Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
CharoN^ napisał(a):Brawo. Szata prezentuje się świetnie!
Ps. "Ponadto podjęliśmy decyzję, że będziemy wspierać działania zawiązującej się grupy kibiców, która ma zamiar walczyć o przywrócenie należytego miejsca dla historycznego herbu klubu."
Dało by się umieścić informacje na temat akcji o zbieraniu podpisów (z dostępnym linkiem do listy)? Nie wszyscy odwiedzają forum...
Tomaszek napisał(a):jak nigdy, zgadzam się z przed mówcą. jeszcze ten napis "klub regionu" ludzie, przecież to jest tragedia!
Krawiec napisał(a):Wracając do kwestii herbu bez podniety bo żadna lawina nie ruszyła. Jak na mój nos klub nie zgodzi się na taką formę zmiany logo czyli użyczeniea herbu przez Darka.
Patrząc od strony biznesowej SSA to poważna firma, o niemałej kapitalizacji, która posiada swoje zastrzeżone logo.
Teraz my chcemy wywrzeć presję ażeby ta firma zmieniła swoje logo na znak nie będący jej własnością - tylko własnością Darka - właściciela Sklepu Kibica, który to chce wyrazić zgodę na użyczenie herbu/logo.
Pomijając kwestię tradycji Zagłębia, która raczej jest mało istotna dla szefów klubu taka opcja jest na mój gust dla nich nie do przyjęcia bowiem z punktu widzenia biznesu klub - niebawem pierwszoligowy - reklamowałby de facto Sklep Kibica, nie mając z tego złamanego grosza.
Nie zgodzę się tylko, żeby klub produkował pamiątki. To moja działka i mój sposób na życie - podkreśla
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników