STRONA GŁÓWNA - TEMAT O HERBIE

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Pesto 2006-01-17, 8:44 pm

znak z futbolówką jest głupi i brzydki.
dziękuję za uwagę.
Pesto
kumaty

Postprzez Monti 2006-01-17, 10:00 pm

Sebastian napisał(a):
Monti napisał(a):A kto taką deklaracje złożył ? Pierwsze słysze.

adas napisał(a): PROPONUJE ZGŁOSIC SIĘ ZATEM DO DARKA O ZGODĘ NA UMIESZCZENIE HERBU NA STRONIE GŁÓWNEJ SERWISU, A OBIECUJĘ ŻE JEŚLI TAKĄ OTRZYMAMY, JESZCZE TEGO SAMEGO DNIA POJAWI SIĘ W NASZYM SERWISIE.

:roll:

Teraz to ja jestem w szoku. Nie doczytałem tego. Skoro Adas tak pisze no to ja juz nic nie wiem. W wielkim jestem szoku., tylko tyle napisze.
Monti
Moderator

Postprzez WOJTEK 2006-01-17, 10:17 pm

To ja Ciebie Panie Monti oświecę jeszcze bardziej: we czwartek o godzinie 12:30 jestem umówiony z Adasiem pod sklepem Darka by sfinalizować zgodę Darka na wykorzystanie herbu. Jestem przekonany, że zgoda będzie.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Monti 2006-01-17, 10:31 pm

A ja oświece Ciebie Panmie Wojtku. Do Darka Asas idzie z mojej inicjatywy, że idzie z toba to juz jego sprawa. A decyzja co do herbu zapadnie w piatek po 18.00 i Adas idzie do sklepu bo przy podejmowaniu tej decyzji chcemy znac zdanie Darka. Powiem Ci wiecej obietnica Adasia jest bez pokrycia bo sam nie ma takiej mocy by zmienić top bez ustaleń z resztą serwisu i powinien sie z tego wytłumaczyć jeśli nie nam to tym którym tą obietnice złożył.
Monti
Moderator

Postprzez WOJTEK 2006-01-17, 10:37 pm

Oooo jak bardzo się mylisz. Sam mu zaproponowałem takie wyjście. Mam na to dowód na gg. Ale to nie wazne. Zastanawiam się jakie argumenty podasz by odmówic jak juz ta zgoda będzie.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez adas 2006-01-18, 6:33 am

PRZEPRASZAM ZA ZAMIESZANIE. W SPRAWE HERBU JUŻ SIĘ NIE MIESZAM. PRZEKONYWAŁEM MONTIEGO, ABY NIE ZMIENIAŁ SWOJEGO STANOWISKA CO DO HERBU, A JEDNOCZEŚNIE OBOJE CHCIELIŚMY OSIĄGNĄĆ JAKIŚ KOMPROMIS. DO DARKA MIAŁEM ZAMIAR WYBRAĆ SIĘ, GDYŻ STWIERDZILIŚMY ZGODNIE WSZYSCY, IŻ TRZEBA NAJPIERW POROZMAWIAĆ Z WŁAŚCICIELEM HERBU, A W ZWIĄZKU Z TYM ŻE CZŁOWIEKA MAŁO ZNAM, MIAŁEM ZAMIA SKORZYSTAĆ Z CHĘCI POMOCY KOLEGI WOJTKA I WYBRAĆ SIĘ WRAZ Z NIM. OWSZEM NAPISAŁEM O TYM, ŻE HERB POJAWI SIĘ NA STRONIE, JEDNAK STANOWISKO SERWISU, W TYM MNIE SAMEGO JEST TAKIE, ŻE OFICJALNYM HERBEM KLUBU JEST OBECNIE ZNAJDUJĄCY SIĘ NA NASZEJ STRONIE, A HERB Z TRADYCJAMI MÓŁBY EWENTUALNIE WYSTĘPOWAĆ JEDNOCZEŚNIE NA STRONIE. Z WSZELKICH DZIAŁAŃ W SPRAWIE HERBU SIĘ WYCOFUJĘ, A ZA ZAMIESZANIE SPOWODOWANE WPISAMI PRZEPRASZAM.
adas

Postprzez el Gombek 2006-01-18, 8:30 am

misiek1906 napisał(a):
PTAQ84 napisał(a):Czy ktoś utożsamia siebie i 100lat Zagłębia z jakąs piłeczką??

Chyba tylko Dąbrowa Fans :lol:

Nie wiem co ma oznaczac ten cieszacy sie ryjek z twojej strony :?: :?: :?Z tego co sie orientuje to UTOŻSAMIAMY SIE Z ZAGŁĘBIEM I STARYM HERBEM a nie z tym z pilka w tle ale ty jestes chyba lokalnym wrozbita i wiesz lepiej :?: :!: :twisted:
Nie znasz sytuacji i historii powstania flagi naszej grupki wiec nie wiem co cie tu moze smieszyc :shock: (chcesz znac szczegoly wal na priv) . W sierpniu 2004 roku z tego co pamietam byl temat z nia zwiazany , gdzie wiekszosc ludzi mogla wytknac nam ten blad i wpadke , jakos wtedy gdy temat byl swiezy wiekszosc osob stwierdzila , ze kazdemu zdarzaja sie bledy i nie powinny powtarzac sie w przyszlosci . My juz takiego bledu nie popelnimy ...Wiem napiszesz ze dwie osoby od nas mianowicice goly i skowron posluguja sie logo z nasza flaga i nieszczesnym herbem ale to jest zaniedbanie a z ich strony ze tego nie zmienili :twisted: :!:
Sorki ze odbieglem od tematu ale musialem to lekko sprostowac :!:
P.S. Pozdrawiam i zdrówka życzę :wink:

EDIT 2
Ostatnio edytowano 2006-01-18, 8:44 am przez el Gombek, łącznie edytowano 2 razy
el Gombek

Postprzez keff79 2006-01-18, 8:40 am

Herb już mamy - od ponad pół wieku, po co nam nowy? Dzisiejsze Zagłębie Sosnowiec ma "stjuningowany" znaczek :wink: ..czy też raczej zmutowany, który nikomu sie nie podoba ale jest oficjalnym znakiem klubu. Całe "zło" to nie Monti ani redakcja strony.. zamiast się "zagryzać" między sobą powinniśmy naciskać na panią Grodecką i pana Rudego żeby załatwili sprawę przywrócenia naszego tradycyjnego herbu - szczególnie w tym roku na 100-lecie.. Tymbardziej że we wrześniu usłyszeliśmy od Anny Grodeckiej
Myślę, że wkrótce uda się sfinalizować powrót herbu do klubu.

..jedni nam obiecują herb inni stadion, ale znaczek może nie zrujnuje kasy klubu.
keff79

Postprzez Gość 2006-01-18, 8:54 am

Jest planowana szersza akcja "naciskowa" . pozostaly pewne kwestie do dogadania , szczegóły niebawem.
Gość

Postprzez Gość 2006-01-19, 1:46 pm

Byłem dziś w Sklepie Kibica by zapytac o zgode na umieszczenie jedynego właściwego Herbu na stronie , tak jak myślałem Darek nie widzi żadnych przeszkód by to uczynic , jeśli autorzy chcieliby miec sprawę załatwioną formalnie -na piśmie to właściciel praw czeka na odpowiedni dokumetnt do podpisu.
Gość

...

Postprzez Krawiec 2006-01-19, 2:15 pm

Keff79 ma rację, w roku 100-cia nie zmiana na stronie jest najistotniejsza, a oficjany powrót klubu do tradycyjnego herbu.
Krawiec

Re: ...

Postprzez Monti 2006-01-21, 9:29 pm

Krawiec napisał(a):Keff79 ma rację, w roku 100-cia nie zmiana na stronie jest najistotniejsza, a oficjany powrót klubu do tradycyjnego herbu.

I tu właśnie jest problem. Zgadzam się w100%.
Monti
Moderator

Postprzez keff79 2006-01-21, 9:35 pm

Poprostu dzięki!!! ..teraz jest extra!
keff79

Postprzez W@llace 2006-01-21, 9:51 pm

Super to wyglada.Brawa dla tworców!
W@llace

Postprzez CharoN^ 2006-01-21, 10:06 pm

Brawo. Szata prezentuje się świetnie!

Ps. "Ponadto podjęliśmy decyzję, że będziemy wspierać działania zawiązującej się grupy kibiców, która ma zamiar walczyć o przywrócenie należytego miejsca dla historycznego herbu klubu."

Dało by się umieścić informacje na temat akcji o zbieraniu podpisów (z dostępnym linkiem do listy)? Nie wszyscy odwiedzają forum...
CharoN^
Zagłębiak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice