olo69 napisał(a):
chyba za bardzo zmniejszyłem???
haha no :D
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
mario 1906 napisał(a):DOBEREK JA WŁAŚNIE WRÓCIŁEM Z IMPREZKI PO AWANSIE DO EKSTRALIGI KTÓRY SPĘDZIŁEM Z HOKEISTAMI I KUMPLAMI Z OSIEDLA CHLOPAKI SZCZEŚLIWI Z AWANSU I OGÓLNIE YŁO ZAJEBISCIE OBY TAKICH DNI BYŁO JAK NAJWIECEJ W NASTĘPNYM ROKU I PRZY OKAZJI POZDRO DLA NAJEBANEGO BRZYDALA KTORY ZALICZYL "KO" EKSTRAKLASA EKSTRAKLASA ZAGŁĘBIE """""NA DOBRE I NA ZŁE I W KAŻDEJ LIDZE ZAWSZE BĘDZIEMY TAM GDZIE ONI BEDĄ GRAĆ OOOOOOO SOSNOWEC ZAGŁEBIE BYŁO JEST I BĘDZIE NA ZAWSZE ZAGŁĘBIE """"""" TAK SIE BAWILI CHŁOPAKI KTÓŻY WYWALCZYLI AWANS ORAZ KIBICE :feta: :feta: :racowisko: :feta:
SOSNOWIEC* napisał(a):Wielki Ch... W Dupe pseudo Dj z Axla ktory nie chcial zapodac naszego"hymnu" !! Po bardzo długich pertraktacjach jednak sie udalo i zostal on zadedykowany hokeista !!
Melanz trwał do rana!!
Pozdro dla tych co byli :) (rary ;) )
^m@rcin^ napisał(a):SOSNOWIEC* napisał(a):Wielki Ch... W Dupe pseudo Dj z Axla ktory nie chcial zapodac naszego"hymnu" !! Po bardzo długich pertraktacjach jednak sie udalo i zostal on zadedykowany hokeista !!
Melanz trwał do rana!!
Rary mnie obudzil o 5:30 jak wracal :lol: I mi spiewal :)
SOSNOWIEC* napisał(a):^m@rcin^ napisał(a):SOSNOWIEC* napisał(a):Wielki Ch... W Dupe pseudo Dj z Axla ktory nie chcial zapodac naszego"hymnu" !! Po bardzo długich pertraktacjach jednak sie udalo i zostal on zadedykowany hokeista !!
Melanz trwał do rana!!
Rary mnie obudzil o 5:30 jak wracal :lol: I mi spiewal :)
I bardzo pozytywnie :D Awans jest a Wy spicie ;)
bankier napisał(a):szukam statystyk z wczorajszego meczu - jeśli ktoś ma info dot. ilości karnych minut nałożonych na poszcz. zawodników - zapodajcie linka!
8)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników