7zł za bilet ! - Przesada ? ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

7zł za bilet ! - Przesada ? ...

Postprzez Gość 2003-08-01, 11:34 am

7 BLACH ZA MECZ W 3 LIDZE TO JA DZIEKUJE NA MECZE NIEKTÓRYCH PIERWSZOLIGOWCÓW MOŻNA WEJŚĆ ZA 15 zł (fakt że na najgorszy sektor ale lepszy rydz jak nic) PO ZA TYM NIE BĘDĄ RACZEJ PŁACIĆ LUDZIE 7 zł ZA MECZ NP. ZE SWORNICĄ CZARNOWĄSY CZY COŚ !!! TO JEST TROCHE WYGUROWANA CENA JAK NA 3 LIGE MOIM ZDANIEM PIĄTAK BYŁ WYSTARCZAJĄCY !! JEDNAK LICZE ŻE KLUB ZBIERA KASKE NA ROZBUDOWE STADIONU !! ALBO NA ZWIĘKSZENIE FUNDUSZY NA KONTRAKTY Z PIŁKARZAMI.
Gość

MAŁA POMYŁKA.......(ALE MI ŁYSO) !!!!

Postprzez UsZaN 2003-08-01, 11:41 am

Qrna NIE ZALOGOWAŁEM SIĘ I TEN TEMAT PORUSZYŁEM JAKO GOŚĆ !!! ALE JEŚLI SĄ JAKIEŚ PYTAŃSKA TO PROSTUJE SPRAWE I MÓWIE ŻE TO MOJA OPINIA !!! SORRKI !!! MAM ZAWIASY I TYLE BUAHAHAHAHAHHA :lol:
UsZaN

Postprzez fabian 2003-08-03, 10:19 am

Szczerze mowiac watpie, bo po podwyzce straca raczej dochody. Chodzi o to, ze w klubie boja sie nadkompletow. Tyle, ze mogliby, jak zauwazyles, zroznicowac ceny biletow, na przyklad na Swornice czy inne dac ceny promocyjne.
fabian

Postprzez Albion 2003-08-03, 12:50 pm

7 złoty za wejście to jest cena porównywalna do innych klubów trzecioligowych. Mogłoby być zawsze mniej ale z drugiej strony patrząc to w miesiącu ile mamy meczy u siebie? Dwa albo trzy. Więc 14 lub 21 zł. na miesiąc to nie jest chyba dużo?
Albion

:(

Postprzez ^m@rcin^ 2003-08-03, 1:06 pm

Albion napisał(a):7 złoty za wejście to jest cena porównywalna do innych klubów trzecioligowych. Mogłoby być zawsze mniej ale z drugiej strony patrząc to w miesiącu ile mamy meczy u siebie? Dwa albo trzy. Więc 14 lub 21 zł. na miesiąc to nie jest chyba dużo?

Jak ktos nie pracuje to jest duzo, dolicz do tego wyjazdy.!!
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Gigaland 2003-08-03, 1:47 pm

podobno złotówa z każdego biletu ma iść do budżetu powstającego stowarzyszenia. biorąc to pod uwagę może dlatego podnieśli cenę.
Gigaland

:(

Postprzez ^m@rcin^ 2003-08-03, 1:52 pm

Gigaland napisał(a):podobno złotówa z każdego biletu ma iść do budżetu powstającego stowarzyszenia. biorąc to pod uwagę może dlatego podnieśli cenę.

W momencie kiedy stowaryszenie bedzie zarejestrowane !! A pozatym to nie jest pewne jeszcze . :(
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Albion 2003-08-03, 3:29 pm

^m@rcin^ napisał
Jak ktos nie pracuje to jest duzo, dolicz do tego wyjazdy.!!

Wyjazdy to inny temat,często sam wyjazd jest droższy niż bilet za wejście na stadion
Albion

Re: KOGOŚ CHYBA PORĄBAŁO 7zł ZA 3 LIGE TO PRZESADA .....!!!

Postprzez _PAoLO_ 2003-08-04, 12:10 am

Anonymous napisał(a):7 BLACH ZA MECZ W 3 LIDZE TO JA DZIEKUJE NA MECZE NIEKTÓRYCH PIERWSZOLIGOWCÓW MOŻNA WEJŚĆ ZA 15 zł (fakt że na najgorszy sektor ale lepszy rydz jak nic) PO ZA TYM NIE BĘDĄ RACZEJ PŁACIĆ LUDZIE 7 zł ZA MECZ NP. ZE SWORNICĄ CZARNOWĄSY CZY COŚ !!! TO JEST TROCHE WYGUROWANA CENA JAK NA 3 LIGE MOIM ZDANIEM PIĄTAK BYŁ WYSTARCZAJĄCY !! JEDNAK LICZE ŻE KLUB ZBIERA KASKE NA ROZBUDOWE STADIONU !! ALBO NA ZWIĘKSZENIE FUNDUSZY NA KONTRAKTY Z PIŁKARZAMI.

nie przesadzaj,przecież to są dwa piwa,za te siedem złotych bedziesz miał okazje oklaskiwać wspaniałe zwycięstwa swojej ukochanej drużyny, w spaniałej atmosferze i w spaniałym toważystwie.Czego więcej chcieć :wink:
_PAoLO_

Postprzez krzysiu 2003-08-05, 9:29 pm

zaczalem chodzic na zaglebie jak bylo w V lidze i gdyby nie to ze byly w miare tanie bilety to jestem pewien ze nie bylbym dzisiaj kibicem zaglebia.

sadze jednak ze zlikwidowanie ulg nie zniecheci tych co chodzili wiosna, ale nie zacheci rowniez tych ktorzy nie chodzili :(
krzysiu
HONOROWY CZŁONEK FORUM

Postprzez Wally 2003-08-05, 11:59 pm

A dla mnie,to bez róznicy,czy za bilet dam 5,czy 7złotych. Moja miłośc do klubu jest tak wielka,ze to,ze zapłace 2 zeta więcej jest niczym w porównaniu do tego,ze moge oglądac na żywo w akcji klub mojego życia!!!
Wally

Postprzez kwachu 2003-08-06, 9:43 am

Wydaje mi się, że podnieśli cenę, bo w poprzednim sezonie i tak większość wchodziła na ulgowy za 5 - niewielu kupowało "normalny". Wobec tego postanowili wprowadzić wszystkie po 7... Co nie jest dobrym pomysłem. Wystarczy ustalić jasne kryteria: dzieci, uczniowe, studenci i emeryci po 5 + kontrola legitymacji, reszta po 7, a nie wprowadzanie od razu ceny, która może zniechęcić. Jeśli na mecz chce przyjść cała rodzina np. 2 rodziców + 2 dzieci to muszą wybulić 28 zł co wcale nie jest tak mało. A przecież to trzecia liga...
kwachu

Postprzez Gość 2003-08-06, 9:56 am

Kwachu nie chcę tutaj robić sobie reklamy ale radzę przeczytać moje wypociny na mojej stronce (reklama poniżej), a potem tylo publicznie mnie zlinczować :wink: :lol: :lol: :wink:

Pozdro!
Gość

Postprzez kwachu 2003-08-06, 10:13 am

Nie wiem czy twój list to spowodował (chyba przypisujesz sobie za dużą moc sprawczą :wink: ) - jedno jest faktem. Cena jest jaka jest. Jeszcze jedna uwaga do mojego poprzedniego wpisu. Jeśli klub zostaje już przy cenie 7 zł to powinny być jakieś promocje - przynajmniej dla rodzin i kobiet, jeśli klub faktycznie chce zwiększyć frekwencję na stadionie. Chyba, że jest tak jak zauważył fabian - boją się nadkompletów. Ale to nic nie da - na najważniejszych meczach i tak będą nadkomplety, a na tych mniej ważnych (czytaj ze słabszymi rywalami) przyjdzie po prostu mniej osób.
Pozdro.

Ps. Morpheus - może wrzuc na swoją stronkę treść tego twojego listu?
kwachu

Postprzez Gość 2003-08-06, 11:47 am

Kwachu chciałem, ale od tego czasu musiałem formatować dysk, a okazało się że nie mam kopii zapasowej. Mógłbym wrzucić tutaj te fragmenty, które opublikowało TEMPO ale jak już wspomniałem są to tylko moje negatywne spostrzeżenia (może 1/3 całego listu). A nie chciałbym się narazić kibicom, którzy mogą nie przyjąć do wiadomości tej informacji i potraktować te fragmenty jako cały list.
Niemniej jeżeli będzie więcej głosów proszących o publikację tego listu (opublikowanych fragmentów) to go opublikuję.
Gość

Następna strona

Powrót do Kibice