22 X Niedziela "Dzień z Zagłębiem" (piłka,hokej)

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez HrabiaZąbek 2006-10-23, 3:18 pm

Ja chciałem podziękować osobom odpowiedzialnym za pewien transparent na Ludowym.Widać że ta mobilizacja przyniosła efekty i na Zimowym zjawiło się ponad 2000 osób.To się chwali :D .
HrabiaZąbek

Postprzez Crespo 2006-10-23, 6:18 pm

podzielam zdanie CharoN^'a ... cos w tym kierunku trzeba robic... bo takie argumenty ze tzreba sie cieszyc ze za 20 lat bedziemy miec mlyn do mnie nie przemawiaja ....
Crespo
Znawca Herbów

Postprzez the djinn 2006-10-23, 6:29 pm

właśnie na 3 w sporcie pokazali transparenty z meczu z Polonią dotyczące polityków i odrazu powiązanie do Gierka :roll:
the djinn

Postprzez robertkozlowski5 2006-10-23, 7:46 pm

chyba tak dobry pomysl "charona" zrobic selekcje do mlyna i juz reszta chetnych ale nie sprawdzonych niech przylega.Musi byc na stadionie PRAWDZIWE EPICENTRUM DOPINGU.I doping tylko naszego ZAGLEBIA!Chodze od lat na mecze i jedno sie zmienilo na olbrzymi plus to OPRAWY,ale same oprawy bez dopingu to jak telewizja bez glosu!
robertkozlowski5

Postprzez Marcyś_1906 2006-10-23, 9:16 pm

Ja mam jedno pytanie. Kto zrobi tą selekcje ?
Marcyś_1906
MEGAPROJEKTANT

Postprzez robertkozlowski5 2006-10-23, 10:04 pm

jezeli doping na wyjazdach jest ok. to ci wszyscy co jezdza /a mamy ich dane/powinni np:dostac jakies identyfikatory,karty wstepu do mlyna.A reszta za poleceniem tych sprawdzonych pierwsze mecze na probe i dopiero karta.moze cos w tym stylu.Albo zamiast tych"kart" to kazdy inwestujw w jakies firmowe koszulki ultras-zaglebie,bedzie prostsza selekcja,a i stadion zacznie sie ladniej prezentowac.Juz byla mowa o koszulkach /nawet ktos podal cene 15-25 zl/ps:no ale najlepsza weryfikacja pozwalajaca byc w mlynie i nosic koszulke to sa wyjazdy /przynajmniej dwa na runde i w tym jeden poza wojewodztwo/.Mozna by to zorganizowac przy sklepiku kibica lub przy pubie zaglebia.Potrzeba kilka osob,dyscypliny i konsekwencji.A efekty przyciagna rzesze prawdziwych fanow ZAGLEBIA>
robertkozlowski5

Postprzez Crespo 2006-10-23, 10:20 pm

no i juz jakies konkretne pomysły padaja ... ten pomysł z koszulkami jest dobry ... dla chcacego nic trudnego ... jesli podejmiemy jakies srodki ku temu to ju zaniedlugo bedziemy mogli sie pochwalic dobrym dopingiem i porzadkiem na młynie ...
oby to sie tylko nie skonczyło gadka na forum ...
Crespo
Znawca Herbów

Postprzez *FORUMDINHO* 2006-10-23, 11:19 pm

Pomysl z koszulkami jest zajebisty, ale takze zajebiscie trudny do zrealizowania. Mozna by przeznaczyc pieniadze z oprawy na te koszulki. Tylko ze koszt jednej nie moze przekroczyc 5zl. Mozna by je rozdac na jakims liczebnym wyjezdzie typu Bialystok (chodz lepiej Chorzow tylko ze wtedy trzeba by dluzej poczekac). Takie koszulki to zajebista mobilizacja dla ludzi - lanserzy mogliby sie polansowac, wiecej ludzi chcialoby miec takie koszulki - w koncu to bylby zaszczyt. Tylko, ze wtedy faktycznie odpowiedni ludzie musieliby "pilnowac" mlynu i jak ktos nie spiewa to zedrzec z niego koszulke i niech wypierdala. Wtedy mozna przeniesc mlyn na stojace, bo poczatkowo i tak bedzie maly. Jezeli potem pojawi sie wiecej osob to mozna go przeniesc na stare miejsce. No ale to juz sprawa ultrasow czy sie za to wezma.
*FORUMDINHO*

Postprzez zgredos 2006-10-24, 8:37 am

Dwie porażki w jeden dzień i to z takimi drużynami które baaaaardzo lubie. Doping na piłce żenada na hokeju było lepiej, podobnie z grą hokeiści zagrali dobry mecz dali z siebie wszystko widać było że chcą wygrać. Piłkarze przeszli obok meczu bez pomysłu bez ambicji
zgredos

Postprzez Pluto 2006-10-24, 9:17 am

Bez urazy, ale pomysł koszulek czy identyfikatorów, to jedna wielka bzdura, która nie ma prawa wypalić. Nie ma sensu fantazjować i wymyślać rzeczy które nigdy nie zostaną zrealizowane.

Wg mnie wystarczyłoby kilka konkretniejszych osób, które potrafią wyegzekwować zasadę "stoisz w młynie - śpiewasz i dajesz z siebie wszystko", tylko bez żadnych "klapsów" czy zdzierania koszulek - bicie się między sobą zostawmy Polonii (vide - ostatni wyjazd do Bytomia).

Oczywiście, nie ja jestem od podejmowania takich decyzji, więc mogę tylko proponować, ale od razu mówię stanowcze nie dla młynowych koszulek czy identyfikatorów. To czy ktoś jest w młynie powinno zależeć od tego, czy chce dać z siebie wszystko, a nie od tego czy jeździ na wyjazdy albo stać go na koszulkę.
Pluto

Postprzez PTAQ84 2006-10-24, 10:31 am

zgadzam się z pluto taka akcja ie ma racji bytu..
był kiedyś osobny sektor stojący kilka groszy tańszy i było ok..teraz trzeba to inaczej rozwiązać..
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez Mati_ZS 2006-10-24, 10:46 am

i znow to samo :x temat o mlynie jest gdzie indziej
Mati_ZS

Poprzednia strona

Powrót do Kibice