Krawiec napisał(a):ale wolałbym hasło np . " Czerwone Zagłębie 1905 - Mamy różne poglądy ale szanujemy naszą tradycję"
Gdyby hasło było właśnie takie nie odezwał bym sie słowem .
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
WOJTEK napisał(a):quickstarter napisał(a):Mam też nadzieję że ta flaga spowoduje większą tolerancję i kiedyś będzie mogła zawisnąć na Ludowym fana np " Blood & honour"
NIE BĘDZIE MOGŁA. JASNE ??
WOJTEK napisał(a):NIE BĘDZIE . ZARĘCZAM CI. JAKOŚ NIE PRZEPADAMY ZA TAKIMI KLIMATAMI.quickstarter napisał(a):A na meczach Legii - rzeczywiście, klimat niektórych fan jest mi bliski :)
Wierzę jednak że na Ludowym kiedyś będzie podobnie :)
amstat napisał(a):...aha i najlepiej jest narzekac "tylko narzekac", bo na nic innego Was nie stac...
Polak_sts1906 napisał(a):Moim skromnym zdaniem uważam, że flaga nie powinna być wieszana na meczach. Jej widok osobiście budzi we mnie odrazę. PRECZ Z KOMUNĄ! Ucieszyłbym się nawet, gdyby ktoś ją spalił. To wszystko w tym temacie.
Polak_sts1906 napisał(a):Moim skromnym zdaniem uważam, że flaga nie powinna być wieszana na meczach. Jej widok osobiście budzi we mnie odrazę. PRECZ Z KOMUNĄ! Ucieszyłbym się nawet, gdyby ktoś ją spalił. To wszystko w tym temacie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników