22.10.2003 - Puchar Polski w Kromołowie ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Soyer 2003-10-23, 10:34 pm

Ale z was pajace !! Ja byłem kierowcą cienkusia. Po co zaczęliście o tym pisać ? Chyba aby sobie wstydu narobić i abyśmy się pośmiali. Udało się, to wasz sukces. Żenada !!! Dalsza dyskusja jest bezowocna.

.....no , a teraz jak skończyliście czytać to jazda na podwórko kamieniować się z dziewczynami z innego osiedla. A może proca na kamienie? :) :) :)
Soyer
Moderator

Postprzez MuMiN 2003-10-23, 10:53 pm

Wchodze sobie na forum, a tutaj takie ciekawe opisy chuliganskie. Wczoraj rozmawialem z jednym fanem z KSM i wspolnie gadalismy ktora to ekipa, ma tak dzielnych hools. I teraz juz wiemy. Ci panowie (dresy, gabaryty 2x2) budzili strach i groze ! - do tej pory mam przed oczami ich twarze, które widokiem przypominały gladiatorow na arenie w Rzymskim koloseum. Opis będzie trzeba dac do "To i owo na bojowo" w TMK! -

ps. 1 - a tak ponadto, napisze tylko że kilku z nas dobrze zna Zawiercie - a co bedzie w nastepnym odcinku to juz niespodzianka !

ps.2 - jezeli ktos z was jest ojcem i ma male dziecko, niech przeczyta te bajki - dziecko usypia do 20 sekundach

ps. 3 - raczej nigdy nie wypowiadam sie w takich ciekawych tematach jednak teraz musialem to zrobic - a tak ponadto pozdro dla ekipy z "Cieniasa"
Pozdro dla Normalnych
MuMiN
Kuba Wojewódzki

Postprzez wEmbley 2003-10-24, 8:36 am

Royal no wlasnie z kim gadales...? 8) . Jestem fanem KS Myszków i mam pytanie do Zawiercia(sorry ze poprzez wasze forum) kogo jestescie kibicami ? Myszkowa czy tez Ruchu ?To ze zrobiliscie fane z 'zawieRcie' swiadczy o tym ze jestescie kibicami Ruchu a na meczach i w kontaktach z nami opowiadacie ze jestescie fanami Myszkowa.? Jesli jestescie poprostu niebieskimi z Zawiercia to zacznijcie jezdzic na Ruch bo ta flaga 'zawieRcie' niedlugo juz na Ruchu wisiec nie bedzie. Wczoraj typ z Zawiercia mowil mi o tej akcji(?!) i sam nie wiem co o niej myslec....Zawiercie bardzo chuligansko nie jest moze nastawione a taka akcja to chyba ich poczatek....? Pozdr. z Myszkowa [ pzdr. Royal,Marcin,Szadi] A tak na marginesie rex to Royal nawijal ze mna w przerwie. Ale na tej wichurze jest pojebana psiarnia ...juz tam nie zajezdzam;-
wEmbley

Postprzez Łezop_KSM 2003-10-24, 3:56 pm

88!
Dobrze Budzik napisał wyżej, bo ja też nie widzę powodów do dumy...Zacznijcie zawieRcie na mecze jeździć...a fana na Ruchu w najbliższym czasie bankowo nie zawiśnie.
Łezop_KSM

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2003-10-24, 5:00 pm

Proponuje zamknąć temat bo ruch robi sobie na naszym forum pogadanki jakimi to oni nie są chuliganami i czy wogóle są kibicami ruchu. Panowie spadać na forum ruchu albo przesłać sobie numery gg i tam sobie pogadajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uwielbianyprzezwszystkich
Adventure Group

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2003-10-24, 5:24 pm

Zaczekamy jeszcze troche moze cos jeszcze ciekawego naopisza :)

Mumin dzieki za pozdrowiania :)
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: 22.10.2003 PP

Postprzez Misiek DG 2003-10-24, 5:33 pm

zgredos napisał(a):Pozdrowienia dla tych co byli na tym meczu." Szczegulne pozdrowienia dla organizatorów wyjazdu." Ja byłem w tym busie co uciekł, wracaliśmy z piłkarzami, Jeszcze rzz dziętuje panu Tochlowi bo zostawieni w 8 osób już mieliśmy scysje z CHWP jakby nie nasz autokar to myśle że wróciliśmyby po 48 godzinach.

Możesz mieć pretensje tylko do siebie. Mieliśmy komplet i załatwiliśmy wam busa na patelni, a raczej nie jest naszą winą, że nie mogliście go znaleźć. A poza tym od kiedy to się płaci kolesiowi całą kasę (nic dziwnego że wam spierdolił) ??? I myślę, że temat jest zamknięty.

A jeśli chodzi o "chuligańską akcję" dziewczyn z Zawiercia, to tego nie skomentuję.
Pijcie mleko - będziecie wielcy !!! Żałośni kamieniarze !!!
Misiek DG
Adventure Group

Postprzez brzydal 2003-10-24, 8:54 pm

ziomki i ziomeczki badzcie tak dobrzy i napiszcie mi gdzie jest nastepny najazd na PP polski podokregu :]]]
brzydal

Postprzez DaMi 2003-10-24, 8:58 pm

Będzin
DaMi

Postprzez ^m@rcin^ 2003-10-24, 8:58 pm

brzydal napisał(a):ziomki i ziomeczki badzcie tak dobrzy i napiszcie mi gdzie jest nastepny najazd na PP polski podokregu :]]]

Bedzin
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez ^m@rcin^ 2003-10-24, 9:00 pm

Dami byles 1 :)
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Gość 2003-10-24, 9:54 pm

dzieki chlopaki :]] napewno tam bede :]
Gość

Postprzez Gość 2003-10-25, 11:43 am

PO PIERWSZE W NASZEJ WYPOWIEDZI NIE BYŁO PRZEJAWU ZADNEGO KOZACZENIA CZY ROBIENIA Z TEGO JAKIEJŚ SUPER AKCJI HOOL'S. A RZUCENIE KAMIENIEM BYŁO PO TO BYŚCIE NAPEWNO NAS ZAUWAŻYLI, I PO RZUCENIU NIKT NIE UCIEKA. POTEM PAKUJEMY SIE W JEDNO AUTO I JEDZIEMY JEDNAK NA PIERWSZYCH ŚWIATŁACH WAS NIEBYŁO. NIEWIDZĄC SENSU DALSZEJ JAZDY USTAWIAMY SIE NA LEWY PAS I JEDZIEMY NA DWORZEC. ZAWIERCIE
Gość

Postprzez Misiek DG 2003-10-25, 10:36 pm

k***a, kolesiu z Zawiercia dorośnij :!: :!: :!:
Misiek DG
Adventure Group

Postprzez jasju 2003-10-25, 11:15 pm

Anonymous napisał(a):PO PIERWSZE W NASZEJ WYPOWIEDZI NIE BYŁO PRZEJAWU ZADNEGO KOZACZENIA CZY ROBIENIA Z TEGO JAKIEJŚ SUPER AKCJI HOOL'S. A RZUCENIE KAMIENIEM BYŁO PO TO BYŚCIE NAPEWNO NAS ZAUWAŻYLI, I PO RZUCENIU NIKT NIE UCIEKA. POTEM PAKUJEMY SIE W JEDNO AUTO I JEDZIEMY JEDNAK NA PIERWSZYCH ŚWIATŁACH WAS NIEBYŁO. NIEWIDZĄC SENSU DALSZEJ JAZDY USTAWIAMY SIE NA LEWY PAS I JEDZIEMY NA DWORZEC. ZAWIERCIE

Glupich nie trzeba siac, glupich nie trzeba siac, sami sie rodza, sami sie rodza, glupich nie trzeba siac
jasju
Niwka Fans

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice