Zagłębie-Cracovia 5 luty godzina 18

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Zippo 2006-02-05, 9:38 pm

Więc tak-młyn zabawny,szczególnie jak prowadził go kolega w krótkim rękawku(wiadomo kto)bo po prostu nie umie tego robić i nie powinien się za to zabierać,bo są osoby które robią to zdeczka lepiej.Mecz jak mecz,gdyby hokeiści grali efektywnie,wynik byłby całkiem inny.Trybuny-gorąca atmosfera(w sosnowcu na hokeju jeszcze takiej nie widziałem)a co do tych osób które się wypowiadają,że Ci którzy rzucali krzesełkami to jakieś małpy i że do Afryki ich wysłać i że wogóle są feee to zastanówcie się trochę,na forum jesteście silni?Trzeba było na lodowisku podejść do nich i to powiedzieć prosto w oczy"s*******aj małpo i nie wyrywaj krzesełek"Ciekawe dlaczego nikt tego nie zrobił........
Moje zdanie-szacunek dla tych którzy walczyli
Zippo

Postprzez goly 2006-02-05, 9:40 pm

Popieram przedmówce...
goly

Postprzez DaMi 2006-02-05, 9:42 pm

Grzesiek napisał(a):Masz racje Dami wiem że Krzywy daje z siebie max możliwości ! ale jak on jest trzeba to przyznać ... zawsze jesst lepszy doping ! dobra ostatni post bo się robi nie na temat ! pozdr0

Był Krzywy i jak było ?? Ja uważam że jak zwykle kiepsko !!!
DaMi

Postprzez kwachu 2006-02-05, 9:55 pm

Banda idiotów niszcząca własny stadion :evil: A potem zdziwienie, że w urzędzie traktują kibiców jak bandytów (a może dziś tak nie było?), że nie ma pieniędzy na stadion, że nic się dla Zagłębia nie robi. A ja się pytam po co? Skoro przyjdzie taki jeden z drugim i rozpierdzieli krzesełko tylko dlatego że 50 metrów dalej siedzi 150 osób z Krakowa. Rzygać się chce. Po tym "meczu" na trybunach czuję tyko rozgoryczenie. Po prostu żenada. Cieakwe jak teraz "ruszy z kopyta" przebudowa Ludowego albo projekt stadionu Zagłębia Dąbrowskiego. Bo takim zachowaniem niszczy się cały dobry wizerunek, który od jakiegoś czasu istniał. :x
kwachu

Postprzez kododo 2006-02-05, 10:04 pm

Zippo napisał(a):Trzeba było na lodowisku podejść do nich i to powiedzieć prosto w oczy"s*******aj małpo i nie wyrywaj krzesełek"Ciekawe dlaczego nikt tego nie zrobił........

Postaram Ci sie Zippo wytłumaczyc dlaczego niektórzy nie podeszli i w sposób kulturalny,( niekoniecznie korzystaja z powyzszego schematu :lol: ) nie zaapelowali o nie wyrywanie krzesełek. Nic w tym ciekawego czysta logika - niektórzy nie poszli na mecz szarpać sie i bić, a tak zapewne skonczyłaby sie taka rozmowa. :?
kododo

Postprzez Grzesiek 2006-02-05, 10:30 pm

DaMi racja ; / ale napewno lepiej prowadził niż ziomek w krótkim rękawku ..... starał się chłopak no ale kapa lekka ; /
Grzesiek

wara od hool's

Postprzez kaliber_2309 2006-02-05, 10:32 pm

co wy tu wypisujecie bandyci ,małpy?kórwa to jest wasza bojówka więc kórwa szacunek ,był dym i wasz obowiązek to było w spomuc w walce a wy co ?krytyka , skąd wy się urwaliście .wyjazdy zaczołem po czwartej lidze i tak hujowo z ekipą jak teras to nigdy nie było ,z bulem patsze na młyn 100-300 małolatów z jastrzębiem ,lechem było około 1,5 tyśaka spoko ekipy, wszyscy równi i razem jechali z dopingiem a po jastszebiu jak kto pamięta ostry dym .Dziś był dym choć nienależe do ekipy polecialem bo walka to walka,a tak zwany piknik klub niech się zmywa bo takie lalusie i im podobni obniżają wartość całej ekipy i nie utoszsamiajcie sie z ZAGŁĘBIEM bo jak klub nie istnial gdzie k***a byliście
kaliber_2309

Postprzez Minter 2006-02-05, 10:34 pm

Nie zdziwilbym sie jakby po zajsciu na trybunach, Urzad nie dal ani zlotowki na rozbudowe Ludowego. Jakbym mial o tym decydowac to sam bym sie zastanowil porzadnie czy warto lozyc kase na cos co zostanie i tak szybko zniszczone. Do tych "wspanialych kibicow" rozwalajacych stadion ktory sluzy im samym: tez nie badzcie zdziwieni. I jeszcze proponuje isc teraz do domku, wyrzucic przez okno fotele i krzesla, dla lepszego efektu przez zamkniete, powyzywac rodzine, a nawet uderzyc jak za blisko stoja i oczywiscie pochwalic sie tym wszystkim wkolo i byc z siebie dumnym jacy to jestesmy bohaterscy. Totalna zenada!!! Ale do cwiercglowkow to i tak sie nie dotrze, bo maja mozgu niewiele wiecej od kury, chociaz niektorzy pewnie nie.
Minter

Postprzez ASTER 2006-02-05, 10:39 pm

Ten nasz bramkarz niezły, brawo.
Hokeiście także nawet, ale liczyłem na dogrywkę - nie będę ukrywał.
Poza tym widać różnice Craxy a naszych grajków. Oni idą na mistrza( pewniak!) a nasi chcą się utrzymać.

Doping - pierwsze dwie tercje, spoko.
A co do akcji? Mogło być ciekawie. Nie będę kozaczył ale Craxa by dostała dziś wpier... choć bande mają ciekawą.
szacunek,że przyjechali - pierwszy raz widziałem ich bez sprzętu :shock:
chyba psy zrobiły przed wejsciem swoje.
pozdro
ASTER

Postprzez emdżej 2006-02-05, 10:45 pm

kaliber_2309 zastanów się co ty piszesz! nie brałem udziału w zadymie to nie mogę się utożsamiać z klubem? Albo nie mogę się nazywać kibicem? Czy to polega na bójkach na stadionach? bez odpowiedzi
emdżej

Postprzez Zippo 2006-02-05, 11:01 pm

Normalnie jesteście dziwni,piszecie o urzędzie ,że kasy nie dadzą.Prawda jest taka-jeżeli mają pieniądze dać to dadzą,a jeżeli nie to nie dadzą i nic tu nie zmieni fakt 10-20 krzesełek połamanych.Dziwne jest także to,że tak bardzo najeżdżacie teraz na bojówke i się w każdy możliwy sposób izolujecie od nich.Przecież chłopaki robią to dla dobrego imienia Zagłębia(niekoniecznie sportowego :D )Gdyby nie było takich jak Oni,to przykładowo gdyby wyskoczyła cracovia to kto by wam dupy obronił?Gdyby nie oni to na co drugim,trzecim wyjeżdzie byście wyłapywali klapsy.......
Taka jest niestety prawda,i puki co,nic tego nie zmieni
pozdrawiam
Zippo

szalikowcy?

Postprzez kaliber_2309 2006-02-05, 11:06 pm

od zawsze natym to polegało skąd takie durne pytania doping,wyjazdy,zadymy,coś nie tak,no alo o tym to już teraz to chyba nieliczni wiedzą ,nic jak niemacie jaj by walczyć to przynajmiej takich bzdur nie piszcie,lepiej może by spaść do czwrtej ligi w tedy może wreszcie ekipa by się oczyścila,bo jak klubu niema to i tych piknków by nie było i tylko kibole by zostali tak zresztą nasza historia nas uczy,nic ogułem na dzien dzisiejszy ekipa jest w głebokim kryzysie
kaliber_2309

Postprzez Albion 2006-02-05, 11:14 pm

Jeżdże na wyjazdy od ponad 20-stu lat i nigdy jak piszesz nie zdarzyło mi sie "wyłapać klapsów"i to nie dzieki bojówce żadnej, więc chłopie ogarnij sie i nie pierdól
Albion

Postprzez Dami_mdc 2006-02-05, 11:16 pm

Prawda jest taka że gdyby nie nasza bojówka to bylibyśmy nikim na arenie kibicowskiej. Ciekawe czy gdyby Cracovia nam wybiegła po flagi Ci co tu teraz tak narzekaja na naszych chłopaków by je obronili albo chociaz podjeli walke...? Zastanówcie się co piszecie. Eh

PS: popieram post Golego
Dami_mdc
Mydlice Squad

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2006-02-05, 11:19 pm

Dami_mdc napisał(a):Prawda jest taka że gdyby nie nasza bojówka to bylibyśmy nikim na arenie kibicowskiej. Ciekawe czy gdyby Cracovia nam wybiegła po flagi Ci co tu teraz tak narzekaja na naszych chłopaków by je obronili albo chociaz podjeli walke...? Zastanówcie się co piszecie. Eh

PS: popieram post Golego

nie bylo flag :roll:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice