przez IQ 2004-05-17, 11:50 pm
Mam takie 2 uwagi: 1. W dziedzinie ultras to raczej ciężko będzie FB powalić kogoś w II lidze na kolana - pokazy ultras mogą być lepsze albo gorsze, ale pewnego poziomu nie przeskoczymy (w tym momencie :-)). Nie ten stadion, nie ta kasa nie ta frekwencja. A i ciężko coś nowego wymyślić. Natomiast fantastycznym śpiewem możemy powalić wszystkich - mam nadzieję, że "Na dobre i na...." to początek. Jest jeszcze jedna pioseneczka Horrorshow o Zagłębiu którą można zaśpiewać :-) I wierzę że nie wrócą już nigdy czasy kiedy jedynym co dało się usłyszeć na Ludowym było "Gola, strzelcie k.... gola :oops: :oops: i to ok.70 minuty meczu (tak niestety było przed powstaniem FB). I nie zgodzę się, że "Na dobre.. " jest za szybkie - byłem na wielu koncertach gdzie śpiewno dużo szybsze numery i nie było problemu. Tyle, że na koncercie wszyscy znali tekst :D A może by tak śpiewać w taki sposób, że każdy wers ktoś zapodaje a reszta powtarza ????. Tak ja "Wygramy, wygramy......, kogoś tam pokonmay ... itd. Na pewno w ten sposób można zaśpiewać ten drugi kawałek Horrorshow czyli "Zagłębie Sosnowiec".
A 2 sprawa to przesuniecie młyna - może to spowodować bałagan i zniechęcenie wielu zwykłych kibiców którzy chcą mieć "jak najlepszy widok" a którzy w młynie nie zasiądą nigdy. poza tym będzie słabsza kontrola nad flagami a przecież będziemy gościć np Ruch.