Zagłębie - Pogoń Szczecin

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Re: Zagłębie - Pogoń Szczecin

Postprzez 19total90 2008-11-09, 6:21 pm

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
ej wracalem wczoraj z meczu z mlodszym kolega... nie uczestniczylem w akcji. Lecz i kurde tak dostalem 2 prezenty od policji. jeden w noge i drugi po plecach najpierw w noge i upadlem drugi w plecy to juz byl chyba jakis rykoszet lub cos takiego... a w trakcie meczu jeszcze armatka nas spryskali... tyle ze on nie dostal bo mialbym problem bo wzialem go na swoja odpowiedzialnosc... ech
19total90

Postprzez Bizoniasty 2008-11-09, 8:03 pm

kaka1x napisał(a):...Powiedz mi co byś zrobił gdybyś był policjantem ochraniającym wczorajszy mecz?...

A Ty powiedz mi kto normalny chcialby byc psem ?
Bizoniasty

Postprzez michaelus 2008-11-09, 8:17 pm

Policja mówiąc delikatnie nie zachowała się OK - to zapewne wszyscy przyznają. Tylko co za idiota po meczu odpalił petardę? Pewnie po meczu było mu mało i poszukiwał silniejszych wrażeń?

A co do usuwania filmów to zgodzę się tylko o tyle, że takie zachowania nie powinny być propagowane publicznie. Tak jak nie pokazuje się już ekshibicjonistów podczas meczów. Ale to jest jedyny plus usuwania meczów. Argumenty innych osób typu nie pokazujcie agresji "kibiców" a pokazujcie agresję policji są niczym argumenty moherów z Radia Maryja. Tylko jedna strona jest be a druga jest cacy.
michaelus

Postprzez Robson_sc 2008-11-09, 8:39 pm

Powiedz mi czy jedna petarda moze byc powodem uzycia armatek czy tez strzelania do WSZYTKICH opuszczajacych stadion. Jest takie piekne okreslenie jak nieproporcjonalne do zagrozenia uzycie siły. I nie pisz mi ze miłosciwie nam sluzacy policjanci nie mieli innego wyboru, bo taka zablakana kulka mogla trafic kazdego, kto w tym momencie przewinał sie kolo wyjscia. Poprostu mieli pod reka rozne "zabawki" to sobie zrobili poligon a niewinni w ogromnej wiekszosci ludzie teraz leża w szpitalach, tudziez w domach dochodza do siebie.
Robson_sc

Postprzez fan78 2008-11-09, 9:04 pm

Robson_sc napisał(a):Powiedz mi czy jedna petarda moze byc powodem uzycia armatek czy tez strzelania do WSZYTKICH opuszczajacych stadion. Jest takie piekne okreslenie jak nieproporcjonalne do zagrozenia uzycie siły. I nie pisz mi ze miłosciwie nam sluzacy policjanci nie mieli innego wyboru, bo taka zablakana kulka mogla trafic kazdego, kto w tym momencie przewinał sie kolo wyjscia. Poprostu mieli pod reka rozne "zabawki" to sobie zrobili poligon a niewinni w ogromnej wiekszosci ludzie teraz leża w szpitalach, tudziez w domach dochodza do siebie.
Daj sobie spokoj,pewnym ludziom nie przetlumaczysz.Dla nich policjant to ciagle stroz prawa i porzadku publicznego ktorego zawsze mozna spytac o droge a on oczywiscie uprzejmie im odpowie i jeszcze sie usmiechnie albo podwiezie. :lol: A pamietacie ci wszyscy tak chwalacy policje SLUPSK i sp.Przemka Czaje?CHWDP.
fan78

Postprzez Cobra 2008-11-09, 9:05 pm

Robson_sc napisał(a):Powiedz mi czy jedna petarda moze byc powodem uzycia armatek czy tez strzelania do WSZYTKICH opuszczajacych stadion. Jest takie piekne okreslenie jak nieproporcjonalne do zagrozenia uzycie siły. I nie pisz mi ze miłosciwie nam sluzacy policjanci nie mieli innego wyboru, bo taka zablakana kulka mogla trafic kazdego, kto w tym momencie przewinał sie kolo wyjscia. Poprostu mieli pod reka rozne "zabawki" to sobie zrobili poligon a niewinni w ogromnej wiekszosci ludzie teraz leża w szpitalach, tudziez w domach dochodza do siebie.

Czy jedna petarda moze byc ?

hmmm... napisze tak ze ta petarda odpalona przez jakiegos idiote wyladowala pod nogami mojej laski
a co do policji. Jak juz maja mowic z armatki ze mamy sie rozejsc do domow to niech mi nie psikaja gazem po oczach i celujac do mnie bronia poprostu chcialem pujsc do domu... :/

HWDP NA ZAWSZE
Cobra

Postprzez Robson_sc 2008-11-09, 9:10 pm

Wszyscy chcieli isc do domu. I tu wlasnie jest problem. Zaczał jeden ew mala grupka a odpowiedzialonosc zastosowali zbiorowa i to w wersji hardcore. No ale niech niektorzy pajace dalej bronia takiego zachowania pał. Wkoncu na stadionie bylo 5 tys bandytow... tylko nie ten jeden z drugim piszacy obronca ucisnionych policjantow.
Robson_sc

Postprzez kondi-76 2008-11-09, 9:35 pm

EJ !!!!!!ALE TAK SZCZERZE JAK WY SOBIE WYOBRAŻALIŚCIE ATAK OD STRONY POGONI ????? :idea: POMYŚLCIE MY ZAATAKOWALIŚMY W KILKUDZIESIĘCIU MOŻE KILKUNASTU CAŁY WASZ STADION 3000 LUDZI!!! RUSZYLIŚMY -WALCZYLIŚMY KTOŚ PYTA DLACZEGO TAK KRÓTKO ANO MU ODPOWIEM JAK SAM BYŚ STANĄŁ VIS A VIS 1 NA 10 TO BYŚ TEŻ ZA DŁUGO NIE DAŁ B RADY... WAŻNE ŻE BYŚ WALCZYŁ.... NAJWAŻNIEJSZE!!!! ( DLA WAS PODEJRZEWAM TEŻ W KOŃCU COŚ MIŁEGO)
PS. PSÓW NIE MOŻNA USPRAWIEDLIWIĆ W ŻADNYM WYPADKU ( POZDRO DLA KUMATYCH)
kondi-76

Postprzez Cobra 2008-11-09, 9:42 pm

kondi-76 napisał(a):EJ !!!!!!ALE TAK SZCZERZE JAK WY SOBIE WYOBRAŻALIŚCIE ATAK OD STRONY POGONI ????? :idea: POMYŚLCIE MY ZAATAKOWALIŚMY W KILKUDZIESIĘCIU MOŻE KILKUNASTU CAŁY WASZ STADION 3000 LUDZI!!! RUSZYLIŚMY -WALCZYLIŚMY KTOŚ PYTA DLACZEGO TAK KRÓTKO ANO MU ODPOWIEM JAK SAM BYŚ STANĄŁ VIS A VIS 1 NA 10 TO BYŚ TEŻ ZA DŁUGO NIE DAŁ B RADY... WAŻNE ŻE BYŚ WALCZYŁ.... NAJWAŻNIEJSZE!!!! ( DLA WAS PODEJRZEWAM TEŻ W KOŃCU COŚ MIŁEGO)
PS. PSÓW NIE MOŻNA USPRAWIEDLIWIĆ W ŻADNYM WYPADKU ( POZDRO DLA KUMATYCH)

tu nie chodzi oto ilu was wyszlo tylo oto ze jak sie chcecie pozabijac to mozecie sobie ustalic miejsce spotkania lidzba chuliganow i godzine a na mecz ludzie ida zeby go gopingowac i obejzec a nie zeby robic burdel
Cobra

Postprzez deszcze_niespokojne 2008-11-09, 9:44 pm

Schabu napisał(a):Ja mam tylko jedną uwagę do paprykarzy!
Piszecie że jesteście gwiazdy.Na forum w sprawie meczu jest fotka która pokazuje jakie z was ambitne walczaki!
Na zdjęciu ewidentnie widać,że jakby sektor był jeszcze wyższy to pewnie bylibyście jeszcze wyżej.Na pewno żałujecie,że kraty za wami wam przeszkadzały w ucieczce ze stadionu.A na dole widać jak Zagłębie was nawołuje do walki.To tyle co do zamieszek.

Co do oprawy to w zasadzie nic ciekawego nie było.O...pogoni nie wspomnę bo to jest tragedia.Całą Polskę przejechać i odpalić zapałki to jest mistrzostwo świata!!

Ty wez sie rozpedz i pier...dolnij glowa w sciane to ci moze przejdze. poszli do gory bo gaz poszedl durniu bez szkoly. I najlepiej jak ten temat incydentow z trybun nie bedzie rozmowy na forum.

Zaglebie ruszylo jak szczeciniakow psy juz gonily to obiektywnie.

Mam za to pytanie czy liczba portowcow sie Wam podobala? bylo ich ponad 400szt.

PS.
zaden fotoreporter nie dostal w gebe po pierwsze po drugie dostala ochrona
Ostatnio edytowano 2008-11-09, 9:47 pm przez deszcze_niespokojne, łącznie edytowano 1 raz
deszcze_niespokojne

Postprzez bizon 2008-11-09, 9:47 pm

Co to za dyskusje z napinaczami ze szczecina, ci co wczoraj byli na meczu widzieli jak było i ... kropka.
Jeżeli wchodzą na nasze forum to dlatego że, wczoraj musieli uciekać i chcą sami siebie przekonać że, było inaczej.
Stało się ch..... pewnie będą problemy... i najważniejsze co to za napinanie się na siebie, rozumiem że, trzeba było reagować bo inaczej spłonełyby nasze flagi ok ale k... kibice Zagłębia Sosnowiec niezależnie czy ktoś jest zawsze i wszędzie czy jest pierwszy raz SZANUJCIE SIĘ.

I co to za pytania co powie Legia, to co się stało wczoraj na ludowym to nasza sprawa.
bizon

Postprzez wilu1906 2008-11-09, 9:52 pm

Pousuwajcie te konfidenckie posty!
Społeczność konfidentów i lamusów... forum 100%
wilu1906

Postprzez macieja12 2008-11-09, 9:58 pm

Czemu komentarz został usunienty PORTOWCOW PRZYJECHALO 440SZT DWA RAZY WIECEJ NIZ WASZYCH DO SZCZECINA!
macieja12

Postprzez kondi-76 2008-11-09, 10:04 pm

:!: :!: :!: nie mieszajcie w to Legii to nasza sprawa :!: :!: :!: :!:
kondi-76

Postprzez Ghost 2008-11-09, 10:10 pm

macieja12 napisał(a):Czemu komentarz został usunienty PORTOWCOW PRZYJECHALO 440SZT DWA RAZY WIECEJ NIZ WASZYCH DO SZCZECINA!

A ty pewnie w domu siedziałeś hę? Zagłębie miało wyjazd do Szczecina w Środę, nie każdy da radę lekkim ch.... wziąć sobie 2 dni urlopu. Zresztą te 440 to jak dla mnie mocno zawyżona liczba 350 to max i tak już naciągany pod was. Zamknąć ten temat w piździec.
Ghost

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice