zaglebie-nasza wspolna ojczyzna

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

zaglebie-nasza wspolna ojczyzna

Postprzez stulatek 2003-08-30, 9:29 pm

witam
cytujac w innym miejscu krawca "Jednym z elementów, wokół którego jednoczy się nasz region jest nasz klub. Zatem celem tego działu jest dążenie do tego by wszyscy Zagłębiacy - jak w dawnych latach świetności - mieli świadomość, że są reprezentowani przez Zagłębie Sosnowiec i wszyscy cieszyli się albo smucili z jego zwycięstw lub porażek." pomyslalem ze mozna by zmienic to co powiedzial/napisal chyba norwid: "polska nasza wspolna ojczyzna" i zrobic flage z napisem "zaglebie-zasza wspolna ojczyzna"
stulatek
fryta

Postprzez WOJTEK 2003-08-30, 9:38 pm

TAAAA.A POTEM MOJA ULICA-MOJA DUMA.ILE TYCH FLAG?CO Z NIMI ROBIĆ ?A KTO DA KASĘ???????????????
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Baryla 2003-08-30, 9:42 pm

wojtek ma racje nie ma juz miejsca na flagi!!teraz trzeba zbierac na sektorowke!
Baryla
Zagłębiak

Postprzez stulatek 2003-08-31, 6:19 pm

WOJTEK napisał(a):TAAAA.A POTEM MOJA ULICA-MOJA DUMA.ILE TYCH FLAG?CO Z NIMI ROBIĆ ?A KTO DA KASĘ???????????????

z calym szacunkiem wojtek ale nie chodzimy na "kaliska sosnowiec" czy kwiatowa sosnowiec" tylko na zaglebie
stulatek
fryta

...

Postprzez Krawiec 2003-08-31, 7:33 pm

...Sorki kol. stulatek ale np moją ojczyzną jest Polska a Zagłębie małą ojczyzną . Właśnie z tego powodu jako jeden z wielu zabiegałem o powstanie flagi "Zagłębie Dąbrowskie". Myśle, że te dwa słowa mówią wszystko . Mimo to doceniam intencje i pozdrawiam !
Krawiec

Re: ...

Postprzez stulatek 2003-08-31, 9:18 pm

Krawiec napisał(a):...Sorki kol. stulatek ale np moją ojczyzną jest Polska a Zagłębie małą ojczyzną . Właśnie z tego powodu jako jeden z wielu zabiegałem o powstanie flagi "Zagłębie Dąbrowskie". Myśle, że te dwa słowa mówią wszystko . Mimo to doceniam intencje i pozdrawiam !

i slusznie ze zabiegales bo pomysl byl przedni, natomiast ja postaram sie doprowadzic do konca, w miare moich mozliwosci, moj pierwszy pomysl przedstawiony przeze mnie na formu, czyli "al. kibicow zaglebia"
ja rowniez pozdrawiam
stulatek
fryta

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników