FAN CLUBY

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

fan cluby

Postprzez ks unia 2003-04-21, 12:13 pm

Z tym Oświęcimiem to troche przesadzacie . Możliwe ,że sa pojedyncze osoby jeżdżące na Zagłebie ale tylko pojedyncze podobnie jak z Brzeszcz . Był okres w latach 1993-4 gdy Zagłębie grało w pierszej lidze ,że kibice Unii jeździli na Zagłębie szybko się to jednak skończyło .Obecnie w Oświęcimiu najwięcej jest kibiców Wisły , co też nie ozacza ,że Oświęcim jest fan - clubem Wisły . Pozdrawiam
ks unia

Postprzez Pesto 2003-04-21, 2:31 pm

Akurat w Wodzisławiu spotkałem kibiców Legii z Oświęcimia - czterech ich było . Tych ze Squadronu też widziałem .

W Oświęcimiu namnożyło się sporo wiślactwa :? , poza tym Legia i GKS . No i hokejowa Unia .

A co do fan-clubów , to jeszcze jest Śląsk Cieszyński - np. legijny Skoczów , czy trochę ludzi z Bielska - Białej .
Pesto
kumaty

Re: Fan Kluby

Postprzez Generał 2003-04-21, 7:33 pm

Kibic napisał(a):
Osobiście uważam że jednym z najlepszych naszych fanklubów jest
OLKUSZ,w tym mieście nikt nie boji się chodzić w szalach Zagłębia jest pełno napisów chwalących nasz klub.Jest ich dużo i cząsto zjawiają się na meczach Zagłębia w sporej ilości.

Co do Olkusza to chyba dawno było bo z tego co widze to w szalach Zagłębia chodzi kilka osob a na mecze ostatnio tez niezawiele osob jeździ.
Co do napisów to pojawiły sie one kilka lat temu i ogólnie panuje zastój.
Generał

fan club

Postprzez gryzli 2003-04-22, 1:46 pm

slyszalem o 3 fanatykach zaglebia z bagdadu przyjezdzaja na wazniejsze spotkania
gryzli

Postprzez Zag_06 2003-04-22, 4:56 pm

Ciekawe co w Siewierzu piszczy? Czy są tam Zagłębiacy. Moze się mylę ale wydaje mi sie że Siewierz jest za Zagłębiem.
Zag_06

TARNOWSKIE GÓRY - ZAGŁEBIE

Postprzez PREDATOR 2003-04-22, 10:00 pm

Witam i pozdrawiam wszystkich kibicow ZAGŁĘBIA ...wlasnie ja jestem tym kibicem z tarn gór..o tymn temnacie powiedzial mi a wlasciwie napisal na gg kumpel z WKS-u(Rochas pozdro) A teraz dla nie swiadomych nie jestem hanysem ja tutaj tylko mieszkam ...zapytajcie kogokolwiek jak w opolu spiwealem ''Polska bez śląska" moze i dla niektorych dziwne , ale podkreslam ja tutaj tylko mieszkam i mam nadzieje ze jush nie dlugo!!! co do mnie i mojego kibicowania....na wyjezdzie z Lechem tym 1 w wakacje 2liga ....nie wiem czy ktos zauwarzyl ale nawet sporo serpentyn bylo-wszystkie moje zbieralem troche czasu jakies watpliwosci zaprasham do Darka(pozdro Darek) do sklepu kibica ...Opole z Odra swieca fakt troche zasmrodzila ale jednak dlugo sie palila...nie puisze tego zeby sie chwalic czy cos tylko poi to zeby podkreslic swoja obecnosc i pokazac ze staram sie byc aktywnym podczas meczy Zgłębia....bialo-czarna flaga ktora powiewa na kiju na meczach tesh jest mojej roboty....nie wierzacych zapraszam do Manola badz Darka...a powroty swietnie ujete ....jesli ktos ma cos przeciw mnie niech to powie w oczy ale ciekaw jestem ilu z was tych przeciwnych nocowaloby nie raz po dworcach czy zapierniczalo ponad 20km pieszo ze Świerklanca do domu (mam na mysli tg) wlasciwie wiekszosc moich wyjazdow gdy wracamy po 23 konczy sie marszem ok 26km lub nocowaniem na dworcu w katowicach....jesli ktos chce pogadac zapraszam do sklepu kibica Darek poda moje namiary...ewentualnie moje gg 5435101....to ze mieszkam w hanysowie nie oznacza ze jestem hanysem.....wiec moze ludzie (Ci ktorezy cos do mnie macie) najpierw pomyslcie czy sami wlozylibyscie tyle czasu i zdrowia ile ja w mecze....ja na kazdy mecz do S-ca mam dojazdu 2h ....plus 2h powrto jesli jeszcze jest jakis pociag badz autobus.... pozdrowienia dla wszystkich kibicow ZAGŁĘBIA BKS-u i Śląska Wrocław oraz Legii.....
PREDATOR

Re: TARNOWSKIE GÓRY - ZAGŁEBIE

Postprzez ^m@rcin^ 2003-04-22, 10:07 pm

PREDATOR napisał(a):Witam i pozdrawiam wszystkich kibicow ZAGŁĘBIA ...wlasnie ja jestem tym kibicem z tarn gór..o tymn temnacie powiedzial mi a wlasciwie napisal na gg kumpel z WKS-u(Rochas pozdro) A teraz dla nie swiadomych nie jestem hanysem ja tutaj tylko mieszkam ...zapytajcie kogokolwiek jak w opolu spiwealem ''Polska bez śląska" moze i dla niektorych dziwne , ale podkreslam ja tutaj tylko mieszkam i mam nadzieje ze jush nie dlugo!!! co do mnie i mojego kibicowania....na wyjezdzie z Lechem tym 1 w wakacje 2liga ....nie wiem czy ktos zauwarzyl ale nawet sporo serpentyn bylo-wszystkie moje zbieralem troche czasu jakies watpliwosci zaprasham do Darka(pozdro Darek) do sklepu kibica ...Opole z Odra swieca fakt troche zasmrodzila ale jednak dlugo sie palila...nie puisze tego zeby sie chwalic czy cos tylko poi to zeby podkreslic swoja obecnosc i pokazac ze staram sie byc aktywnym podczas meczy Zgłębia....bialo-czarna flaga ktora powiewa na kiju na meczach tesh jest mojej roboty....nie wierzacych zapraszam do Manola badz Darka...a powroty swietnie ujete ....jesli ktos ma cos przeciw mnie niech to powie w oczy ale ciekaw jestem ilu z was tych przeciwnych nocowaloby nie raz po dworcach czy zapierniczalo ponad 20km pieszo ze Świerklanca do domu (mam na mysli tg) wlasciwie wiekszosc moich wyjazdow gdy wracamy po 23 konczy sie marszem ok 26km lub nocowaniem na dworcu w katowicach....jesli ktos chce pogadac zapraszam do sklepu kibica Darek poda moje namiary...ewentualnie moje gg 5435101....to ze mieszkam w hanysowie nie oznacza ze jestem hanysem.....wiec moze ludzie (Ci ktorezy cos do mnie macie) najpierw pomyslcie czy sami wlozylibyscie tyle czasu i zdrowia ile ja w mecze....ja na kazdy mecz do S-ca mam dojazdu 2h ....plus 2h powrto jesli jeszcze jest jakis pociag badz autobus.... pozdrowienia dla wszystkich kibicow ZAGŁĘBIA BKS-u i Śląska Wrocław oraz Legii.....

Witam ja mialem okazje cie poznac podczas wyjazdu do Opola mialem ta wojskowa swiece od ciebie. Nie wiem czy mnie jeszcze pamietasz. Widzialem cie tez ostanio ma meczu w Bytomiu!! Pozdrawiam i dozobaczenia na nastepnych meczach ZAGŁĘBIA !!!
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez WOJTEK 2003-04-22, 10:25 pm

SIEMA PREDATOR.A MNIE TEŻ PAMIĘTASZ ?GADAŁEM Z TOBĄ WIELE RAZY.A PAMIĘTASZ POWRÓT Z POLARU ???OPOLE I ATAK ODRY???POZDRAWIAM!!!
WOJTEK
Adventure Group

lalalala:):):):):):)

Postprzez PREDATOR 2003-04-22, 10:57 pm

Siemka Wojtek...nie jestem pewien czy jestes tym Wojtkiem , ktorego mam na mysli...czy spotkalismy sie jako jedni z pierwszych przed wyjadem do Opola na zbiorce?....pamietam powrot ..ilu nas bylo 11?
no niezle bylo...szkoda ze nie doszlo do starcia z Odra :(:(..:)
ale lelo.....byles wtedy gdy wracalismy z Polkowic jak nas Polonia zaatakowala w Bytomi...dokladnie w miejscu gdzie mialaem wysiadac?...ale spier.....:):):)
jedziesh na Miedz?
PREDATOR

Postprzez tomek z wojkowic 2003-04-22, 11:43 pm

NO TO CO ZE CHODZILI DO SZKOLY DO BYTOMIA?JA MAM KUMPLI CO CHODZILI DO BYTOMIA A SA ZA ZAGLEBIEM.JA CHODZILEM DO SZKOLY DO SOSNOWCA I BYLO TAM PARU GIEKSIARZY.SKAD WIESZ ZE TO JA(BARTA).A Z BYTOMIA WROCILISMY BEZ ZADNYCH PRZYGOD.
tomek z wojkowic

fan cluby

Postprzez zags 2003-04-23, 10:23 am

amstat po co byłeś w libiążu?:)) na meczu? jak tak to ja też chyba byłem:))) buahahahah ps. wróciłeś już ze słonecznej itali ? jak co to sie skontaktuj o ten szalik
zags

Fan kluby

Postprzez Szakal 2003-04-23, 4:48 pm

Jestem z jednego takiego miasta TG jest tam tylko (narazie)jeden kibic Zagłebnia(znany jak widze po innych wypowiedziach).Widze ze jak na trzecioligowa druzyne(za sezon 2 ligowa)jest was spora grupa kibiców.Jeśli Zagłebie zacznie grac przynajmniej tak jak grała Wisła w pucharach to z checia sie przylacze do was (bedzie juz wtedy 2 kibicow Zagłebia w TG hehe).Życze owocnych zbiorow szali innych klubow :wink:
Ps.POZDROWKA KALI :twisted:
Szakal

fan cluby

Postprzez zags 2003-04-24, 7:50 am

koleś!(mój przedmówco) jak sie masz przyłaczać dopiero wtedy jak będą wyniki to sie pocałuj w dupe:0 z klubem sie jest na dobre i na złe a nie tylko wtedy jak są wyniki. Ja jeżdziłem jak nie było klubu albo jak byli w 5 lidze a ty łajzo to narazie możesz jeżdzić na warte zawiercie:)
zags

91/92

Postprzez exuero 2003-04-24, 8:46 pm

chesc to ja bylem tym starszym gosciem :-)na meczu wyjazdowym (puchar ze stala 0-3)w 91 lub92
pozdro.
exuero

Fan-cluby

Postprzez Grodziec 2003-04-26, 2:03 pm

Grodziec - 100% Zaglebie Sosnowiec :D :D [/b]
Grodziec

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice