Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Kibic napisał(a):
Osobiście uważam że jednym z najlepszych naszych fanklubów jest
OLKUSZ,w tym mieście nikt nie boji się chodzić w szalach Zagłębia jest pełno napisów chwalących nasz klub.Jest ich dużo i cząsto zjawiają się na meczach Zagłębia w sporej ilości.
PREDATOR napisał(a):Witam i pozdrawiam wszystkich kibicow ZAGŁĘBIA ...wlasnie ja jestem tym kibicem z tarn gór..o tymn temnacie powiedzial mi a wlasciwie napisal na gg kumpel z WKS-u(Rochas pozdro) A teraz dla nie swiadomych nie jestem hanysem ja tutaj tylko mieszkam ...zapytajcie kogokolwiek jak w opolu spiwealem ''Polska bez śląska" moze i dla niektorych dziwne , ale podkreslam ja tutaj tylko mieszkam i mam nadzieje ze jush nie dlugo!!! co do mnie i mojego kibicowania....na wyjezdzie z Lechem tym 1 w wakacje 2liga ....nie wiem czy ktos zauwarzyl ale nawet sporo serpentyn bylo-wszystkie moje zbieralem troche czasu jakies watpliwosci zaprasham do Darka(pozdro Darek) do sklepu kibica ...Opole z Odra swieca fakt troche zasmrodzila ale jednak dlugo sie palila...nie puisze tego zeby sie chwalic czy cos tylko poi to zeby podkreslic swoja obecnosc i pokazac ze staram sie byc aktywnym podczas meczy Zgłębia....bialo-czarna flaga ktora powiewa na kiju na meczach tesh jest mojej roboty....nie wierzacych zapraszam do Manola badz Darka...a powroty swietnie ujete ....jesli ktos ma cos przeciw mnie niech to powie w oczy ale ciekaw jestem ilu z was tych przeciwnych nocowaloby nie raz po dworcach czy zapierniczalo ponad 20km pieszo ze Świerklanca do domu (mam na mysli tg) wlasciwie wiekszosc moich wyjazdow gdy wracamy po 23 konczy sie marszem ok 26km lub nocowaniem na dworcu w katowicach....jesli ktos chce pogadac zapraszam do sklepu kibica Darek poda moje namiary...ewentualnie moje gg 5435101....to ze mieszkam w hanysowie nie oznacza ze jestem hanysem.....wiec moze ludzie (Ci ktorezy cos do mnie macie) najpierw pomyslcie czy sami wlozylibyscie tyle czasu i zdrowia ile ja w mecze....ja na kazdy mecz do S-ca mam dojazdu 2h ....plus 2h powrto jesli jeszcze jest jakis pociag badz autobus.... pozdrowienia dla wszystkich kibicow ZAGŁĘBIA BKS-u i Śląska Wrocław oraz Legii.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników