ja napisze krotko:
Jesteś swój ziomku mój czy w drodze na melanż, czy w drodze na bój - ZiP
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
TSP napisał(a):Erazmus nie pisz takich glupot skoro nie masz zielonego pojecia co sie w Bielsku dzieje.Jak na razie to poznikali Bksiarze,tylko prosze nie pisz,ze sa oni tacy wierni za jakich sie uwazaja,bo na ich mecze chodzi moze ze 100 osob (teraz bedzie ich jeszcze mniej),a spora ich czesc mozna spotkac na meczach Podbeskidzia.
twari napisał(a):Czlowieku... nie wypowiadaj sie w dziale KIBICE bo nie masz do tego zadnego prawa! Ogladasz mecze druzyny ktora wziela sie z nikad, a chodzisz na stadion tylko dlatego ze graja w II lidze!! Ile chodzilo osob na BBTS?? Teraz nagle cale Bielsko strasznie szczyci sie kibicami Podbeskidzia... jestescie normalnie jak zolwie ninja- wyszliscie z podziemi...
Ciekaw jestem czy gdyby teraz TSP spadlo do 3 ligii mialoby chociaz 10% obecnych kibicow... szczerze w to watpie...
Zagórze_Fan napisał(a):Wiem że temat jest BKS Bielsko - Biała, ale wypowiem się na temat kibiców z Bielska!
Sądząc po wypowiedziach na forum Podbeskidzia, przeczytałem że Podbeskidzie Bielsko Biała sympatyzuje bardzo ze szczecińską Pogonią.
Niektórzy kibice Podbeskidzia pojawiają się nawet na meczach Pogoni!
Czyżby rodził się tu jakiś układ ?!?!?!?!?!?!?!?!?!? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Albion napisał(a):Amica i Groclin też szybko powstały i szybko awansowały do I ligii ale mają szacunek? Tak samo jest z podbeskidziem
fabian napisał(a):Albion napisał(a):Amica i Groclin też szybko powstały i szybko awansowały do I ligii ale mają szacunek? Tak samo jest z podbeskidziem
Albion nie porównuj Wronek i Grodziska z Bielskiem...
Bielsko jako miasto zasługuje na piłkę, a niestety działacze BKSu nie potrafili tego wykorzystać. Przypuszczam, że mieli takie same szanse na sponsorów jak Podbeskidzie.
U nas też sporo osób w pewnym momencie zaczęło jeżdzić na Szczakowiankę. Na szczęscie była to moda krótkotrwała...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników