie wcześniejsze). Ekipke tak jak ktoś również wczesniej napisał mamy ciekawą lecz to nie było wszystko na co nas stać. Wiele osób nie pojechało oraz częśc osób nie była do końca ta co powinna. Ale nie mam zamiaru się tu tłumaczyć.
Nie mnie to oceniac czy wyrywaliście krzesełka czy nie. Powiem tyle że czasem nie wychodzi to na dobre ale coż stało sie i nikt czasu nie cofnie.
Z samego meczu myślałem, że lepiej zaprezentuje się DaCosta (jeśli źle pisze poprawciemnie). Chłopak ma pojęcie o grze ale dzisiaj niczym szczególnym sie nie popisał. Widze że obudził się Szałaśny. Kiedy grał u nas jakos mu nie szło a teraz chyba złapał forme.
To chyba tyle. Pewnie będzie jeszcze okazja się kiedyś spotkac na szlaku kibicowskim. Mam nadzieje, że nie odbierzecie mojego posta jako napinki ale jako zwykłą wymianę poglądów.
HOOLIGANEK_CRAC

Postprzez p 2006-02-06, 8:39 am

riposta do hooliganka,co to za okreœlenie że dym nie miał sensu co to za bzdury,i tak wypowiada się hool's craxy? :shock: z twierdzenie że przebić się przez trzy kordony jest trudno to fakt ,tylko jeden z nich to była ochrona jak ruszyliœmy to w padła w popłoch i zaczela sie cofać z pomoca ruszyła w tedy psiarnia ,więc został tylko jeden kordon psiarni po waszej stronie ,więc jak byœcie i wy ruszyli konfrontacja była by pewna, no ale po co ,tak samo było podrugiej stronie na łuku stanoł kordon psiarni no żecz jasna jednej ekipie jest cięszko,lecz zapewniam jak by i wy byœcie ruszyli doszło by do dymu .Nic wierze że w przyszłoœci bedzie ciekawiej
p

Postprzez Wuzel 2006-02-06, 9:00 am

cięszko :lol:

Zbyt wiele sytuacji niewykorzytsanych powoduje,że są takie wyniki a nie inne. Saglo wrócił do drużynki, ciekawe czy dlatego ,że nie ma Kotuły czy zdobył zaufanie trenera. Powoli trzeba się szykować na PO i bezboleśnie przejśc pietruszkowe mecze. Jak dla mnie fajnie wczoreaj zaprezentował się Jasicki i to tyle w temacie
Wuzel
ŚRODULAK

Postprzez el Gombek 2006-02-06, 9:07 am

PREDATOR napisał(a):Gdy bojówka atakowała prawie cała hala śpiewała "Zagłębie Zagłębie!!"
I to były chyba jedne z najgłośniejszych krzyków w całym meczu - Więc o co Wam chodzi?!!!!
A kto śpiewał " Pamiętasz ku... Sosnowiec" czy "Cwel , Cwel Cracovia?"
Bo nie wydaje mi się , żeby była to tylko Bojówka,a właściwie to Ona nawet pewnie nie śpiewała!!!!

Śpiewała , śpiewała.....
Należy podkreślic , że to niektórzy wyrywali krzesełka co było kiepskim pomysłem :roll:
el Gombek

Postprzez Przemek26 2006-02-06, 9:11 am

JAK K.... MOżNA BYć DUMNYM Z NISZCZENIA WLASNEGO STADIONU. żEBY WYRYWAć KRZESEłKA U SIEBIE . KIBICE CRAXY DO TEGO MOMENTU NICZYM NIE PROWOKOWALI A NAWET NIE ZNISZCZYLI żADNEGO SIEDZIENIA. A WY CO TO JEST WASZA DUMA DEMOLKA . POZA WAMI BYłO PONAD 1200 OSóB KTóRE WSTYDZIłY SIE JAK RZADKO. CHCESZ DEMOLOWAć JEDź DO NICH A NIE WłASNE PODWóRKO. A CO DO POLICJI .TEż SIę NIE POPISALI. TłUMIć TEN TłUM W KIERUNKU SEKTORóW . LUDZIE MI NAD GłOWEAMI SPIEPRZALI STAMTąD. PARODIA. A CO DO MECZU SZKODA BO BYłA SZANSA PRZY 3:2 . WSZYSTKO OKAżE SIE W PO.
Przemek26

Postprzez janosikdg 2006-02-06, 11:08 am

janosikdg

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice