Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Strooś napisał(a):byłem dzisiaj na ludowym w godzinach południowych i zastałem ekipę w sile 8 osób. 6 zbierało płyty betonowe z sektora obok krytej, a 2 wyrzucało gruz ze schodów prowadzących na ten sektor. ktoś tam jeszcze kombinował coś przy poręczach krytej trybuny, coś tam mierzyli goście w sile 2 osób. wygląda więc na to, że sektor będzie się budował :D ale czy wybuduje się do rozpoczęcia rozgrywek...?
mam nadzieję, że zobaczymy naszych piłkarzy 30 czerwca w meczu z Podbeskidziem na Ludowym
pozdrawiam
Tomano napisał(a):Ile w koncu ma byc tych krzeselek, bo w dzisiejszej wyborczej Baczynski cos mowi o 412?
29.06.2005 Na Podbeskidzie Ludowy będzie gotowy
Na kibiców Zagłębia Sosnowiec, którzy przyjdą zobaczyć inauguracyjny mecz II ligi, będzie czekać 412 nowych krzesełek.
Zgodnie z terminarzem Zagłębie ma zagrać 30 lipca z Podbeskidziem Bielsko-Biała. Na Stadionie Ludowym trwa jednak remont trybun. Działacze Zagłębia zwrócili się więc z prośbą do Podbeskidzia, by to jednak ono było gospodarzem meczu.
- Nie damy rady. My też mamy remont, tyle, że murawy - mówi Stanisław Piecuch, prezes Podbeskidzia.
Leszek Baczyński, kierownik Ludowego, uspokaja, że w takiej sytuacji dołoży wszelkich starań, by mecz odbył się jednak w Sosnowcu.
- Na obiekcie trwa remont dwóch sektorów, położonych po bokach trybuny krytej. Do dyspozycji kibiców oddamy kolejnych 412 krzesełek. Zdążymy! - zapewnia.
zulus napisał(a): podszedł do mnie jeden z robotników (był to chyba sam mistrz Urlich von operator koparki ręcznej) i dał mi do zrozumienia że nie jestem tam mile widziany, szczególnie z aparatem,po czym zamknął brame wjazdową na płyte. No cóż, mają chyba płacone za godzine a nie za wykonaną prace więc po co mają sie przemęczać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników