przez tryyyyy 2006-05-02, 8:07 pm
Tak na marginesie, mysle ze jest to zbedny temat, ale skoro sie pojawil to chce sprostowac kilka kwestii.
Czeladzianin, kary wygladaja zupelnie inaczej, duzo gorzej, lecz ja nie jestem powolany do tego zeby wdawac sie tutaj w szczegoly - mysle ze Ty tez nie.
eMeR, nie, nie chodzi o to. Wszystkie fakty ktore podane sa w mediach, zareczam Ci sa przekrecone o 180*.
Zostalismy ofiarami w/g mnie wielkiej propagandy ktora ma na celu zniczenie naszej grupy. Media w calej Polsce przedstawiaja osoby zatrzymane, jako najgorszych zwyrodnialcow, chuliganow itd. Prawda jest taka, ze zdecydowana wiekszosc z nich, to ludzie "z lapanki" ktora urzadzila sobie policja (policja - to slowo w tym miejscu jest nie odpowiednie). Ci co byli na stadionie, widzieli co sie dzialo i jak zachowywala sie blisko 100 (!) osobowa grupa prewencji.
Co do kwestii kar ktore czekaja zatrzymanych kibicow, to mysle ze jest to precedens w skali kraju... lecz jak wspomnialem, nie jestem od tego zeby podawac na forum publicznym w szczegoly!.
Ostatnio edytowano 2006-05-02, 9:52 pm przez
tryyyyy, łącznie edytowano 5 razy