Zagłębie-Śląsk (trybuny)

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez ziaro25 2006-04-09, 6:30 am

Też tak uważam,doping nie taki najgorszy,wiadomo mógł by być lepszy.szkoda,że nie padła bramka .......... :evil: Flaga rewelacja,warto było czekać.Śląsk szacunek!!!
ziaro25

Postprzez mjedrek 2006-04-09, 7:59 am

Z perspektywy schodów obok młyna nie wyglądała to momentami najlepiej a wręcz tragicznie. Jedni śpiewali to drudzy to, momentami doping dobry ale za dużo przestojów. Wielka flaga super !
mjedrek

Postprzez UK 2006-04-09, 10:25 am

Pogoda 8) Nawet spoko wiary. Doping taki sobie (zawsze może być lepszy). Wielka flaga :P brawo, brawo. Oflagowanie płotu wyglądało jak jakiś protest raczej.
Wrocławianie w sumie dobrze się pokazali; krzyczeli Lechia Gdańsk, a nie usłyszałem Wisła Kraków (albo źle słyszałem :? ) :shock:
WKS Śląsk szacunek :!:
UK

Postprzez *FORUMDINHO* 2006-04-09, 10:35 am

1. Wierzę dalej w awans, ale szanse spadły do minimum :/

2. Doping dno, nie rozumiem jak możecie pisać, że "nie taki najgorszy", brawo Ultrasi, widzę że na gniazdo może już wejść każdy. Ale potem znów będziecie pisać, że był zły doping nie dlatego, że nie było Krzywego. Prawda jest taka, że jak ktoś inny niż Krzywy wchodzi na gniazdo to ludzią się już śpiewać nie chce (i jedzcie na mnie, że tak jest).

3. Wielka flaga też dno. Napis nie jest na środku, na pewno nie ma 96 metrów (widać to na fotach), do tego jej debiut nie wypadł najlepiej.

Pozdrawiam, oby następnym razem było lepiej!

PS: WKS Szacunek!
*FORUMDINHO*

Postprzez zgredds 2006-04-09, 12:43 pm

Z dopingiem na tym meczu było podobnie jak wtedy kiedy na jesień zawitaliśmy do wrocka, czyli goście dobrze gospodarze gorzej, wielka flaga ogólnie na plus (przestańcie krytykować), natomiast dziwi?? mnie mała ilość flag na płocie :? :? czyżby ? :(
zgredds

Postprzez goly 2006-04-09, 12:44 pm

Na ten mecz pewne dąbrowskie osiedle postanowiło się od kilku lat zorganizować .Zbieramy się ok godz. 14 i idziemy w kierunku center gdzie miało na nas czekać jeszcze kilka osób.Gdy przychodzimy na miejsce zbióreczki jest nas ok 30-35 osób.Po 5 minutach stania obczaja nas radiowóz kriminalnej i jesteśmy z odległości 50 m kamerowani :evil: Gdy postanawiamy ruszyć na przystanek zajeżdzają nam droge i wypytują o dziwne rzeczy ... Wszyscy olewamy ich i odchodzimy . Po chwili podjeżdzaja dwie lodówki i kilku od nas jest spisywanych :? W autobusie spokój.Gdy wysiadamy na przystanku pod stadionem chcemy stanąć z boku i dokładnie sie policzyć i isc w grupie .W tym momencie pojawia sie ok 20 kasków i nie pozwalaja nam się zatrzymywać , no to my w spokoju ruszamy na stadion nie chcac narobic sobie klopotów . cała droge (przystanek - stadion) jestesmy eskortowani przez policje.

Co do meczu to jestem kompletnie załamany postawą naszego młyna .Nie ma wogole kto pociagnac tego wszystkiego .Gdyby nie sektorówka to nie bylo by zadnego elementu oprawy , na takim meczu z takim rywalem ! kazdy pisał ze chcialbym aby była powtórka z 3 ligi ... to było zupelne przeciwienstwo . szkoda gadac , róbie sobie oprawy na meczach typu Polkowice czy Heko a nie robcie na Slasku czy Widzewie .POZDRO
goly

Postprzez Wuzel 2006-04-09, 1:10 pm

WF troszke dłużej mogłaby być ale wiekszość siedzących obok mnie narzekała i poźniej byłą sytuacja że jedni darli się w górę a druszy w dół - może nie wiedzieli o co chodzi :lol: :roll: . Było też parę głosów,żeby odkrzyczeć też szacunek, w sumie oni nie krzyczeli wszystkich zgód - atma okey z jednej i 2 strony - wspólny szacuneczek.
Wuzel
ŚRODULAK

Postprzez Martin1906 2006-04-09, 1:36 pm

nieno...kulturka po obu stronach byla;) pozdro
Martin1906

Postprzez rzusi 2006-04-09, 1:46 pm

kto dał tego gościa na młyn który wyglądał jakby na intensywnej lezał przez ostatni miech? czemu nie odkrzyczelismy niczego Wrocławianom? gdy oni krzyczeli 'Zagłębie szacunek Zagłębie szacunek' stalismy jak te popierdułki gdyby był Krzywy napewno byśmy odpowiedzieli na to tak jak we Wrocku 'Śląsk szacunek'! co do młyny zgadzam się z forumdinho bez obrazy ale gdy się idzie na młyn widzisz dzieci po 10 lat niektóre 1 raz na meczu to odechciewa sie stać przy kims takim co nawet słow nie zna, patrząc na młyn chociarzby Jagi chyba każdy zazdrości u nas w młynie srednia wieku nie wynosila wiecej niz 14lat przykre ale prawdziwe co do flagi super każdy pisze, że oczekiwał więcej, że napis krzywo i jeszcze coś ciekawe jakby to wam wyszlo gdybyscie wy sie tym zajeli w moim przekonaniu super brawo dla chłopaków z AG i wszystkich którzy pomagali przy WF.. czemu nie było żadnych flag na ogrodzeniu prócz tam 4 czy 5 ??? jeszcze mialem okazcje stac przy jakis jebnietym dresie który myslal ze swieci pokazujac fuck you do kibicow slaska nie moglem sie powstrzymac i mu niczego nie powiedziec :lol: :lol: pozdro oby z żydziewem był lepszy doping..
rzusi

Postprzez Ader 2006-04-09, 1:55 pm

BRAK OPRAWY ORAZ ILOŚĆ FLAG NA PŁOCIE NIE BYŁO OD NAS ZALEŻNE! OPRAWA BYŁA PRZYGOTOWANA LECZ ZREZYGNOWALISMY Z NIEJ Z PEWNYCH PRZYCZYN O KTORYCH NIE MUSZA WSZYSCY WIEDZIEC!

ULTRAS ZAGŁĘBIE '05
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez mdc dg 2006-04-09, 2:16 pm

Znowu nie narzekajcie na tą flage to że napis nie jest na środku to mały problem cieszcie się że literki nie są poprzestawiane :lol: Dla mnie sektorówka wygląda świetnie 8) O dopingu nie ma co wspominać bo na naszym stadionie dawno go nie było i jeszcze długo nie będzie.Jesteśmy w kryzysie z którego szybko nie wyjdziemy dopóki starszyzna się nie weźmie za młyn.
mdc dg

Postprzez PIOTREK144 2006-04-09, 3:11 pm

Nasz liczba powinna być o wiele większa.
Zagłębie doping "średni" nie dziwie się ponieważ słonko dało o sobie znać, a pod słoneczko dopinguje się baardzo słabo.Analogiczna sytuacja jak z meczu Śląsk-Zagłębie we Wrocławiu. My mieliśmy przygotowaną oprawe, ale niestety z powodów "wewnętrznych" nie doszło do skutku.Jazda w obie strony-piknik. Nasz doping był zadowalający, ale zawsze może być lepiej.ZAGŁĘBIE SZACUNEK!
Śląsk&Zagłębie Aeejaaaooo!
Razem do Ekstraklasy!
PIOTREK144

Postprzez Codino 2006-04-09, 4:51 pm

na minus fakt, że nie pojawił się żaden transparent dla byłego trenera. a wystarczyło głupie "Krzysztof Tochel dziękujemy"...
Codino

Postprzez MarcelZS 2006-04-09, 8:12 pm

Jedny słowem doping do bani, dostosowaliśmy się do poziomu zawodników i zarządu klubu - niby chcemy ale jakoś ... ktoś się z kimś nie dogadał.
Daliśmy ciała, liczyłem że ten mecz wywoła dodatkowe emocje, ale jak to bywa w Sosnowcu - wszystko trzeba spieprzyć.
Niby wszystko jest OK. ale flag nie było, odpalono race by powyzywać PZPN, a można było je odpalić przy rozwijaniu WF.
Nie możemy ciągle żyć w przekonaniu, że kibice Zagłębia to czołówka ekip w Polsce, a piłkarze Zagłębia to rycerze wiosny.

Z góry przepraszam wszystkich zangażowanych i tych którzy wbrew wszystkiemu i wszystkim robią dobrą robotę.
MarcelZS

Postprzez hrd17 2006-04-09, 9:58 pm

EJ CO JAK CO ALE JA MAM 16 LAT I BEZ PRZESADY DATRłAM SIE DO KOńCA WIENC CZEMU SIE CZEPIACIE ZE DZIECIAKI BYłY NA MłYNIE JA BYłEM I DAłEM Z SIEBIE WSZYTSKO BO NASZYCH WESPRZEć WIENC NIE WIEM CO WY MACIE DO MłODYCH KIBICóW POZDROO SZACUNEK :wink:
hrd17

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice