Finałowe Mecze Hokeja - Zagłębie Sosnowiec - Polonia Bytom

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Eustachy 2005-03-27, 11:20 pm

olo69 napisał(a):Obrazek
chyba za bardzo zmniejszyłem???

haha no :D
Eustachy
Żółta kartka

Postprzez Carlos 2005-03-28, 12:18 am

zdjecia naprawde dobrze oddają to co działo sie na meczu
PS PROSZĘ O NIE WPISYWANIE TUTAJ JUZ NIC NA TEMAT KOSZULEK KIJÓW ITP BO DO TEGO ZALOZYLEM INNY TEMAT PONIEWAZ SYTUACJA BYDZI KONTROWERSJE
Carlos

Postprzez regard 2005-03-28, 12:37 am

Sukces ma wielu ojców, porażka jest sierotą. Mam nadzieję, że choć 1/4 kibiców, która była wczoraj na meczu będzie regularnie chodzić na mecze gdy zacznie się sezon. Były mecze w sezonie zasadniczym, gdy było po dwieście osób max. Troche zimnej wody musze wylać.
Pozdrawiam.
regard

Postprzez mario 1906 2005-03-28, 2:34 am

DOBEREK JA WŁAŚNIE WRÓCIŁEM Z IMPREZKI PO AWANSIE DO EKSTRALIGI KTÓRY SPĘDZIŁEM Z HOKEISTAMI I KUMPLAMI Z OSIEDLA CHLOPAKI SZCZEŚLIWI Z AWANSU I OGÓLNIE YŁO ZAJEBISCIE OBY TAKICH DNI BYŁO JAK NAJWIECEJ W NASTĘPNYM ROKU I PRZY OKAZJI POZDRO DLA NAJEBANEGO BRZYDALA KTORY ZALICZYL "KO" EKSTRAKLASA EKSTRAKLASA ZAGŁĘBIE """""NA DOBRE I NA ZŁE I W KAŻDEJ LIDZE ZAWSZE BĘDZIEMY TAM GDZIE ONI BEDĄ GRAĆ OOOOOOO SOSNOWEC ZAGŁEBIE BYŁO JEST I BĘDZIE NA ZAWSZE ZAGŁĘBIE """"""" TAK SIE BAWILI CHŁOPAKI KTÓŻY WYWALCZYLI AWANS ORAZ KIBICE :feta: :feta: :racowisko: :feta:
mario 1906

Postprzez CZaRnYY 2005-03-28, 8:56 am

mario 1906 napisał(a):DOBEREK JA WŁAŚNIE WRÓCIŁEM Z IMPREZKI PO AWANSIE DO EKSTRALIGI KTÓRY SPĘDZIŁEM Z HOKEISTAMI I KUMPLAMI Z OSIEDLA CHLOPAKI SZCZEŚLIWI Z AWANSU I OGÓLNIE YŁO ZAJEBISCIE OBY TAKICH DNI BYŁO JAK NAJWIECEJ W NASTĘPNYM ROKU I PRZY OKAZJI POZDRO DLA NAJEBANEGO BRZYDALA KTORY ZALICZYL "KO" EKSTRAKLASA EKSTRAKLASA ZAGŁĘBIE """""NA DOBRE I NA ZŁE I W KAŻDEJ LIDZE ZAWSZE BĘDZIEMY TAM GDZIE ONI BEDĄ GRAĆ OOOOOOO SOSNOWEC ZAGŁEBIE BYŁO JEST I BĘDZIE NA ZAWSZE ZAGŁĘBIE """"""" TAK SIE BAWILI CHŁOPAKI KTÓŻY WYWALCZYLI AWANS ORAZ KIBICE :feta: :feta: :racowisko: :feta:

Słyszałem, że w farmie wczoraj (a właściwie przed bo w szalach do środka nie wpuszczają) zabawiali jacyś nasi młodsi hokeiści ;) tzn. słyszałem, że to hokeiści byli :P
CZaRnYY

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2005-03-28, 9:08 am

Czarny niech sie bawia :) Nalezy im sie :piwo:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez SOSNOWIEC* 2005-03-28, 9:53 am

Wielki Ch... W Dupe pseudo Dj z Axla ktory nie chcial zapodac naszego"hymnu" !! Po bardzo długich pertraktacjach jednak sie udalo i zostal on zadedykowany hokeista !!
Melanz trwał do rana!!
Pozdro dla tych co byli :) (rary ;) )
SOSNOWIEC*

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2005-03-28, 9:55 am

SOSNOWIEC* napisał(a):Wielki Ch... W Dupe pseudo Dj z Axla ktory nie chcial zapodac naszego"hymnu" !! Po bardzo długich pertraktacjach jednak sie udalo i zostal on zadedykowany hokeista !!
Melanz trwał do rana!!

Rary mnie obudzil o 5:30 jak wracal :lol: I mi spiewal :)
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: :)

Postprzez SOSNOWIEC* 2005-03-28, 9:57 am

^m@rcin^ napisał(a):
SOSNOWIEC* napisał(a):Wielki Ch... W Dupe pseudo Dj z Axla ktory nie chcial zapodac naszego"hymnu" !! Po bardzo długich pertraktacjach jednak sie udalo i zostal on zadedykowany hokeista !!
Melanz trwał do rana!!

I bardzo pozytywnie :D Awans jest a Wy spicie ;)
SOSNOWIEC*

Postprzez bankier 2005-03-28, 9:58 am

Nadeszła wiosna i lepsze czasy - wróciło nasze Zagłębie w szeregi ekstraklasy. :D

Gratuluję hokeistom i trenerom wygrania I ligi i awansu do ekstraklasy! Brawa dla kibicow którzy pokazali, że sosnowiecki hokej nie jest im obojetny! Słowa uznania dla Bytomian - szczególnie za mecz numer cztery. Teraz piłeczka leży po stronie działaczy - mamy awans i wokoł niego trzeba zbudować klub na mocnych fundamentach. I niech piłkarze pójdą za przykładem hokeistów.... tego sobie i Wam życze!

:mrgreen:
bankier

Postprzez chati88 2005-03-28, 12:12 pm

Gratuluje w szczególności hokeistom bo to dzieki ich wysiłkowi jesteśmy w extralidze.I dziekuje wszystkim za tak liczne przybycie na mecz i dopingowanie naszej druzyny
chati88

Re: :)

Postprzez RaRy 2005-03-28, 12:19 pm

SOSNOWIEC* napisał(a):
^m@rcin^ napisał(a):
Melanz trwał do rana!!

I bardzo pozytywnie :D Awans jest a Wy spicie ;)

Ja sie tylko bawiłem :]]

W PRZYSZŁYM SEZONI ZAGŁĘBIE BEDZIE W KORONIE :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Ostatnio edytowano 2005-03-28, 12:21 pm przez RaRy, łącznie edytowano 1 raz
RaRy
Adventure Group

Postprzez polonista23 2005-03-28, 12:21 pm

cze wszystkim/ chcialbym, w tym poscie probowac pdsumowania z mojego punktu widzenia jako kibica POlonii.

Na poczatek wypada oczywiscie pogratulowac awansu i zyczyc sukcesow sportowych, na ktore napewno Zaglebie zasluguje (podobnie zreszta jka Polonia).

Final przysporzyl wielu emocji kibicom waszym jak i naszym. Napewno zgodzicie sie ze mna ze nie ma na slasku oprocz moze tychow druzyny z ktora rywalizacja wyzwala takie emocje jak z Polonia, i vice versa :).
Nie bede sie rozpisywal ba temat zainteresowania sponsorow i dzialczy bo to do nich nie trafa oni tego nei czytaja. Ale wiadomo ze taki mecz odiesiony w innyc hrealiach finansowych i personalnych moglby byc smialo finalem MP i nikt by sie w Polsce tego nei powstydzil.

Relacje iedzy naszymi kibicami byly sa i beda napiete, ale mysle ze dla takich chwil warto byc tez kibicem sportowym, wiadomo dodaje to tylko dobrego smaku takiej rywalizacji i wyzwala dodaktowe emocje.

Stad tez nasze "jechanie" po was i wasze po nas wiec nie na miejscu jest tez uznawanie bytomian za brudasow i weglokradow a was za czerwone komuchy itp (przyklady tu nei sa wazne akurat ). Po prostu dla nas zaglebie to huje a dla was polonia to ku.wa ale nei znaczy to ze w zycviu codziennym poza sprtowym to sie odnosi do nas i do was. Wielu z was ma przeciez rodziny i ppowiazania z bytomiem i na odwrot.

Ze strony s;ortowej to oczywistym jest ze byliscie lepsi i nie pisze ani ja ani moi koledzy ze ledwo wygraliscie z amatorami zeby podkreslic wasz slabosc tylko NASZA wartosc :).
Mecz pokazaly glod hokeja na slasku i zaglebiu wiec chyba zgodzicie sie tez ze mna ze ekstraliga powinna byc powiekszona bo watpie aby kazdy z was wolal grac z toruniami, stoczniowcami itp tylko zapewne z polonia i gksem. Wiadomo derby, z reguly karne dogrywki emocje kibice itp no tego nie da sie opisac :).
Podejrzewam iz gdyby ktos rowniez pomyslal o tym wczesniej i zorganizowal 5 meczy w spodku - to zzapelnilby sie po brzegi i bylby jednym z najlepszych widowisk sportowych w Polsce w ost latach :)/ Ale bylo minelo neiu ma co gdybac :).

Na koniec takie moje prywatne spostrzezenie.
Kieruje je do was jak i do nas - nei nalezy mieszac etnicznych wartosci do sportu, wiadomo ale tu mowie ze my nei jestesmy niemcami ani proniemieccy, Bytomn w 3/4 wywodzi sie ze Lwowa (po wojnie prawie wszwsycy niemcy sdtad wyjechali i nastal nowy byutopm jka gdyby). Absolutnie nie propagujemy tego co robia chorzowscy, zreszta nikt u nas ich napewno nie powaza, bynajmniej ja mam duzo wiekszy szacunek do was niz do nich (zreszta nasi kibice mieli zgode) co opowiadla mi ojciec , dziadek i starsi kibice.
Chamstwa u nas tez nie ma, tz njest jka wszedzie nic specjalnego - zawsze sa takie jednostki (nawe t w Paryzu czy madrycie ) :).
Napisalem to spostrzezenie zeby moze niektorzy nie pisali takich :glupot" bo wiadomo iz bytom jest jak najbardziej slaskim miastem ale nic wspolnego (ale to nic ) nie ma i nei bedzie mial z niemcami a szacunek jako dla najstarszego miasta powienie choc minimalny byc (katowice keidys wiocha a chorzow to yla jedna ulica), tak samio jak wielu z nas nie jedzie po sosnowcu jako miecise - wiadomo kibice szukaja nowych drog upokarzania innych i chyba stad sie to wywodzi :).
takze pozdrawiam i mam nadije ze sie spotkamy w przyszlym seoznie w ekstrlaidze hokejowej i za 2 lata w 1 lidze pilkarskiej :).

p.s tylko nei probujcie kupic szydlowskiego bo nam bedzie w ekstralidze potrzebny :D
polonista23

Postprzez bankier 2005-03-28, 12:31 pm

szukam statystyk z wczorajszego meczu - jeśli ktoś ma info dot. ilości karnych minut nałożonych na poszcz. zawodników - zapodajcie linka!

8)
bankier

Postprzez Wuzel 2005-03-28, 12:38 pm

bankier napisał(a):szukam statystyk z wczorajszego meczu - jeśli ktoś ma info dot. ilości karnych minut nałożonych na poszcz. zawodników - zapodajcie linka!

8)

zawsze to robiłem ale wczoraj jakoś mi się nie chciało - leń świąteczny :))

jak zdobędę to wkleję :)
Wuzel
ŚRODULAK

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice