Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
warchlak napisał(a):po tym k***a mać Zagłębie grac wreszcie zaczeli porzadnie grać i wygralismy :D widocznie było to im potrzebne 8)
MarcelZS napisał(a):1. Flaga prowakacyjna - zupełny bezsens - ktoś dał dupy- trze było odpuścić tym razem i zostawić ją kraxe lub tychy - pomijam fakt, że dla mnie podpierdalnie flag jest bez sensu. Sami dobrze wiemy że ww więszści przypadków do polowanie na frajerów.
SZACUNEK DLA JP II BYŁ KONIECZNOŚCIĄ NA TYM MECZU, ALBO NIE TRZEBA BYLO WYWIESZAC "OJCIEC ŚW W NASZYCH SERCACH "
2. Co do biletów to dwóch łysych gości z Piastów sprzedawało fałszywki. - klub okradają i chodzą na mecze - PARANOJA?!
Warson napisał(a):Fałszywki Fałszywkami, hehe Mój kumpel od Nich Bierze i Wbija Cały czas :) Ja tam IDENTYFIKATOREK ;) Oczywiscie nie Fałszywy :P
Warson napisał(a):Fałszywki Fałszywkami, hehe Mój kumpel od Nich Bierze i Wbija Cały czas :) Ja tam IDENTYFIKATOREK ;) Oczywiscie nie Fałszywy :P
ty się Mati popisałes nawet jak kasa ma iść na flage to i tak nikogo nie usprawiedliwia to bo to jest kradzieżMati_1987 napisał(a):Warson napisał(a):Fałszywki Fałszywkami, hehe Mój kumpel od Nich Bierze i Wbija Cały czas :) Ja tam IDENTYFIKATOREK ;) Oczywiscie nie Fałszywy :P
nie popisałeś się tym wpisem :? :?
jeśli ktoś podrabia bilety ,sprzedaje żeby zarobić to jest frajerem..
co innego gdyby całą kase przekazał na Wielką Flage..
pozdrawiam
Carlos2503 napisał(a):ty się Mati popisałes nawet jak kasa ma iść na flage to i tak nikogo nie usprawiedliwia to bo to jest kradzieżMati_1987 napisał(a):Warson napisał(a):Fałszywki Fałszywkami, hehe Mój kumpel od Nich Bierze i Wbija Cały czas :) Ja tam IDENTYFIKATOREK ;) Oczywiscie nie Fałszywy :P
nie popisałeś się tym wpisem :? :?
jeśli ktoś podrabia bilety ,sprzedaje żeby zarobić to jest frajerem..
co innego gdyby całą kase przekazał na Wielką Flage..
pozdrawiam
warchlak napisał(a):po tym k***a mać Zagłębie grac wreszcie zaczeli porzadnie grać i wygralismy :D widocznie było to im potrzebne 8)
szczytny dla ans kibiców a co na to ludzie którym za to pojadą z pensji - wolał bym do końca życia jeść chleb z solą niż w taki sposób zebrać kase na flageMati_1987 napisał(a):aha jeszcze jedno..nie zrozum mnie że skoro klub nie pozwala z ''złotówke'' to trzeba kraść.. ale moim zdaniem WF to szczytny cel.. i dlatego mam takie zdanie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników