Wrażenia z Legnicy

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Wrażenia z Legnicy

Postprzez Pampek 2003-05-04, 11:04 pm

Prosze ludzi którzy byli w Legnicy o kilka słów ze sprawozdania jak było ile Miedzi itd ipt.POZDRAWIAM :wink: :wink: :wink: :wink:
Pampek

Postprzez WOJTEK 2003-05-04, 11:10 pm

TRZEBA JEĹšDZIĆ.A PARU Z NAS MOGŁO PO RYJU DOSTAĆ :lol: :lol: :lol: .
WOJTEK
Adventure Group

Re: Wrażenia z Legnicy

Postprzez Gość 2003-05-06, 9:11 pm

Pampek napisał(a):Prosze ludzi którzy byli w Legnicy o kilka słów ze sprawozdania jak było ile Miedzi itd ipt.POZDRAWIAM :wink: :wink: :wink: :wink:

Pytasz sie jak bylo w Legnicy? oto opis okiem kibicow Miedzi-krotko, zwiezle i na temat: Sosnowca 3 autokary + 2 busy - razem jakieś 140 osób. Przed meczem wyczajamy w parku pod stadionem ok. 10 Zagłębiaków i w podobnej liczbie ich atakujemy. Kilku dostaje oklep reszta uciekła. Wcześniej gonimy busa gości, który ucieka na czerwonym świetle. Na meczu bez większych atrakcji.
/relacja Miedź Legnica/
Gość

Postprzez WOJTEK 2003-05-06, 9:19 pm

TYCH KILU TO JEDEN OKOPANY PRZEZ KILKU.BYŁO NAS JEDNAK 10 I ROZPIERZCHLIŚMY SIĘ :lol: :lol: JEDNAK MIEDZI NIE BYŁO 10 A DWA RAZY TYLE.SZKODA,ŻE NIE BYŁO PROPOZYCJI 10 X 10.ALE TRUDNO...PORAŻKA TO PORAŻKA.ALE MOŻE JESZCZE SIĘ SPOTKAMY?KIEDYŚ...
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Ad88 2003-05-08, 12:04 pm

WOJTEK napisał(a):TYCH KILU TO JEDEN OKOPANY PRZEZ KILKU.BYŁO NAS JEDNAK 10 I ROZPIERZCHLIŚMY SIĘ :lol: :lol: JEDNAK MIEDZI NIE BYŁO 10 A DWA RAZY TYLE.SZKODA,ŻE NIE BYŁO PROPOZYCJI 10 X 10.ALE TRUDNO...PORAŻKA TO PORAŻKA.ALE MOŻE JESZCZE SIĘ SPOTKAMY?KIEDYŚ...

Szkoda jednak że nie poszedłem na ten mecz... Takich antyfaszystów jak ty lubi okopać w majówke. No nic to co ma wisieć nie utonie
Ad88

Postprzez WOJTEK 2003-05-08, 12:10 pm

Ad88 napisał(a):
WOJTEK napisał(a):TYCH KILU TO JEDEN OKOPANY PRZEZ KILKU.BYŁO NAS JEDNAK 10 I ROZPIERZCHLIŚMY SIĘ :lol: :lol: JEDNAK MIEDZI NIE BYŁO 10 A DWA RAZY TYLE.SZKODA,ŻE NIE BYŁO PROPOZYCJI 10 X 10.ALE TRUDNO...PORAŻKA TO PORAŻKA.ALE MOŻE JESZCZE SIĘ SPOTKAMY?KIEDYŚ...

Szkoda jednak że nie poszedłem na ten mecz... Takich antyfaszystów jak ty lubi okopać w majówke. No nic to co ma wisieć nie utonie
KOLEJNY NETOWY NAPINACZ.DUŻO BYŚ NIE NAROBIŁ.A SKORO TAK LUBISZ OKOPYWAĆ TO ZACZNIJ MOŻE OD ZIEMNIAKÓW NA SWOIM POLU.NIE POZDRAWIAM,ODWAŻNIAKU.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Gość 2003-05-08, 4:28 pm

WOJTEK napisał(a):
Ad88 napisał(a):

KOLEJNY NETOWY NAPINACZ.DUŻO BYŚ NIE NAROBIŁ.A SKORO TAK LUBISZ OKOPYWAĆ TO ZACZNIJ MOŻE OD ZIEMNIAKÓW NA SWOIM POLU.NIE POZDRAWIAM,ODWAŻNIAKU.

