Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
UFFFF.JAK CZYTAM GŁUPOTY,KTÓRE WYPISUJE WARCHLAK TO MNIE W DOŁKU ŚCISKA.Z TEGO POSTA WYNIKA,ŻE DO CZASU MECZU W RADZIONKOWIE PAUZUJEMY ? CZY ODDAJEMY WALKOWERY MK "KURWIE" KATOWICE LUB CHROBREMU ?A MOŻE KOLEGA WARCHLAK NAS UŚWIADOMI JAKĄ FETĘ PRZEWIDUJE ??AAAAAAAA,JUŻ WIEM.CHODZI CI O TAKI GRECKI SER ? PRYWATNIE PROPONUJĘ JAKIŚ CZAS NA PRZEMYŚLENIA.BO SAMA OBECNOŚĆ W PIKNIK KLUBIE NIE DAJE MONOPOLU NA MĄDRE POSTY.warchlak napisał(a):bardzo cienko idzie sprzedaż biletów.ja zakupiełem dzisiaj bilet nr 181.ale mam nadzieje ze ludzie się sprężą i ze pojedzie nas z 1000.wkońcu w radzionkowie fetujemy :wink:
SOSNOWIEC* napisał(a):tez zrozumialem jak czarny i xxx, a wedlug mnie to ostatnimi czasy panowie z AG zabardzo probuja sie lansowac :D
Tomano napisał(a):SOSNOWIEC* napisał(a):tez zrozumialem jak czarny i xxx, a wedlug mnie to ostatnimi czasy panowie z AG zabardzo probuja sie lansowac :D
Jesli cos ci sie nie podoba zapraszamy do nas na stadione, powiedz nam to wprost :!:
1919 napisał(a):ale co za swietowanie fete?, ,przyjezdzacie ,po meczu odrazu wracacie ,chyba ze w sosnowcu po meczu to ok.a ty WOJTEK widze ze jestes na forum jako jakis "cenzor" wiec lepiej bys se darowal te "sradzionków"-żenada
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników