WZMOCNIENIA ZAGŁĘBIA ???

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez kwachu 2003-07-02, 9:53 am

Wojtek: negować wszystko i wszystkich jest najłatwiej - tworzyć i budować jest trudniej. Szkoda że tego nie rozumiesz.
kwachu

Postprzez WOJTEK 2003-07-02, 10:33 am

kwachu napisał(a):Wojtek: negować wszystko i wszystkich jest najłatwiej - tworzyć i budować jest trudniej. Szkoda że tego nie rozumiesz.
NIE ROZUMIESZ?TEN TEMAT JEST O WZMOCNIENIACH NIE O PK.DO PK WAM SIE NIE WCINAM.TAK TRUDNO TO POJĄĆ?A CO BUDUJESZ?OPRÓCZ GADANIA O ZMIENIANIU NIC SIĘ NIE DZIEJE.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Dav^ 2003-07-02, 4:05 pm

WOJTEK napisał(a):NO TO k***a ŁADNIE.CIESZĄ SIĘ Z PORAŻKI.POJEBANY TEN TOCHEL ???A RUDY?CO TO k***a MA ZNACZYĆ?ZA ROK A MOŻE DWA...

FORZA JUVE!!!!WY WŁOSKIE KURWY....

Tochel wie co robi i jestem pelen podziwu dla jego pracy !!!
Dav^

Postprzez Monti 2003-07-02, 9:13 pm

Moim zdaniem mamy na tyle solidny zespół że nawet bez wzmocnień jesteśmy w stanie wygrać lige . Trzeba tylko utrzymać skład . Pewnie że dwóch czy trzech doświadczonych piłkarzy z przeszłością pierwszoligową by nie zaszkodziło . Ja jednak także ufam Tochelowi. Co do PK to podzielam zdanie Wojtka. Dla mnie osoboicie postawa pikników jest bardzo bliska, ale dlaczego odazu trzeba pisać o tym w temacie "wzmocnienia Zagłębia " zupełnie nie rozumię . Są tacy którzy chca podyskutować na temat wzmocnień a pikników mają w du... . Co teraz jest przymus czytać o piknikach ? Wydaje mi sie że jedną z cech pikników jest postawa sprzeciwu do narzucania innym swojego zdania i sposobu zachowania . Dlaczego więc takie oburzenie że Wojtek nie chce czytać tu o PK ?
Monti
Moderator

Postprzez bankier 2003-07-03, 6:59 am

Na wczorajszym (środa) wewnętrznym springu wodzisławskiej Odry zobaczyć można było w akcji dwóch zawodników którzy wiosną występowali na Ludowym:
Mariusza Ujka
oraz
Karola Staweckiego

co do tego drugiego - to sprawa jest wyjaśnona - Tochel nie chce go mieć w kadrze na następny sezon, jednak co do Ujka.... Trener chce mieć go na następny sezon w drużynie (pomimo tego co mówił po meczu z Lechem), a sam zawodnik jest zainteresowany spróbowaniem swych sił w klubie pierwszoligowym. Co z tego wyniknie?

Ciekawie powinny prezentowac się kluby "miedziowe" z Legnicy i Głogowa, do których trafiają nie mieszczący sie w kadrze zawodnicy Górnika Polkowice i lubińskiego Zagłębia.

I tu moje zdanie - bez wzmocnien (przy utrzymaniu obecnego stanu posiadania??? - monti to jest niemożliwe bo wywalili kilku zawodników) NIE BEDZIEMY W STANIE POWALCZYĆ O AWANS!!!
bankier

Postprzez Fan 2003-07-03, 9:32 am

Moim zdaniem rowniez bedzie lipa. Bez wzmocnien nie mamy szans chocby z tego wzgledu ze juniorzy nie zastapia Kostera, Jaroszka czy nawet Karola (ta informacja o Odrze to dla mnie szok :shock: ). Tochel i Rudy sie jeszcze nie obudzili bo co sie czyta jakies informacje to wszystkie kluby rozgladaja sie za pilkarzami a u nas cisza. Dla przykladu moge podac Arke: "Arka podpisała kontrakty z pięcioma nowymi zawodnikami: Michałem Chamerą (Gryf Wejherowo), Krzysztofem Kukulskim (GKS Bełchatów), Grzegorzem Podstawkiem (Polar Wrocław), Mirosławem Siarą (KSZO Ostrowiec Św.) i Arturem Toborkiem (Ceramika Opoczno). Cała piątka miała karty na ręku". No i nie sa to wcale zli pilkarze a karty mieli na reku. Tymbardziej mogl Tochel przypilnowac sprawy Toborka bo przydalby sie u nas i zna go dobrze. Ale my mamy jeszcze czas a potem znajdziemy gwiazdy okregowek z kartami na reku. PARANOJA.
Fan
Working Class

???

Postprzez Krawiec 2003-07-03, 10:05 am

WOJTEK napisał(a):
kwachu napisał(a):Wojtek: negować wszystko i wszystkich jest najłatwiej - tworzyć i budować jest trudniej. Szkoda że tego nie rozumiesz.
NIE ROZUMIESZ?TEN TEMAT JEST O WZMOCNIENIACH NIE O PK.DO PK WAM SIE NIE WCINAM.TAK TRUDNO TO POJĄĆ?A CO BUDUJESZ?OPRÓCZ GADANIA O ZMIENIANIU NIC SIĘ NIE DZIEJE.

Do Wojtka .
Od gadania o wzmocnieniach Zagłębia - obojętnie czy zrobi to ktoś z PK czy ty - nic sie nie zmieni na lepsze, ale pogadać zawsze można(byle by nie rozpętywać burzy , bo nie ma powodu). Ja uważam, że wzmocnienia są niekonieczne i wyraziłem to juz na początku tematu. Później temat zdechł i ktoś poruszył go w kontekście finansowym więc kilka postów było na ten temat i znowu cisza. W pewnym momencie napisałem, że jeśli nie ma finansów to naszą rolą jest WZMOCNIENIE ZAGŁEBIA na stadionie, a kol. Kwachu przy okazji nawiazał do PK( i tyle było gadania o PK). No i cóż cię tak poruszyło ? A co ty uwążasz ze mamy siedzieć w jakims swoim gettcie a słowo PK mamy wymawiać "szeptem". Ciekawe czy tak samo reagowałeś kiedy było głośno na forum o FB ? Nie naszą winą jest że PK się rozwija i przystaje do niego coraz więcej członków. Kazdy z nich to odrębna osobowość a nie PK, więc jeśli masz coś do kogoś to zwracaj się indywidualnie. Przecież ja zwracam się do Ciebie po imieniu a nie np "kibicu" czy "antyfaszysto" czy jakoś inaczej. Odpowiedzialność zbiorowa to w wojsku albo na obozie - kto jak kto ale ty chyba kumasz o co mi chodzi.
Narka.
Krawiec

Postprzez Fan 2003-07-03, 11:08 am

Naprostujmy temat i piszcie co wiecie o ewentualnych transferach bo do nowego sezonu coraz mniej czasu a pilkarze znikaja w innych klubach. A jak chcecie sie klocic to moze wam zaloze temat PK w Hydeparku i tam wyrazajcie swoje opinie, poglady. Po c*** zasmiecac forum i w kazdym temacie polowa postow odbiega od niego.
Fan
Working Class

Postprzez Władek 2003-07-03, 12:18 pm

Brak jakichkolwiek informacji. Wiadomo tyle, że Berensztajn to temat nieaktualny bo podpisał już kontrakt z Radomskiem. Wciąż natomiast aktualne są negocjacje z Solnicą. Dziś o 16.00 rozpoczynają się przygotowania do sezonu więc liczymy na jakieś info na stronie
Władek

OK

Postprzez Krawiec 2003-07-03, 12:22 pm

...Nic juz w tym temacie nie mówie bo wyjdzie na to, że chcę sie z kimś kłocić albo kogoś atakować. Nie wiem do kogo pijesz Fan ale czy temat finansowania transferów jest zaśmiecaniem wątku Wzmocnienia Zagłębia ?
Narka
Krawiec

Postprzez Franz 2003-07-03, 9:19 pm

http://sport.onet.pl/757687,wiadomosci.html

Może by mu tak wysłać mejla żeby sobie kupił Zagłębie tak dla zabawy. On może sypnął by jakąś kasą na transfery żeby nie trzeba było kupować gwiazd z okręgówek :twisted:

pozdrawiam ...
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez Fan 2003-07-03, 10:32 pm

No i jak jest?? Dokladnie tak jak co runde czyli stac nas na super gwiazdy sprzedajnej kurwy Katowice i MKS Slawkow. Tylko nie piszcie ze to dopiero poczatek itd. Bo scenariusz juz znamy. Zatrudni sie pieciu pajacy nienadajacych sie do gry a w zimie sie wypierdoli i zostanie jeden. Zdarzylismy sie przyzwyczaic, ot cala nasza polityka transferowa.
Fan
Working Class

Postprzez wkur"f"iony 2003-07-03, 10:42 pm

przyrzekam ze jak tylko przyjade do sosnowca to spale ta makaroniarska flage!!!!makaronom stanowczo nie!!!!!!!! transfery rudy transfery takich pilkarzy to sobie mozna do 6stek sciagac a nie na awans ludzie oni sa(rudy ,tochel,dziwki z zarzadu,makarony)pojebani!!!!,proponuje na piewszym meczu spalic wloska flage plus torinoi kokle rudego!!!
wkur"f"iony

Postprzez bankier 2003-07-04, 6:59 am

no i czemu sie denerwujecie???
pierwszy hit transferowy tego lata już mamy:
Prezesa Francesco Cimminellego zastąpił na stanowisku Giancarlo Motta!!! :)

mało???

do Odry najprawdopodobniej odejdzie Mariusz Ujek (oczywiście tej z wodzisławia)!

a co do sparingów: (tylko nie znam dat) - Jagiellonia, Łęczna, Radzionków, Radomsko, Górnik Zabrze, Dospel, Piast i Raków.

pozdro!
bankier

Postprzez WOJTEK 2003-07-04, 7:08 am

FAN.100% RACJI.W SŁAWKOWIE TO NAWET JA MÓGŁBYM GRAĆ.OBYM BYŁ ZŁYM PROROKIEM ALE PRZY TAKICH "MEGATRANSFERACH" ZGNIJEMY W 3 LIDZE.A CO DO ZMIANY PREZESA. KTO TO JEST ???NA PEWNO NIC SIĘ NIE ZMIENI.
WOJTEK
Adventure Group

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna