Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
PAWEŁ ŚRODULA napisał(a):MOŻE TRZEBA BĘDZIE ZROBIC TAJ JAK ODRA ONI PONOC "ZAŁATWILI" SOBIE ZE W TEJ KLATCE NIE SIEDZIELI. Z TEGO CO WIEM POSTAWILI SIE OCHRONIE :D :D :D
warchlak napisał(a):zaden kibic nie zasługuje sobie na takie traktowanie(prócz kibiców poloni bytom)sami działacze włókniarza powinni wejśc do klatek i wtedy powinni przemysleć to jeszcze raz.zwierzeta do zoo a nie ludzie
Wally proponuje żebyś tam wjechał na maksymalnej kurwie i im wszystkim pokazał!!!Wally napisał(a):No właśnie Warchlak,co ty gadasz :twisted: To,że nie lubisz Polonii( a ja nie nawidze za Radzionków) nie znaczy,że można z nich szydzić i traktować jak zwierzęta :!: To też ludzie,a to,że hanysy i ich nie nawidzimy nie znaczy,że można ich tak oczerniać :!: Panowie zawalczymy o swoje miejsca!!!! Zapowiadam walke z ochroną w Kietrzu :D
Wally napisał(a):Włochaty nie gadaj,że nie wiesz o co mi chodzi!!Co my k***a jesteśmy jakieś cipy czy Zagłębiacy?? Do tej klatki to sobie mogą wpuscic chętnych na basen,który znajduje się za klatką a nie nas!!Nasza starszyzna wywalczyła nam w sposób imponujący awans do 3 ligi :D ,a my(wy) co?? Pospolite ruszenie w Kietrzu :!: :twisted: :!: A nie stanie na równi boiska i gapienie sie w grube kraty. Skoro my,kibice Zagłebia jesteśmy owiani złą sławą,to pokażmy na co nas stać :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników