kobialka napisał(a):stulatek napisał(a):Stanę w obronie tej dziewczyny
Nie w obronie tego co mówiła lecz filmu
Jechałem z nią w przedziale. niektórzy z was jechali również tym pociągiem i widzieli co policja robiła z kibicami na korytarzu, to również nagrywały ale nie zostało to pokazane wiec może nie ma co jechać po Rudej (która wtedy widziałem pierwszy raz w życiu gdyż pomyliłem przedziały) ze podała film do tv, tylko po redaktorach ze wycieli to co było im na rękę.
Choć z drugiej strony jak chciała pokazać zła stronę policji to mogła dopilnować calu emitowanie tego "dokumentu" na regionalnej
chciala pokazac policje, to mogla se jechac na inny ecz, a nie na ZaGŁĘbie, chlanie z gwinta, wciaganie i inne chu.... po co byly? zeby pokazac jaka to policja jest zla? nie sadze, wiec nie chrzan. dobrze wszyscy wiedza, ci co jezdza jak zachowuje sie policja ale to nie powod by odrazu leciec z tym do tv!!!!
Jak sie zachowują gliniarze każdy wiec co jezdzi na mecze ale patrząc na materiał to wiadomo co robi TV wiec Ruda mogła sie domyślic jaki materiał zrobią dziennikarze
po 3 (po ostatnich zadymach na Górniku i w Krakowie oraz po materiale o kibicach Cracovi co gnębili laske) Kibice są teraz Jednym z Głównych tematów w MEDIACH
po 4 Telewizja gra pod władze wiec Wiadomo było że tak zrobią materiał by wyszło jak wyszło :(