KTOŚ DO ZAGŁEBIA !!!!!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

KTOŚ DO ZAGŁEBIA !!!!!

Postprzez cepterek 2005-09-03, 5:11 am

Chciałem przedstawic wam taką sytuacje otóż mieszkam w Pszczynie kibicuje ZAGŁĘBIU !! obok Pszczyny jakies 2 km lezy wioska Łąka :lol: która zrobiła teraz w tym sezonie awans do 4 ligi wielki sukces jak dla nich 8) i własnie w tej Łące gra gosc co nazywa sie MAROSZEK !! obserwowałem go bardzo długi czas koles jest wręcz nie mozliwy szybkosc,zwrotnosc,precyzja widzisz wszystko jest pomocnikiem a praktycznie co mecz ładuje po 2 bramki coś ala PITRY !! a jak wam wiadomo pitry przyszedł z okręgówki i daje rade zajefajnie co do Maroszka warto by było gdy by tam ktos dał cynka Trenerowi Tochelowi i niech się przejedzie zobaczyc czego jest wart pan Maroszek ale daje sobie głowe uciąc że by był rewelacyjnym wzmocnieniem dla naszego zagłębia !! dzięki z góry pozdrawaim czesc :wink:
cepterek

Postprzez PTAQ84 2005-09-03, 8:20 am

jeśli jest wyróżniający sie to go ktoś wcześniej czy później dostrzeże 8)
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez cepterek 2005-09-03, 9:35 am

on juz grał w 3 lidze w MK Katowice tylko zarobki mu ujebali jak MK miał kryzys zreszta jak wszystkim zawodnikom i koles sie zdenerwował i odszedł po wygasnięciu kontraktu czyli wolny transfer :) no i taka wiocha jak łąka była w temacie i go zwineli z pod nosa klubom 2 ligowym podpisał z nimi taki kontrakt ze kuuwa zarabia tyle co chopcy w 2 lidze :) a szkoda by było by go zwineła jaks inna ekipa niz ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC!!!!!!!!! bo koles jest naprawde rewelacyjny!! pozdro <LOL>
cepterek

Postprzez Greg1906 2005-09-03, 10:47 am

He he, nie ma to jak pośmiać się z rana :) . Na Zagórzu jet koleś który lewą nogą ogrywa 10 zawodników i bramkarza. Ładuje ze trzy gole w każdym meczu i gdyby nie to, że gra tak nisko pewnie grałby w Czelsi albo lepiej. Musimy się spieszyć, uwierzcie mi. Jest przegigant, dla zainteresowanych służę nr telefonu i adresem. Dzwonić wieczorem.
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez Leyton 2005-09-03, 1:24 pm

Nie ma się co śmiać. Jeśli mnie pamięć nie myli to ten Maroszek był już jakiś czas temu przymierzany do Zagłębia. Do zawarcia kontraktu jednak nie doszło i niestety nie pamiętam z jakiego powodu.
Leyton

Postprzez Leyton 2005-09-03, 1:37 pm

No i pamięć mnie nie myliła. Poszukałem i znalazłem
http://zaglebie.sosnowiec.pl/shown.php3?nid=759
Leyton

a jak by inaczej

Postprzez cepterek 2005-09-03, 5:43 pm

no jest dobry jest !! i to nie ulega wątpliwosci !! a póki jest w takiej druzynie jakiej jest !! to niech ZAGŁĘBI go łyka bo da rade na bank !! i to jak najszybciej no ale teraz to w rękach działączy !! a więc powodzenia :)
cepterek

Postprzez SIRespect 2005-09-03, 8:44 pm

no i elegancko
teraz tylko czekam na jakąś wypowiedź kogoś z zarządu czy coś :roll:
ale pomysł popieram bo za dużo za transfer zagłebie nie zapłaci :)
SIRespect

..

Postprzez cepterek 2005-09-04, 8:59 am

No o to chodzi własnie trzeba szukac talentów w niskich ligach i zwijac ich za smieszne ceny :) a Marosazek jest godzien uwagi !! teraz czekam równiez na opinie zarządu w tej sprawie
cepterek

Postprzez barthez 2005-09-07, 7:16 am

Pomysł godny rozważenia. W nizszych klasach jest sporo talentów jak Pitry czy Błaszczykowski. Tylko ze u nas leży skauting. Trudno żeby Zagłebie miało swoich skautów w Afryce(choć pewnie powinno) ale kilku trenerów tylko do obserwacji niższych lig w województwie powinno być. Powiem więcej oni muszą być. Trudno żeby tylko intenauci dawali pomysły na transfery :twisted: .
barthez

Postprzez emdżej 2005-09-07, 2:56 pm

barthez napisał(a):Zagłebie miało swoich skautów w Afryce(choć pewnie powinno).

Mamy "swojego" człowieka w Afryce. Ostatnio nam przecież zaproponował dwóch młodych piłkarzy bodajże z Konga
emdżej

Postprzez SkOwRoN 2005-09-07, 7:50 pm

jak zostało już powiedziane, mamy od tego "odpowiedzialnych" ludzi więc raczej nie ma co dyskutować na ten temat.. :wink: zamknąć (?)
SkOwRoN

:)

Postprzez cepterek 2005-09-07, 8:22 pm

hehehe róbta co chceta !! :) byle sie odziałacze obudzili o wzmocnieniu zagłebia bo jak narazie to kiepsko :( a tak byc niemoze jak chcemy zrobic ekstraklase więc musimy sie wzmocnic a ja proponuje jako pierwszego kandydata Maroszka z LKS Łąka koło Pszczyny jezeli ktos sie postara to Maroszek będzie nasz !! ;) z mojej strony to sysko dzieki za Posty pozdrawiam was bajo !!
cepterek

Postprzez barthez 2005-09-08, 7:37 am

emdżej napisał(a):

Mamy "swojego" człowieka w Afryce. Ostatnio nam przecież zaproponował dwóch młodych piłkarzy bodajże z Konga

Znalazł ąż dwóch czarnoskórych w Afryce !
No to narazie efekty jego pracy są mizerne. Jakoś nie mogę sobie przypomnieć murzyńskiej gwiazdy w Zagłębiu.
Osobiście szukał bym graczy na bałkanach. B.dobra technika i nie muszą się aklimatyzować.
barthez

Postprzez emdżej 2005-09-08, 10:55 am

barthez napisał(a):
emdżej napisał(a):

Znalazł ąż dwóch czarnoskórych w Afryce !
No to narazie efekty jego pracy są mizerne. Jakoś nie mogę sobie przypomnieć murzyńskiej gwiazdy w Zagłębiu.
Osobiście szukał bym graczy na bałkanach. B.dobra technika i nie muszą się aklimatyzować.

Dwóch zaproponował, a nie wiadomo ilu znalazł. Widocznie się nie nadawali. A tych dwóch i tak zarząd i Tochel nawet nie chcieli. A jak nie możesz sobie przypomnieć to ja ci powiem jedno nazwisko: Eric Fasindoh
emdżej

Następna strona

Powrót do Piłka nożna