Przeciez to ty gałganie promujesz stronke kibiców mieszkających na peryferiach Sosnowca, więc kto gdzie kopie ziemniaki :roll:
No chyba, że wy uprawiacie ryż :P
Pozdrawiam hahaha antifa
P.S. Szybko uciekałeś???Tzn się "rozpierzchłeś" :P :lol:
Gość

Postprzez WOJTEK 2003-05-08, 5:29 pm

NASZA STRONA POKAZUJE JAK DUŻY JEST SOSNOWIEC.ALE CO TY O TYM MOŻESZ WIEDZIEĆ SKORO GDY BYŁ MECZ U NAS SIEDZIAŁEŚ U MAMY POD SPÓDNICĄ.A CO DO ROZPIERZCHNIĘCIA.HMMM...CI CO NIE JEŻDŻĄ NIGDY NIE UCIEKAJĄ.WIĘC NIE PIERDOL MI TU ODWAAZNIAKU GŁUPOT.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Gość 2003-05-09, 4:17 pm

A kto ci baranku powiedział ze jestem kibicem?? :lol:
widzisz ja pisałem tylko o tobie i zwracalem sie tylko do ciebie. nie mam nic do kibicow sosnowca, śmieszą mnie tylko "pierzchający" anty nazi a ty -jak sam napisałeś -do takich się zaliczasz :D
Bez odbioru
Gość

Postprzez bankier 2003-05-09, 5:10 pm

gość - daj sobie spokój rasistowska, zakompleksiona dziewczynko!
bankier

Postprzez 14 2003-05-18, 7:23 am

do ad88 i innych zainteresowanych.

Szkoda że tylko pogoniliście tych antynazistów z Sosnowca :( jak by jeszcze który po ryju dostał to może by mu się odechciało wychwalanie komuny i Edwarda Gierka. Jestem z Sosnowca, chodze na mecze i p***le klimaty z tego forum i antynazistów nieważne czy są kibicami Zagłębia czy Chujni Zdrojowice. Jebie mnie dokładnie "kibicowska brać".

Dla 14 słów żyjemy............... Pozdro dla wszystkich aryjskich ekip z całej Polski nie wazne czy są za Ruchem, Polonią czy za Zagłębiem. Pierdolić "brudnych" kibiców z Sosnowca!!!!!

Legia Warszawa - White Legion :)
14

Postprzez WOJTEK 2003-05-18, 8:36 am

14 napisał(a):do ad88 i innych zainteresowanych.

Szkoda że tylko pogoniliście tych antynazistów z Sosnowca :( jak by jeszcze który po ryju dostał to może by mu się odechciało wychwalanie komuny i Edwarda Gierka. Jestem z Sosnowca, chodze na mecze i p***le klimaty z tego forum i antynazistów nieważne czy są kibicami Zagłębia czy Chujni Zdrojowice. Jebie mnie dokładnie "kibicowska brać".

Dla 14 słów żyjemy............... Pozdro dla wszystkich aryjskich ekip z całej Polski nie wazne czy są za Ruchem, Polonią czy za Zagłębiem. Pierdolić "brudnych" kibiców z Sosnowca!!!!!

A MOŻE SIĘ UJAWNISZ,ARYJSKI WOJOWNIKU???POSZUKAJ MNIE NA MECZU TO ZOBACZYSZ BRUDNE RĘCE NA SWOJEJ MORDZIE,KUTASIE.
ZAGŁĘBIE JEBIE NAZIOLI!!!
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Codino 2003-05-18, 9:50 am

14 napisał(a):do ad88 i innych zainteresowanych.

Trzymajcie mnie, co za kretyn. Aryjskich ekip hahaha. Nawet chłopczyku nie wiesz co to znaczy.
Codino

Grrrrrr

Postprzez Qba 2003-05-18, 8:38 pm

wiecie co dla mnie ideologie takie jak np. faszyzm, nazizm czy antysemityzm to po prostu oznaka glupoty.... nic dodac, nic ujac, macie tak poprzewracane we lbach, ze szkoda slow na was...
PS. Wojtek, super logo!!!!
Qba

Postprzez WOJTEK 2003-05-18, 8:43 pm

HEHEHEHE.DZIĘKI...
BASH THE FASH !
WOJTEK
Adventure Group

Następna strona

Powrót do Kibice