Wykonaj Projekt Na Odzież Kibicowską ! ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez xXx_1906 2004-02-16, 12:59 pm

Nigdy nie podobały mi się projekty gdzie są duże herby itp. ale po tym co zobaczyłem to zmieniam swoje zdanie. Greg naprawde swietne, jak dla mnie mistrzostwo.
xXx_1906

Postprzez CharoN^ 2004-02-16, 1:14 pm

Greg :shock: :shock: ... jak ty zrobiłeś takie cuda :shock: !? Odrazu zamawiałbym te koszulki. Masz talent do takich rzeczy więc projektuj,projektuj i jeszcze raz projektuj.

Ps. Może pokombinuj przy vlepkach, też grafika i myśle że zrobiłbyś coś ciekawego.
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez PawełK 2004-02-16, 1:23 pm

Jak dla mnie ta druga koszulka greg-a jest super!!!
PawełK
pyszałek

Postprzez rados 2004-02-16, 1:38 pm

Greg jesteś Bogiem.Nawet Versace czy Armani by takich nie wymyslił. :D :P
rados
Zagłębiak

Postprzez Sebastian 2004-02-16, 4:15 pm

PAWEŁ ŚRODULA napisał(a):Jak dla mnie ta druga koszulka greg-a jest super!!!

a mnie się podoba ta pierwsza...jest genialna.....wszystkie inne projekty bluz itp. się kryją...ja chcę mieć taką koszulkę :!:
Sebastian

Postprzez Greg1906 2004-02-16, 5:00 pm

Chłopaki... :oops: no... dajcie już spokój... :oops: :oops: .
A jeżeli już teraz chcecie zakupić te koszulki to dzwoncie 0-700...
W najbliższym czasie postaram się zrobić jeszcze jedną koszulkę "przyjaźni" między trzema klubami.
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez Grochów 2004-02-17, 12:44 am

Greg - mistrzowe te Twoje projekty :shock: !! Jedziesz dalej. Acha,jakbyś miał chwile wolnego czasu to zaprojektuj coś z Legią :D .
Greg ma fajny obrazek w podpisie . . . I to jest pomysł na koszulke,bluze,tylko dać zamiast Dąbrowskie-Sosnowiec i herb bez tej czarnej obramówki i jest miodzio !! Dobry motyw na plecy ;))).
Grochów
Legia Warszawa

Postprzez Ader 2004-02-17, 11:29 am

Grochów napisał(a):Greg - mistrzowe te Twoje projekty :shock: !! Jedziesz dalej. Acha,jakbyś miał chwile wolnego czasu to zaprojektuj coś z Legią :D .
Greg ma fajny obrazek w podpisie . . . I to jest pomysł na koszulke,bluze,tylko dać zamiast Dąbrowskie-Sosnowiec i herb bez tej czarnej obramówki i jest miodzio !! Dobry motyw na plecy ;))).

mialem wlasnie to pisac :) Zagłębie Dąbrowskie również może być jak ktos juz to powiedzial greg pobaw sie w projekty vlep :)
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez fcv 2004-02-17, 4:57 pm

Myślę że przy temacie odzieży dla kibiców Zagłębia należy poruszyć dwie kwestie-projektu i jakości wykonania.Jeśli chodzi o projekty to moim zdaniem najlepsze są małe motywy.Bez urazy dla autorów ale bluzy czy koszulki z jakimiś buldogami czy pitami na całe plecy są , przynajmniej dla mnie, całkowicie nietrafione.Tak samo jakieś napisy w stylu " łowcy hanysów" czy nie daj Boże "chwdp"-żenada dobra dla młodszych nastolatków.Dużo lepsze wydają mi się być pomysły bodajże Szadiego z tymi hasłami w języku łacińskim.
Jeśli chodzi o projekty Georga to są moim zdaniem przekombinowane(znów te nieszczęsne pieski :? ).Zmodyfikowałbym je usuwając przede wszystkim wszystkie motywy z pleców.Szczególnie drugi projekt wygłądał by zajebiście jako białe polo jedynie z małym napisem "Fanatycy znad Brynicy" wyszytym na piersi.
Jak wspomniałem bardzo ważna jest też jakośc tych ubrań.Wydaje mi sie że jeśli będzie słaba (lichy materiał itp.) to nawet najlepsze projekty nie bedą miały powodzenia.
Ogólnie trzeba stwierdzić że w temacie ciuchów daleko nam jeszcze do takich firm jak Legia,Lech czy Wisła
fcv

Postprzez fcv 2004-02-17, 5:01 pm

Chodziło mi oczywiście o projekty Greg'a.Sorry za przekręcenie.
fcv

Postprzez siwy_sc 2004-02-17, 8:32 pm

witam!
bardzo fajne te projekty Grega a szczegolnie ten pierwszy, naprawde dobre. poza tym zgadzam sie z tym ze motywy na bluzach powinny byc niewielkich rozmiarow (projekty Grega to wyjatek :) ) nie jestesmy przez to oklejeni jak slup na plakaty :lol: male, dyskretne motywy z niewielkimi podpisami beda fajne. szkoda ze nie potrafie bawic sie w tych graficznych programach bo sam bym cos "stworzyl" :P

POZDRAWIAM ZAGŁĘBIAKÓW
siwy_sc

...

Postprzez Krawiec 2004-02-17, 8:45 pm

:arrow: greg za Zagłebie Dąbrowskie , nawiasem mówiąc avatar też jest super !

Zgadza się z tym co mówił fcv . Jest to rzecz gustu i podejścia ale mniepieski tez się nie widzą . Rzeczywiście daleko nam do odzieży Legii czy Wisły i właśnie chodzi o jakosc materiałów.
Krawiec

Re: ...

Postprzez WOJTEK 2004-02-17, 8:53 pm

Krawiec napisał(a)::arrow: greg za Zagłebie Dąbrowskie , nawiasem mówiąc avatar też jest super !

Zgadza się z tym co mówił fcv . Jest to rzecz gustu i podejścia ale mniepieski tez się nie widzą . Rzeczywiście daleko nam do odzieży Legii czy Wisły i właśnie chodzi o jakosc materiałów.
PSY ZOSTAWMY KYNOLOGOM.NIE WYOBRAŻAM SOBIE WYJŚCIA DO PRACY W KOSZULCE Z PSEM.A WY?
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez ^m@rcin^ 2004-02-17, 9:03 pm

Krawiec napisał(a)::arrow: greg za Zagłebie Dąbrowskie , nawiasem mówiąc avatar też jest super !

Nie zgodze sie z toba ze mamy gorsza odziez od Legii jutro beda nowe bluzy i szaliki i zobaczysz jaka jest jakosc !!

Co do wisly to sie nie wypowioadam bo nie wiem jakie maja rzeczy.
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez DaMi 2004-02-17, 9:16 pm

Poczekaj do jutra :wink:
DaMi

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice