avi z polonią

Wszelkie uwagi i pomysły dotyczące funkcjonowania forum oraz serwisu.

Moderatorzy: flex, krzysiu, swiezy52

Postprzez YOOSHKY 2005-10-04, 6:37 am

incognito napisał(a):A jeśłi mam linuxa to jak mogę rozwiązać ten problem. BO szczerze mówiąc trochę niekumaty jestem z tego systemu ;)


nowy xine lub mplayer lub ....... pełno tego
YOOSHKY
 
Posty: 2045
Dołączył(a): 2005-05-29, 10:13 pm
Lokalizacja: Wychowany: POGOŃ-CZELADZKA, Zamieszkały: BMC


Postprzez Oko 2005-10-04, 10:34 am

U mnie już ok, samo się naprawiło. Sciagłem filmik, ale jakość tego jest troche słabsza od tych wcześniejszych.
W końcu zobaczyłem cudowna bramke Morawskiego, na stadionie jakoś ona mi umkneła :(
Oko
 
Posty: 331
Dołączył(a): 2004-04-21, 10:52 am
Lokalizacja: Czeladź -- dzielnica PIASKI

Postprzez Gość 2005-10-04, 4:40 pm

YOOSHKY napisał(a):
incognito napisał(a):A jeśłi mam linuxa to jak mogę rozwiązać ten problem. BO szczerze mówiąc trochę niekumaty jestem z tego systemu ;)


nowy xine lub mplayer lub ....... pełno tego


Dziękuję. Jakoś sobie poradziłem.

Pozdrawiam

i
Gość
 

Postprzez Gość 2005-10-04, 8:00 pm

Faktycznie coś z jakością jest nie tak - kodowałem je tak samo jak mecz z Radomiakiem a jakość dużo gorsza . Sam nie wiem dlaczego tak się stało. Będę testował w wolnej chwili
Soyer
Gość
 

Postprzez olo69 2005-10-15, 9:52 pm

kurcze i znowu jak z Polonią ten sam komunikat
Program Windows Media Player nie może połączyć się z serwerem. Nazwa serwera może być niepoprawna lub serwer jest zajęty. Spróbuj ponownie później.
a próbowałem o róznych porach dnia i nocy

ewentualnie taki jeśli wpiszę już konkretny adres avi
Nie masz uprawnień do oglądania tej strony
Możesz nie mieć uprawnień, aby przeglądać ten katalog lub tę stronę przy użyciu podanych poświadczeń.

--------------------------------------------------------------------------------

Jeśli sądzisz, że przeglądanie tego katalogu lub strony powinno być możliwe, spróbuj skontaktować się z witryną sieci Web używając dowolnego z adresów e-mail lub numerów telefonu, które mogą być podane na stronie głównej zaglebie.sosnowiec.pl.

Możesz kliknąć Wyszukaj, aby poszukać informacji w Internecie.




Błąd HTTP 403 - Dostęp zabroniony
Internet Explorer
olo69
 
Posty: 1126
Dołączył(a): 2003-05-01, 10:31 pm
Lokalizacja: modrzejowska city

Postprzez Monti 2005-10-16, 6:44 pm

Witam.
Nie jestem ekspertem, ale mam kilka pomysłów -

1. Proponuje Panel sterowania->Opcje folderów->typy plików->avi potem w zalezności od wybranego programu(zapkładamy że Windows Media Pleyer) zaawansowane i zaznaczamy - potwierdź odtwarcie po pobraniu.

jeśli nie pomogło to

2. W tej samej opcji avi "zmień" i zmieniamy rodzaj programu , jeśli nie masz innych niż WMP zainstaluj np. WINAMP najlepiej odrazu podpinając pliki avi pod niego.

3. Poza tym zakłądam ze problemy sa na XP wiec instalacja SP2 pewnie nie zaszkodzi .
Monti
Moderator
 
Posty: 451
Dołączył(a): 2002-12-30, 10:11 pm
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza

Poprzednia strona

Powrót do Forum oraz serwis zaglebie.sosnowiec.pl

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników