przez MuMiN 2003-04-22, 9:17 pm
Witam
Pesto dałeś temacik który dotyczy nas wszystkich więc i ja coś tutaj napisze.
Na początku miałem pewne obawy co do tego forum, gdyż poziom wpisów był żenujący jednak z biegiem czasu trochę się to zmieniło i na chwilę obecną jest dobrze (wpisy na średnim poziomie, bez jakiś ciężkich i zażartych dyskusji (tutaj mam na myśli tylko i wyłącznie dział "Kibice" gdyż w innych się raczej nie udzielam, wychodząc z założenia że taktyka, wyniki itp. to nie moja "brocha" i nie za bardzo mam chęci, ochotę oraz predyspozycję do wymiany poglądów z niemal ekspertami w tej dziedzinie. Co do poszczególnych jednostek, to jest jak wszędzie. Są osoby które olewają tematy bez sensu, lub mówiąc prościej debilne, są osoby które mają zupełnie inne poglądy niż pozostali, są napinacze, kozacy i tacy którzy wpisują się w każdym temacie, dotyczącym nawet zeszłorocznego śniegu. Bez was wszystkich nie było by tej dyskusji, tak było i tak będzie, choć fakt faktem ale od początku czekam na jakiś poważny temacik (polemikę) w dziale o kibicach, jestem ciekaw kto pierwszy napisze coś co dotyczy fanów i sami kibice będą musieli się w nim wypowiedzieć. Specjalnie dałem temat o mentalności by sprawdzić czy poważne problemy zostaną potraktowane poważnie, niestety ale trochę się zawiodłem bo większość to olała - nic mam nadzieje że dalej będziemy to ciągnąć, nieraz poważnie, nieraz z dowcipem, nieraz zupełnie bez sensu.
Pozdrawiam wszystkich normalnych "osobników" którzy wypowiadają się konkretnie na temat a nie gadają o pierdołach.