flaga forumowiczow glosowanie !!

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Ktory porojekt wybierasz ??

1
1
1%
2
2
3%
3
1
1%
4
4
6%
5
0
Brak głosów
6
2
3%
7
23
32%
8
25
35%
9
3
4%
10
11
15%

Liczba głosów : 72

Postprzez Sadek 2003-10-11, 10:19 pm

Witam!

Zapraszam serdecznie na moja stronke http://dandoweczka.w.interia.pl/
Jak by ktoś mógł niech kliknie na bunner allegro.pl wspomagacie nas .
pozdro.
Sadek
dj. transfer

Postprzez khalid al-akhari 2003-10-12, 12:01 pm

nr 4
khalid al-akhari

Postprzez Soyer 2003-10-12, 12:47 pm

7 i 8 łeb w łeb :) cieawy jaki bedzie finisz
Soyer
Moderator

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2003-10-12, 1:14 pm

Robimy dogrywke miedzy 7 a 8 ??
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Gość 2003-10-12, 1:40 pm

Jestem za dogrywką!
Gość

Re: :)

Postprzez lukes 2003-10-12, 2:30 pm

^m@rcin^ napisał(a):Robimy dogrywke miedzy 7 a 8 ??

^m@rcin^ a czy jest mozliwe uszycie tej flagi? bo jesli nie to daremne to nasze glosowanie

ja tez zrobilbym dogrywke z jednym warunkiem - niech kazdy co glosuje wpisze na co oddal glos - nawet niem usi byc ankiety tylko po kolei kazdy wpisuje 7 albo 8 a potem to zliczyc - zeby nie glosowaly jakies martwe dusze :wink:
lukes
no spin

Re: :)

Postprzez ^m@rcin^ 2003-10-12, 3:02 pm

lukes napisał(a):
^m@rcin^ napisał(a):Robimy dogrywke miedzy 7 a 8 ??

^m@rcin^ a czy jest mozliwe uszycie tej flagi? bo jesli nie to daremne to nasze glosowanie

ja tez zrobilbym dogrywke z jednym warunkiem - niech kazdy co glosuje wpisze na co oddal glos - nawet niem usi byc ankiety tylko po kolei kazdy wpisuje 7 albo 8 a potem to zliczyc - zeby nie glosowaly jakies martwe dusze :wink:

Koles u ktorego robilismy ZD raczej 8 nie uszyje.
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Franz 2003-10-12, 6:21 pm

Mi się takie flagi jak nr 8 wogóle nie podobają. Takie coś to sobie możecie namalować z boku bloku :evil: . Zresztą trzeba poszukać do tego jeszcze kogoś kto by to zrobił, a 7 mozna robić u tego gościa co robił ZD FB WL itd. Więc mój głos zdecydowanie na 7 :!: :twisted: :)
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez Gość 2003-10-13, 10:59 am

Ja mam zypełnie inne zdanie na ten temat. Dla mnie bez sensu jest odrzucanie projektu tylko dlatego że jet trudny do uszycia. Poszliśmy na ilość a nie na jaklość . Zreszta wszyscy się zachwycają jakie to wsaniałe flagi zostałty uszyte w ostatnich miesiącach, a ja wam powiem że moim zdaniem straszna kicha, z fajnych w sumie projektów wyszła kicha jakich mało. Nie są zachowane proporcje liter, proporcje elementów na flagach, choć by na FB czy Zagłębiu Dabrowskim , zresztą na Wiecznej Legendzie także. Jedyna flaga która mi sie powstała ostatnio i mi się podoba to working class . Powiecie że to nie tak prosto zrobić , pewnie że nie tak prosto, ale moim zdaniem lepiej postawić na jakośc , zrobić jedna ale zajebistą flage niż robić 5 przeciętnych. Zobacznie na flagi Cracovi, pamietam też zajebiosta flagie miał u nas ŁKS. Przykłądów można szukać zreszta pewnie teżna innych stadionach . A u nas albo wykonanie projektów kiepskie albo jakaś moda na gotyk (czcinka) nastała. Ani to orginalne ani ciekawe. Właśnie projekt numer 8 jest zajebisty , jest inny, jest skiomplikowany i trudny do uszycia i bardzo dobrze , trzeba znaleźć kogoś kto potrafi go zrealizować a nie dawać do szycia flag Zagłębia pierwszej lepszej osobie która sie tego podejmie.
Gość

Postprzez Cygan 2003-10-13, 11:03 am

Anonymous napisał(a):Ja mam zypełnie inne zdanie na ten temat. Dla mnie bez sensu jest odrzucanie projektu tylko dlatego że jet trudny do uszycia. Poszliśmy na ilość a nie na jaklość . Zreszta wszyscy się zachwycają jakie to wsaniałe flagi zostałty uszyte w ostatnich miesiącach, a ja wam powiem że moim zdaniem straszna kicha, z fajnych w sumie projektów wyszła kicha jakich mało. Nie są zachowane proporcje liter, proporcje elementów na flagach, choć by na FB czy Zagłębiu Dabrowskim , zresztą na Wiecznej Legendzie także. Jedyna flaga która mi sie powstała ostatnio i mi się podoba to working class . Powiecie że to nie tak prosto zrobić , pewnie że nie tak prosto, ale moim zdaniem lepiej postawić na jakośc , zrobić jedna ale zajebistą flage niż robić 5 przeciętnych. Zobacznie na flagi Cracovi, pamietam też zajebiosta flagie miał u nas ŁKS. Przykłądów można szukać zreszta pewnie teżna innych stadionach . A u nas albo wykonanie projektów kiepskie albo jakaś moda na gotyk (czcinka) nastała. Ani to orginalne ani ciekawe. Właśnie projekt numer 8 jest zajebisty , jest inny, jest skiomplikowany i trudny do uszycia i bardzo dobrze , trzeba znaleźć kogoś kto potrafi go zrealizować a nie dawać do szycia flag Zagłębia pierwszej lepszej osobie która sie tego podejmie.

Zgadzam sie w 100%. Napisałeś całą kwintesencję moich rozważań na ten temat! pozdrawiam
Cygan
Cygan

Postprzez LTMario 2003-10-13, 12:09 pm

dla mnie piszę to już 2 raz najlepszym projektem jest projekt numer 8 jest po prostu zajebista i inna od wszystkich flag jakie są u nas na stadionie :idea:
LTMario

Postprzez Greg1906 2003-10-13, 12:13 pm

Ja też się przychylam. Postawmy na jakość a nie na ilość. Niestety ostatnie flagi oprócz Working i Wiecznej nie zachwycają a szykuje się kolejny niewypał z flagą forumowiczów. Wycofuję swój głos oddany wcześniej na 7-kę, "ktoś" po cichu dorobił do niej adres internetowy a ja na reklamy na flagach klubowych się nie zgadzam.
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez Franz 2003-10-13, 12:40 pm

Greg1906 napisał(a):Ja też się przychylam. Postawmy na jakość a nie na ilość. Niestety ostatnie flagi oprócz Working i Wiecznej nie zachwycają a szykuje się kolejny niewypał z flagą forumowiczów. Wycofuję swój głos oddany wcześniej na 7-kę, "ktoś" po cichu dorobił do niej adres internetowy a ja na reklamy na flagach klubowych się nie zgadzam.

Co ty gadasz. od początku było mówione że adres tej stronki ma być na fladze i nikt tego nie dorabiał. Zresztą na fladze nr 8 też jest adres strony więc nie pisz głopot bo twoje uzasadnienie jest beznadzieje.
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez Greg1906 2003-10-13, 1:36 pm

Franz. Uzasadnienie czego jest beznadziejne? Czytaj ze zrozumieniem, będzie prościej. To co jest na fladze 8 mnie nie interesuje. Projekt 7 OK tylko bez tego adresu. I nie wmawiaj głupot bo na początku nie było na niej adresu.
Greg1906
Nadzieja białych

?

Postprzez Krawiec 2003-10-13, 2:23 pm

Greg1906 napisał(a):Franz. Uzasadnienie czego jest beznadziejne? Czytaj ze zrozumieniem, będzie prościej. To co jest na fladze 8 mnie nie interesuje. Projekt 7 OK tylko bez tego adresu. I nie wmawiaj głupot bo na początku nie było na niej adresu.

Dla mnie, pomijając trudniości w wykonaniu projektu nr 8 ma on inne wady :

Po pierwsze, nie kojarzy sie z internetem i forum.
Po drugie , kolorystyka przypomina flagę gks tychy a nie zagłębia , a układ naszych kolorów układa się nieprawidłowo tzn. biel w srodku. Nie uwazam też żeby projekt był oryginalny - już taki design na innych stadionach i na Zagłębiu jest (Czeladzianie) .

Ps. Greg co ty za bzdury opowiadasz , adres strony był od początku i nawet wskazane jest , żeby strona dzieki, której m.in. istnieją takie akcje jak : "FB 03", flaga "Zagłebie Dąbrowskie", "Piknik Klub" czy wkrótce "Adventure Group" WRESZCIE zaistniała na stadionie - cóż w tym złego ???

Ps 2 . Projektowi nr 7 niczego nie brakuje jeśli chodzi o oryginalność i przeciez nie jest powiedziane, że flaga będzie kiepskiej jakości pod względem wykonania.

Ja bymn był za kolejną szybka ankietą - dogrywką 7 vs. 8

Pozdrawiam !
Krawiec

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice