Konkurs ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Konkurs ...

Postprzez MuMiN 2003-10-23, 4:42 pm

Sklep Kibica oraz miesięcznik "Wiara Która Przetrwała"organizuje konkurs na wykonanie projektów które zostaną wykorzystane na koszulkach, bluzach, szalach oraz kubkach. Projekty prosimy składać w Sklepie (wraz z projektem zostawiając swój namiar). Najciekawsze pomysły zostaną wykorzystane. Nagrodą w konkursie jest otrzymanie rzeczy na której został wykorzystany wasz wzór. Wszystkich bardzo gorąco zachęcamy do zabawy. Najciekawsze propozycje będziecie mogli podziwiać w naszej gazetce.
MuMiN
Kuba Wojewódzki

Postprzez Franz 2003-10-23, 6:55 pm

A jak zrobie projekt szalika Zagłębie to jak mam go zanieżć do sklepu kibica :?: :?
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2003-10-23, 7:01 pm

Franz napisał(a):A jak zrobie projekt szalika Zagłębie to jak mam go zanieżć do sklepu kibica :?: :?

Normalnie wydrukowac i zaniesc !
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: :)

Postprzez Franz 2003-10-23, 7:04 pm

^m@rcin^ napisał(a):
Franz napisał(a):A jak zrobie projekt szalika Zagłębie to jak mam go zanieżć do sklepu kibica :?: :?

Normalnie wydrukowac i zaniesc !

Aha no tak :P niewiem co się ze mną dzieje ostatnio przecież to było oczywiste :) lepiej usuncie te moje wpisy bo wstyd :oops:
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2003-10-24, 4:56 pm

Panowie moja propozycja to szalik w starym stylu - Pasiak ja niestety nie mam zdolności do tego aby taki szal zaprojektować ale bardzo chętnie bym go kupił i pewnie wielu innych ludzi też. Myśle że trzeba się nad tym zastanowić. A jak by ktoś nie wiedział o czym mówię to odsyłam na forum na strone www.kibice.pl gdzie jest temat o szalach. Zajebisty jest szal Lechi Gdańsk.
Uwielbianyprzezwszystkich
Adventure Group

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2003-10-24, 5:22 pm

Sosnowiecka część AG napisał(a):Panowie moja propozycja to szalik w starym stylu - Pasiak ja niestety nie mam zdolności do tego aby taki szal zaprojektować ale bardzo chętnie bym go kupił i pewnie wielu innych ludzi też. Myśle że trzeba się nad tym zastanowić. A jak by ktoś nie wiedział o czym mówię to odsyłam na forum na strone www.kibice.pl gdzie jest temat o szalach. Zajebisty jest szal Lechi Gdańsk.

Beda szliki pasiaki ale bialo - czarne. Juz sa zrobione tylko trzeba odebrac.
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez anonimek1906 2003-10-24, 6:35 pm

czy projekty mogą być również odręczne czy tylko na kompie:D? pozdro i z góry dzieki za odpowiedz...
anonimek1906

Powrót do Kibice