Zagłębie - Pogoń Szczecin

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Re: Zagłębie - Pogoń Szczecin

Postprzez Mrowa1906 2008-11-09, 2:32 pm

Emdżej to według ciebie było lepiej patrzeć się jak nasze flagi paprykarze zrywają lub podpalają i rzucają flarami w nasze sektory ?
Mrowa1906

Postprzez emdżej 2008-11-09, 2:34 pm

Debilizm z obu stron! Nie będę nikogo chwalił
emdżej

Postprzez czarnaeeLkaa 2008-11-09, 2:50 pm

a ja zaapeluje do Szczecinian nie napinać się na forum Zagłębia, każdy ma swoje fora. Nikt tu nie był bez winy a i szkoda tego co kiedyś panowało.
czarnaeeLkaa

Postprzez Darian 2008-11-09, 3:47 pm

emdżej napisał(a):Debilizm, istny debilizm. Najlepiej się od razu pozabijać o flagi.

Jeżeli dla Ciebie barwy klubowe nic nie znaczą to naprawdę żal mi Ciebie jako kibica Zagłebia Sosnowiec.

Też nie jestem zwollenikiem aby takie sprawy załatwiać na stadionie gdzie większość osób przyszło oglądać widowisko sportowe ale jeżeli zachodzi konieczność obrony to zawsze i wszędzie jestem gotów podjąć odpowiednie działania na rzecz obrony barw.
Darian

Postprzez Kangur 2008-11-09, 3:47 pm

adamasso napisał(a):ja mysle ze starcie zdecydowanie dla nas ale wiem ze kazdy z was powie ze bylo inaczej, faktem jest ze
my wyskoczylismy z klatki i zaskoczylismy was, co ?
i mecz przegraliscie co strasznie was wkurwia, bo mysleliscie ze po pierwszym meczu znow wygracie. a tak to my sie cieszymy. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

TYLKO POGOŃ MKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zaskoczyliście nas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Spierdalaliście jak tylko wyszliśmy z sektora.
Kangur

Postprzez emdżej 2008-11-09, 4:53 pm

Darian - a proszę bardzo! Niech ci będzie mnie żal. Mam się załamać z tego powodu? Jestem tym paskudnym piknikiem, który woli oglądać mecz niż rozlew krwi z powodu flagi. No okropny jestem!
emdżej

Postprzez fan86 2008-11-09, 5:12 pm

WSZYSTKIE FILMIKI NA INTERNECIE PO WCZORAJSZEJ ZADYMIE NA LUDOWYM MUSZA ZOSTAC NATYCHMIST WYKASOWANE TO JEST WYSMIENITY MATERIAŁ DOWODOWY DLA PSÓW CHCECIE POGRAZYC CHLOPAKOW CO WCZORAJ BRONILI NASZYCH BARW

BYŁO JEST I BĘDZIE ZAWSZE ZAGŁĘBIE

PS. DO OSÓB KTÓRE KRYTYKUJA WCZORAJSZA POSTAWE ZAGŁĘBIA TO NIECHODZ NA LUDOWY NIKT CI NIE KAŻE I CZY WOGÓLE BYŁES NA MECZU BO WIECEJ CHYBA SLYSZALES O NIM BO PISZESZ BZDURY JEDEN Z DRUGIM
fan86

Postprzez emdżej 2008-11-09, 5:19 pm

Nikt mi nie każe, ale też mi nikt nie zabroni. Widzę, że w tym kraju to chuligaństwo można tylko chwalić. Koniec moich wypowiedzi na ten temat, bo dyskusja nie ma sensu.
emdżej

Postprzez 19MKS48 2008-11-09, 5:26 pm

Med@lik napisał(a):tą flagę pogoń tak łatwo dała sobie odebrac??

Nie Twoja sprawa , zajmij się swoim podwórkiem ...
19MKS48

Postprzez kaka1x 2008-11-09, 5:28 pm

fan86 napisał(a):WSZYSTKIE FILMIKI NA INTERNECIE PO WCZORAJSZEJ ZADYMIE NA LUDOWYM MUSZA ZOSTAC NATYCHMIST WYKASOWANE TO JEST WYSMIENITY MATERIAŁ DOWODOWY DLA PSÓW CHCECIE POGRAZYC CHLOPAKOW CO WCZORAJ BRONILI NASZYCH BARW

PS. DO OSÓB KTÓRE KRYTYKUJA WCZORAJSZA POSTAWE ZAGŁĘBIA TO NIECHODZ NA LUDOWY NIKT CI NIE KAŻE I CZY WOGÓLE BYŁES NA MECZU BO WIECEJ CHYBA SLYSZALES O NIM BO PISZESZ BZDURY JEDEN Z DRUGIM

Piszesz żeby wykasować wszystkie filmiki z internetu dotyczących meczu z Pogonią bo policji uda się wyłapać wszystkie osoby które miały udział w rzekomym bronieniu barw?
To trzeba było nie palić ich flagi i tak jak niektórzy napisali że gdybyśmy nie spalili to oni odebrali by sobie nasze flagi i je też podpalili.Możliwe ale tak się nie stało!Nawet jeśli by się tak wydarzyło to policja by się tym zajeła.Gdy by się tylko odważyli wyjść z sektora to by ich połapali i nie byłoby skandalu!
Mam nadzieje że policji uda się wyłapać tych wszystkich blisko stu osób rzekomo nazwanych przez ciebie bohaterów!
A co do pytania czy byłem na meczu to owszem byłem!
kaka1x

Postprzez Przemek26 2008-11-09, 5:32 pm

kaka1x napisał(a):
fan86 napisał(a):WSZYSTKIE FILMIKI NA INTERNECIE PO WCZORAJSZEJ ZADYMIE NA LUDOWYM MUSZA ZOSTAC NATYCHMIST WYKASOWANE TO JEST WYSMIENITY MATERIAŁ DOWODOWY DLA PSÓW CHCECIE POGRAZYC CHLOPAKOW CO WCZORAJ BRONILI NASZYCH BARW

Piszesz żeby wykasować wszystkie filmiki z internetu dotyczących meczu z Pogonią bo policji uda się wyłapać wszystkie osoby które miały udział w rzekomym bronieniu barw?
To trzeba było nie palić ich flagi i tak jak niektórzy napisali że gdybyśmy nie spalili to oni odebrali by sobie nasze flagi i je też podpalili.Możliwe ale tak się nie stało!Nawet jeśli by się tak wydarzyło to policja by się tym zajeła.Gdy by się tylko odważyli wyjść z sektora to by ich połapali i nie byłoby skandalu!
Mam nadzieje że policji uda się wyłapać tych wszystkich blisko stu osób rzekomo nazwanych przez ciebie bohaterów!

Człowieku zniknij z tego forum.

Szkoda że nie można użyć fotomontazu i wkleić cię z kamieniem ręce. Byś se posiedział i wtedy byś nie pisał pierdół.
Filmiki z zadymy z meczu powinny ZNIKNĄĆ natomiast jak ktos ma filmiki jak skurwiała bandna zomoców napada na kibiców przy bramie to takie niech sie pojawiają.
Przemek26

Postprzez fan86 2008-11-09, 5:37 pm

Policja doskonale wiedziała ze bedzie cos sie działo i wogóle nie zareagowała w zabrzu ju zatrzymano klikunastu kibiców pogoni i przewieziono do komendy w katowicach dlatego tak puzno śledzie weszli na sektor bo ich spisywali przed wejsciem
a co do policj to powiedz to kolesiowi co stał z dzieckiem przed wejsciem na stadion co policjant bez powodu pśiknoł gazem w dziecko od tego zaczeła sie zadyma z policja głowie przed meczem a potem to juz wiadomo jak sie skonczyło że nas nie chcieli wypuscic po meczu i strzelali do wszystkich
fan86

Postprzez kaka1x 2008-11-09, 5:53 pm

Przemek26 napisał(a):
kaka1x napisał(a):

Człowieku zniknij z tego forum.

Szkoda że nie można użyć fotomontazu i wkleić cię z kamieniem ręce. Byś se posiedział i wtedy byś nie pisał pierdół.
Filmiki z zadymy z meczu powinny ZNIKNĄĆ natomiast jak ktos ma filmiki jak skurwiała bandna zomoców napada na kibiców przy bramie to takie niech sie pojawiają.

Przemek26 to co piszesz wyraźnie pokazuje że albo jesteś za chuligaństwem na stadionie lub sam uczestniczyłeś we wczorajszych zamieszkach!
Rozumiem twoje poirytowanie na zachowanie policji.Wiem jak to wszystko wyglądało bo sam byłem i przyznam tobie i innym kibicom rację że policja trochę mówiąc delikatnie nadużyła władzy i nie powinna się tak zachować!
Powiedz mi co byś zrobił gdybyś był policjantem ochraniającym wczorajszy mecz?Nie rozumiesz że policja musiała się tak zachować i interweniować bo po prostu mecz zostałby przerwany i nie dokończony!
To że polewali wodą dzieci i starsze osoby było niestety nieuniknione.Wszyscy dobrze wiemy że policjantom zależało tylko na chuliganach i nie celowali w niewinne osoby.
Policja wczoraj popełniła wiele błędów i tyle samo udało się jej dobrze zachować w danej sytuacji!
Wszyscy widzą tylko minusy we wczorajszym działaniu policji.Nikt nie chce dostrzec ile dobrego zrobili wczoraj stróże prawa!
Prawda jest taka że wczoraj zawinili kibice Zagłębia i Pogoni a także policja.Niestety winnych będzie się szukać tylko u tych dwóch pierwszych!
kaka1x

Postprzez Robson_sc 2008-11-09, 6:05 pm

Czlowieku co Ty piszesz. Przemek zwraca uwage na akcje po meczu w czasie jak postronni kibice wychodzili ze stadionu a Ty jak jakis zaslepieniec o zadymie na meczu. Weż gosciu oddziel wreszcie w swoich wypocinach te dwie sytuacje i nie pisz pierdół bo sie czytac tego nie da.
Robson_sc

Postprzez Pavlov 2008-11-09, 6:13 pm

stalem w lasku przez chwile i obserwowalem od tylu ta cala akcje przy brynicy. akurat wracalo 5 policjantow i jeden do drugiego mowi "niezle k***a bylo zaraz tam wracam" po czym jakis cywil podbiega i mi grozi ze "k***a SPUSCI MI PSA ZE SMYCZY I MNIE POGRYZIE". zalosne to jest..., jp
Pavlov

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice