Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Pampek napisał(a):Prosze ludzi którzy byli w Legnicy o kilka słów ze sprawozdania jak było ile Miedzi itd ipt.POZDRAWIAM :wink: :wink: :wink: :wink:
WOJTEK napisał(a):TYCH KILU TO JEDEN OKOPANY PRZEZ KILKU.BYŁO NAS JEDNAK 10 I ROZPIERZCHLIŚMY SIĘ :lol: :lol: JEDNAK MIEDZI NIE BYŁO 10 A DWA RAZY TYLE.SZKODA,ŻE NIE BYŁO PROPOZYCJI 10 X 10.ALE TRUDNO...PORAŻKA TO PORAŻKA.ALE MOŻE JESZCZE SIĘ SPOTKAMY?KIEDYŚ...
KOLEJNY NETOWY NAPINACZ.DUŻO BYŚ NIE NAROBIŁ.A SKORO TAK LUBISZ OKOPYWAĆ TO ZACZNIJ MOŻE OD ZIEMNIAKÓW NA SWOIM POLU.NIE POZDRAWIAM,ODWAŻNIAKU.Ad88 napisał(a):WOJTEK napisał(a):TYCH KILU TO JEDEN OKOPANY PRZEZ KILKU.BYŁO NAS JEDNAK 10 I ROZPIERZCHLIŚMY SIĘ :lol: :lol: JEDNAK MIEDZI NIE BYŁO 10 A DWA RAZY TYLE.SZKODA,ŻE NIE BYŁO PROPOZYCJI 10 X 10.ALE TRUDNO...PORAŻKA TO PORAŻKA.ALE MOŻE JESZCZE SIĘ SPOTKAMY?KIEDYŚ...
Szkoda jednak że nie poszedłem na ten mecz... Takich antyfaszystów jak ty lubi okopać w majówke. No nic to co ma wisieć nie utonie
WOJTEK napisał(a):KOLEJNY NETOWY NAPINACZ.DUŻO BYŚ NIE NAROBIŁ.A SKORO TAK LUBISZ OKOPYWAĆ TO ZACZNIJ MOŻE OD ZIEMNIAKÓW NA SWOIM POLU.NIE POZDRAWIAM,ODWAŻNIAKU.Ad88 napisał(a):WOJTEK napisał(a):TYCH KILU TO JEDEN OKOPANY PRZEZ KILKU.BYŁO NAS JEDNAK 10 I ROZPIERZCHLIŚMY SIĘ :lol: :lol: JEDNAK MIEDZI NIE BYŁO 10 A DWA RAZY TYLE.SZKODA,ŻE NIE BYŁO PROPOZYCJI 10 X 10.ALE TRUDNO...PORAŻKA TO PORAŻKA.ALE MOŻE JESZCZE SIĘ SPOTKAMY?KIEDYŚ...
Szkoda jednak że nie poszedłem na ten mecz... Takich antyfaszystów jak ty lubi okopać w majówke. No nic to co ma wisieć nie utonie
A MOŻE SIĘ UJAWNISZ,ARYJSKI WOJOWNIKU???POSZUKAJ MNIE NA MECZU TO ZOBACZYSZ BRUDNE RĘCE NA SWOJEJ MORDZIE,KUTASIE.14 napisał(a):do ad88 i innych zainteresowanych.
Szkoda że tylko pogoniliście tych antynazistów z Sosnowca :( jak by jeszcze który po ryju dostał to może by mu się odechciało wychwalanie komuny i Edwarda Gierka. Jestem z Sosnowca, chodze na mecze i p***le klimaty z tego forum i antynazistów nieważne czy są kibicami Zagłębia czy Chujni Zdrojowice. Jebie mnie dokładnie "kibicowska brać".
Dla 14 słów żyjemy............... Pozdro dla wszystkich aryjskich ekip z całej Polski nie wazne czy są za Ruchem, Polonią czy za Zagłębiem. Pierdolić "brudnych" kibiców z Sosnowca!!!!!
Legia Warszawa - White Legion :)
14 napisał(a):do ad88 i innych zainteresowanych.
Szkoda że tylko pogoniliście tych antynazistów z Sosnowca :( jak by jeszcze który po ryju dostał to może by mu się odechciało wychwalanie komuny i Edwarda Gierka. Jestem z Sosnowca, chodze na mecze i p***le klimaty z tego forum i antynazistów nieważne czy są kibicami Zagłębia czy Chujni Zdrojowice. Jebie mnie dokładnie "kibicowska brać".
Dla 14 słów żyjemy............... Pozdro dla wszystkich aryjskich ekip z całej Polski nie wazne czy są za Ruchem, Polonią czy za Zagłębiem. Pierdolić "brudnych" kibiców z Sosnowca!!!!!
Legia Warszawa - White Legion :)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników