JAN TOMASZEWSKI

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

JAN TOMASZEWSKI

Postprzez WOJTEK 2003-02-06, 1:54 pm

CO O NIM SĄDZICIE???MOIM ZDANIEM TO EXTRA GOŚĆ.NIE PIERDOLI SIĘ Z NIKIM.I JAKOŚ W SĄDACH NIE LĄDUJE.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Fan 2003-02-06, 2:43 pm

Jasiu jest w porzadku. Zawsze mowi to co mysli i sie nie boi. Napierdala na Bonka, Listkiewicza i cala ta bande. Tak samo nie podskoczy mu zaden mierny grajek. Szkoda ze go wyjebali z TVP bo Darkiem "Esperalem" Dziekanowskim tworzyli niezly duet w Golu.
Fan
Working Class

Postprzez Kamilsts 2003-02-06, 7:34 pm

!!! :twisted: :oops: Jasiu Tomaszewski Rules :oops: :twisted: !!!
Kamilsts

Tomaszewski

Postprzez bankier 2003-02-06, 7:52 pm

Zeby nie bylo tak wesoło - ma dobre intecje - ale jest prostakiem. Niczym się nie różni od Bońków, Listkiewiczów i Kolatorów. Ciągnie tylko wózek w swoją stronę wykorzystując mit z Wembley i dawną popularność. Grał dobrze, ale później... szkoda gadać (vide trenerka). Widać, że gość musi się od czasu do czasu pokazać na antenie. Ja go nie lubię i drażni mnie jego gadka. Typek pokroju śp Dębskiego.
bankier

ps.

Postprzez bankier 2003-02-06, 7:55 pm

gość jest zawsze "przeciw" i dlatego ma posłuch wśród publiki.
bankier

Postprzez Kamilsts 2003-02-06, 7:56 pm

Ale potrafi powiedzieć chociaż jaka jest prawda w tym jebanym PZPN-ie !!!
Gdyby był z nim osobiście powiązany pewnie by tego niemówił ,ale niejest więc... JANEK TOMASZEWSKI RULES :-)
Kamilsts

JT

Postprzez bankier 2003-02-06, 8:01 pm

Gość powie wszystko żeby pokazać się w mediach. Może i ma rację, ale nie wystarczy tylko mówić - trzeba dać jeszcze jakieś dowody. Ja też mam nadzieję, że gość ma rację, ale jeszcze nie przedstawił dowodów. PS. fajnie by było gdyby ktoś ujawnił to co dzieje się w PZPN! Ale nie wierzę, że to się uda Tomaszewskiemu.
bankier

Jasiu t

Postprzez Gość 2003-02-06, 10:27 pm

Wdług mnie Tomaszewski to spoko gość- to za jazdę z PZPN.Z drugiej strony nieraz tak pierdoli że płakać się chce..........
Gość

Postprzez Fan 2003-02-06, 11:27 pm

Mimo wszystko i tak ma wiecej plusow i minusow. Probuje wyjawic prawde i nie da robic z siebie idioty. A ze pierdoli no to chyba jak kazdy z tych pseudo expertow i znawcow futbolu (Szpaku, Zydor, Szczesny i inni). Mnie tez dobijaja jego stwierdzenia ze: "to nie byl blad tylko wielblad", albo porownania bramkarzy i praktycznie kazdy z nich to "najlepszy bramkarz swiata". A najwiekszy ubaw to byl jak byl expertem w TV Wizja (transmisje z LM) i sie uzupelniali razem z bodajze gosc sie nazywal Sitnicki. Te ich garniaki i niebieskie koszule z zoltymi krawatami. Ehhhh to byly czasy. Pozdro dla wszystkich.
Fan
Working Class

Postprzez Gość 2003-02-07, 12:41 am

taaaa... hehehe pamietam jak transmitowali jakis mecz z legii i stali w tych kurtałach "wizja tv" sitnicki z tomkiem i przeprowadzali na zywo "analize" pierwszej polowy a publika w nich kulkami ze sniegu napier....ten teges

swoja droga sitnicki wyladowal w tvp zdaje sie
szkoda ze wizji juz nie ma
Gość

Postprzez Gość 2003-02-07, 12:43 am

a do slynnych powiedzen tomaszewskiego dodalbym:

"matysek idzie po pilke jak po rente"
Gość

Postprzez voytech 2003-02-07, 9:50 am

Oraz jego ulubione powiedzonko przy dosrodkowaniu, ze zrobiono to "na afere". Im czesciej powtarzane, tym smieszniejsze.
voytech

Postprzez Gość 2003-02-08, 1:39 am

Tomaszewski jest jedyny w swoim rodzaju i sie nie pierdoli z innymi ... precz z dupowlazami listkiewicza itp Tomaszewski Tak Trzymac !!!!
Gość

Moze troche z innej beczki

Postprzez CZaRnYY 2003-02-09, 1:19 am

Tomaszewski - śmieszny koleś, często robi z siebie idiotę, taki piłkarski lepper, ale poza gadaniem to on nic nie robi, wymądrza się tylko

Najśmieszniejsze jest to jak analizuje sytuacje podbramkowe i próbuje to wszystko rozrysować... a gdy skonczy rysować to nic z tego nie wiadomo co on tam popisał :D

A teraz może troche odejde od tematu...

A pamieta ktoÅ› Gmocha na polsacie sport w czasie MÅš w Korei? :D
Ten koleś z Tomaszewski w duecie byłby najlepszy.
CZaRnYY

Postprzez Kamilsts 2003-02-11, 10:52 pm

Gmoch i jego zabójczy uśmiech przy analizie spotkań to było to co podobało mi się najbardziej oczywiście obok samych meczyków :-)
Kamilsts

Następna strona

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników