Zagłębie Sosnowiec vs. Arka Gdynia 19.04.2005 kibicowsko

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez DaMi 2005-04-20, 7:20 am

asdf napisał(a):naprawde sorry ale teraz wiem juz na pewno : potrzeba zmienic prowadzacego :?

Następny mecz na ludowym jest z Bełchatowem - zapraszam na gniazdo zobaczymy jak Tobie pójdzie. Chłopaki chcą poderwać młyn do dopingu a tu same mruczki można się poprostu załamać i nie dzieiw im się
DaMi

Postprzez Tomano 2005-04-20, 8:07 am

Mimo ze nie jest jeszcze tak jak bysmy chcieli widac juz spora poprawe, mlyn w porownaniu nawet z meczem z Piastem urosl zdecydowanie. Teraz problem stanowi to ze wiekszosc osob nie ume w nim krzyczec, a zadawala sie spiewem ( pod nosem ) Wczoraj doszlo juz do takiego absurdu ze lebki zdziwione obracaly sie do tylu i patrzyly na nas zdziwione ze sie tak drzemy. Z wypowiedzi na forum wnioskuje ze wiekszosc osob tutaj wie o co chodzi w spiewie, napisze wam dokladniej '' w darciu sie'' w takim razie niech kazdy zwraca uwage w swoim otoczeniu, niech wywiera presje, z czasem lebki zalapia, przed nami sporo pracy ale wydaje mi sie ze jestesmy na dobrej drodze
Tomano
Adventure Group

!!

Postprzez ^m@rcin^ 2005-04-20, 8:14 am

Tomano napisał(a):Mimo ze nie jest jeszcze tak jak bysmy chcieli widac juz spora poprawe, mlyn w porownaniu nawet z meczem z Piastem urosl zdecydowanie. Teraz problem stanowi to ze wiekszosc osob nie ume w nim krzyczec, a zadawala sie spiewem ( pod nosem ) Wczoraj doszlo juz do takiego absurdu ze lebki zdziwione obracaly sie do tylu i patrzyly na nas zdziwione ze sie tak drzemy. Z wypowiedzi na forum wnioskuje ze wiekszosc osob tutaj wie o co chodzi w spiewie, napisze wam dokladniej '' w darciu sie'' w takim razie niech kazdy zwraca uwage w swoim otoczeniu, niech wywiera presje, z czasem lebki zalapia, przed nami sporo pracy ale wydaje mi sie ze jestesmy na dobrej drodze

Dokladnie zgadzam sie z Tomanen z drugiej strony mlyn wygladal calkiem dobrze, prawie 3 sektory. Przenieslismy gniazdo 3 rzedy w dol i juz prawie nikt nie stał ponizej jego.
Ja tam sie dre caly mecz.
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Redeniak 2005-04-20, 8:28 am

Presja musi byc. W kazdym miejscu mlyna powinien byc ktos kto sie drze i innych wokol " zaraza" tym darciem. To odnioslo by skutek. Rozstawmy sie na mlynie co kilka metrow i nadawajmy ton 8)
Redeniak

Postprzez ervin 2005-04-20, 9:17 am

siemanko
ma moze ktos jakies fotki Arki i Poloni ?
z gory dzieki :D
pzdr nARKA
ervin

Postprzez krzysztof 2005-04-20, 10:34 am

Wcale nie było aż tak średnio z tym dopingiem. Uważam, że było o wiele lepiej niż na ŁKSie.
Widocznie słowa Tochela zadziałały.

Jedyne co to szerszy repertuar by się przydał.
krzysztof

Postprzez Kamil^ 2005-04-20, 10:44 am

Jedna uwaga do tych co wczoraj stali na schodach i ciężko im było na chwile zejść na sektor żeby podnieść flagi . Dużo osób chce żeby oprawy były jak najleszpe a tak trudno zejść na dół sektora żeby na chwile podnieść flage :!: Nie chcecie brać udziału w tworzeniu oprawy to nie piszcie tutaj na forum, że oprawa była taka i taka :? Jak dla mnie to nie musi być wogóle opraw na meczach . A jeżeli chodzi o doping to naprawde zmieżamy w dobrym kierunku i mam nadzieje, że jeszcze będzie taki doping przez cały mecz jak w meczu ze Śląskiem w 3 lidze !
Kamil^

Postprzez xXx_1906 2005-04-20, 10:45 am

krzysztof napisał(a):Wcale nie było aż tak średnio z tym dopingiem.

Było średnio, jak przypominam sobie nasz ostatni mecz z Arką, który też był w środku tygodnia to bez porównania. Wtedy młyn był większy i dużo głośniejszy niż wczoraj, bo co z tego ze wczoraj stały 3 sektory jak tylko 1,5 brało czynny udział w dopingu. Oczywiscie w porownaniu z osatnimi meczami na Ludowym to bylo dobrze, ale stać nas na dużo dużo więcej.
xXx_1906

Postprzez asdf 2005-04-20, 12:09 pm

i sadzisz DaMi ze ktos bedzie mnie sluchal ? Powinna sprobowac osoba z autorytetem, ktos ze "starszych". Nie roztrzasajmy tego juz
asdf

Postprzez Tomaszek 2005-04-20, 12:13 pm

asdf napisał(a):i sadzisz DaMi ze ktos bedzie mnie sluchal ? Powinna sprobowac osoba z autorytetem, ktos ze "starszych". Nie roztrzasajmy tego juz

daj sobie spokój już z tymi radami... moja rada.
Tomaszek
Żółta kartka

Postprzez Ader 2005-04-20, 1:47 pm

tutaj nie chodzi o to kto prowadzi doping tylko czy ktos spiewa czy ktos nie jesli bylby jakis mlyn to prawie kazdy moglby prowadzic mlyn tylko ze wedlug mnie polowa ludzi mowi ze nie spiewam bo ten kolo mnie nie spiewa a ten kolo obok mysli tak smao i ytak to potem wychodzi ze nikt nie spiewa.Pozdrowienia dla chlopakow z AG oni pokazali jak sie spiewa.Co do oprawy raz jest zle ze nie ma oprawy jesli jest to czemu taka a po co a jak itp itd.

P.S.
Mati po co piszesz ze fajnie ze WOJTEK cos pokrzyczal bylo to zdanie AG do FB i UZ wiec powinni to zainteresowani tylko napisac jak cos.
P.S.2
Mam wielki zal do paru chlopakow z FB za nie spiewananie i pisanie glupot na forum a robienbie co innego (powinniscie wiedziec o co chodzi,Kamil")
ale nie bede tu tego pisal bo to nie temat na cale forum
P.S.3
Dami Dami trzymaj sie,oby palec wwyzdrowial na Korone :wink:

ULTRAS ZAGŁĘBIE!!
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez WOJTEK 2005-04-20, 2:26 pm

Adi89 napisał(a):Mati po co piszesz ze fajnie ze WOJTEK cos pokrzyczal bylo to zdanie AG do FB i UZ wiec powinni to zainteresowani tylko napisac jak cos.
MYLISZ SIĘ ADI. MATI MIAŁ INNĄ SYTUACJĘ NA MYŚLI. :twisted: :twisted: :twisted:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Mati_1987 2005-04-20, 2:29 pm

WOJTEK napisał(a):
Adi89 napisał(a):Mati po co piszesz ze fajnie ze WOJTEK cos pokrzyczal bylo to zdanie AG do FB i UZ wiec powinni to zainteresowani tylko napisac jak cos.
MYLISZ SIĘ ADI. MATI MIAŁ INNĄ SYTUACJĘ NA MYŚLI. :twisted: :twisted: :twisted:

Dokładnie :D
Adi ja nie pisałem nic o śpiewaniu tylko:
szacunek dla Ciebie WOJTKU za uspokojenie tego
pseudo-wodzireja

dlatego nie pisz jak nie wiesz..
jeszcze raz szacunek :D
Mati_1987
Os.Piastów oficial fans

Postprzez Siara 2005-04-20, 2:54 pm

Temat ktory czesto powraca to to ze mlodzi chlopcy "kibice" czy inni " chuligani" niszcza autobusy w swoim miescie...a pozniej sie dziwia ze miasto mowi ze nia ma na to czy na tamto...
ja chyba tez wiem o co chodzi...
takich pseudo wodzirejow rzeczywiscie Nam nie potrzeba WON!
Siara
Żółta kartka

Postprzez emgie 2005-04-20, 3:08 pm

ja jeszcze wroce do autobusów itd
banda łebków rozpierdolila mnie na kawalki ;]
wsrod nich byla tez jedna "laska" (?)
no wiec jedziemy 21. te lebki spiewiaja, wyzywaja wszystko do okola i napierdalaja we wszystko co sie dalo w tramwaju
eskorta oczywiscei tez byla. w pewnym momencie jeden z gnojów krzyczy w strone psów "no chodz cwaniaku!" (tramwaj byl na przystanku) , wysiadlo dwóch palkarzy a ten koles z kumplami spierdalali dalej niz widzieli
nie wiedzialem czy mam sie smiac czy gonic ich i zajebac ;]
co do dopingu to stalem w tym samym miescju w mlynie co zawsze i mialem wrazenie ze na ełkaesie bylo znacznie lepiej. wtedy gdy darlem ryja na maxa to sie nie slyszalem a teraz niestety bylo inaczej... :(
emgie

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice