z paleniem zgoda - rzucajcie (ja nie palę) - ale o piciu nie chce słyszeć :)))
pozdro!
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
^m@rcin^ napisał(a):Troche kapa wyszla bo mialem jechac w poniedzialek do tego goscia ale mam noge w szynie i nie wiem co z tego bedzie :(
Malinka :p napisał(a):Aha!!! No i na tej kartce podpisalam sie imieniem i nazwiskiem a nie jako Malinka :p..... to dobrze czy nie???
Malinka :p napisał(a):Aha!!! No i na tej kartce podpisalam sie imieniem i nazwiskiem a nie jako Malinka :p..... to dobrze czy nie???
^m@rcin^ napisał(a):Malinka :p napisał(a):Aha!!! No i na tej kartce podpisalam sie imieniem i nazwiskiem a nie jako Malinka :p..... to dobrze czy nie???
Dobrze teraz bez problemu znajdziemy twoj adres i telefon :) hehe
Ps.Dzieki za wplate !!!
Malinka :p napisał(a):^m@rcin^ napisał(a):Malinka :p napisał(a):Aha!!! No i na tej kartce podpisalam sie imieniem i nazwiskiem a nie jako Malinka :p..... to dobrze czy nie???
Ps.Dzieki za wplate !!!
A skad bedziecie wiedziec ze ja to ja a nie jakas inna dziewczyna....napewno nie jestem jedyna przedstawicielka plci pieknej na liscie :twisted:
Franz napisał(a):Malinka :p napisał(a):^m@rcin^ napisał(a):Malinka :p napisał(a):Aha!!! No i na tej kartce podpisalam sie imieniem i nazwiskiem a nie jako Malinka :p..... to dobrze czy nie???
Ps.Dzieki za wplate !!!
A skad bedziecie wiedziec ze ja to ja a nie jakas inna dziewczyna....napewno nie jestem jedyna przedstawicielka plci pieknej na liscie :twisted:
jest jeszcze Aga ale to wiemy ze nie ty :)
ale mam pomysl :idea:
namow jeszcze kilka kolezanek zeby wplacily i podpisaly sie imieniem i nazwiskiem wtedy trudniej bedzie ciebie zidentyfikowac :P
pozdro...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników