Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
emdżej napisał(a):Debilizm, istny debilizm. Najlepiej się od razu pozabijać o flagi.
adamasso napisał(a):ja mysle ze starcie zdecydowanie dla nas ale wiem ze kazdy z was powie ze bylo inaczej, faktem jest ze
my wyskoczylismy z klatki i zaskoczylismy was, co ?
i mecz przegraliscie co strasznie was wkurwia, bo mysleliscie ze po pierwszym meczu znow wygracie. a tak to my sie cieszymy.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TYLKO POGOŃ MKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Med@lik napisał(a):tą flagę pogoń tak łatwo dała sobie odebrac??
fan86 napisał(a):WSZYSTKIE FILMIKI NA INTERNECIE PO WCZORAJSZEJ ZADYMIE NA LUDOWYM MUSZA ZOSTAC NATYCHMIST WYKASOWANE TO JEST WYSMIENITY MATERIAŁ DOWODOWY DLA PSÓW CHCECIE POGRAZYC CHLOPAKOW CO WCZORAJ BRONILI NASZYCH BARW
BYŁO JEST I BĘDZIE ZAWSZE ZAGŁĘBIE
PS. DO OSÓB KTÓRE KRYTYKUJA WCZORAJSZA POSTAWE ZAGŁĘBIA TO NIECHODZ NA LUDOWY NIKT CI NIE KAŻE I CZY WOGÓLE BYŁES NA MECZU BO WIECEJ CHYBA SLYSZALES O NIM BO PISZESZ BZDURY JEDEN Z DRUGIM
kaka1x napisał(a):fan86 napisał(a):WSZYSTKIE FILMIKI NA INTERNECIE PO WCZORAJSZEJ ZADYMIE NA LUDOWYM MUSZA ZOSTAC NATYCHMIST WYKASOWANE TO JEST WYSMIENITY MATERIAŁ DOWODOWY DLA PSÓW CHCECIE POGRAZYC CHLOPAKOW CO WCZORAJ BRONILI NASZYCH BARW
PS. DO OSÓB KTÓRE KRYTYKUJA WCZORAJSZA POSTAWE ZAGŁĘBIA TO NIECHODZ NA LUDOWY NIKT CI NIE KAŻE I CZY WOGÓLE BYŁES NA MECZU BO WIECEJ CHYBA SLYSZALES O NIM BO PISZESZ BZDURY JEDEN Z DRUGIM
Piszesz żeby wykasować wszystkie filmiki z internetu dotyczących meczu z Pogonią bo policji uda się wyłapać wszystkie osoby które miały udział w rzekomym bronieniu barw?
To trzeba było nie palić ich flagi i tak jak niektórzy napisali że gdybyśmy nie spalili to oni odebrali by sobie nasze flagi i je też podpalili.Możliwe ale tak się nie stało!Nawet jeśli by się tak wydarzyło to policja by się tym zajeła.Gdy by się tylko odważyli wyjść z sektora to by ich połapali i nie byłoby skandalu!
Mam nadzieje że policji uda się wyłapać tych wszystkich blisko stu osób rzekomo nazwanych przez ciebie bohaterów!
A co do pytania czy byłem na meczu to owszem byłem!
Przemek26 napisał(a):kaka1x napisał(a):fan86 napisał(a):WSZYSTKIE FILMIKI NA INTERNECIE PO WCZORAJSZEJ ZADYMIE NA LUDOWYM MUSZA ZOSTAC NATYCHMIST WYKASOWANE TO JEST WYSMIENITY MATERIAŁ DOWODOWY DLA PSÓW CHCECIE POGRAZYC CHLOPAKOW CO WCZORAJ BRONILI NASZYCH BARW
Piszesz żeby wykasować wszystkie filmiki z internetu dotyczących meczu z Pogonią bo policji uda się wyłapać wszystkie osoby które miały udział w rzekomym bronieniu barw?
To trzeba było nie palić ich flagi i tak jak niektórzy napisali że gdybyśmy nie spalili to oni odebrali by sobie nasze flagi i je też podpalili.Możliwe ale tak się nie stało!Nawet jeśli by się tak wydarzyło to policja by się tym zajeła.Gdy by się tylko odważyli wyjść z sektora to by ich połapali i nie byłoby skandalu!
Mam nadzieje że policji uda się wyłapać tych wszystkich blisko stu osób rzekomo nazwanych przez ciebie bohaterów!
A co do pytania czy byłem na meczu to owszem byłem!
Człowieku zniknij z tego forum.
Szkoda że nie można użyć fotomontazu i wkleić cię z kamieniem ręce. Byś se posiedział i wtedy byś nie pisał pierdół.
Filmiki z zadymy z meczu powinny ZNIKNĄĆ natomiast jak ktos ma filmiki jak skurwiała bandna zomoców napada na kibiców przy bramie to takie niech sie pojawiają.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników