Witam!
Zapraszam serdecznie na moja stronke http://dandoweczka.w.interia.pl/
Jak by ktoś mógł niech kliknie na bunner allegro.pl wspomagacie nas .
pozdro.
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
^m@rcin^ napisał(a):Robimy dogrywke miedzy 7 a 8 ??
lukes napisał(a):^m@rcin^ napisał(a):Robimy dogrywke miedzy 7 a 8 ??
^m@rcin^ a czy jest mozliwe uszycie tej flagi? bo jesli nie to daremne to nasze glosowanie
ja tez zrobilbym dogrywke z jednym warunkiem - niech kazdy co glosuje wpisze na co oddal glos - nawet niem usi byc ankiety tylko po kolei kazdy wpisuje 7 albo 8 a potem to zliczyc - zeby nie glosowaly jakies martwe dusze :wink:
Anonymous napisał(a):Ja mam zypełnie inne zdanie na ten temat. Dla mnie bez sensu jest odrzucanie projektu tylko dlatego że jet trudny do uszycia. Poszliśmy na ilość a nie na jaklość . Zreszta wszyscy się zachwycają jakie to wsaniałe flagi zostałty uszyte w ostatnich miesiącach, a ja wam powiem że moim zdaniem straszna kicha, z fajnych w sumie projektów wyszła kicha jakich mało. Nie są zachowane proporcje liter, proporcje elementów na flagach, choć by na FB czy Zagłębiu Dabrowskim , zresztą na Wiecznej Legendzie także. Jedyna flaga która mi sie powstała ostatnio i mi się podoba to working class . Powiecie że to nie tak prosto zrobić , pewnie że nie tak prosto, ale moim zdaniem lepiej postawić na jakośc , zrobić jedna ale zajebistą flage niż robić 5 przeciętnych. Zobacznie na flagi Cracovi, pamietam też zajebiosta flagie miał u nas ŁKS. Przykłądów można szukać zreszta pewnie teżna innych stadionach . A u nas albo wykonanie projektów kiepskie albo jakaś moda na gotyk (czcinka) nastała. Ani to orginalne ani ciekawe. Właśnie projekt numer 8 jest zajebisty , jest inny, jest skiomplikowany i trudny do uszycia i bardzo dobrze , trzeba znaleźć kogoś kto potrafi go zrealizować a nie dawać do szycia flag Zagłębia pierwszej lepszej osobie która sie tego podejmie.
Greg1906 napisał(a):Ja też się przychylam. Postawmy na jakość a nie na ilość. Niestety ostatnie flagi oprócz Working i Wiecznej nie zachwycają a szykuje się kolejny niewypał z flagą forumowiczów. Wycofuję swój głos oddany wcześniej na 7-kę, "ktoś" po cichu dorobił do niej adres internetowy a ja na reklamy na flagach klubowych się nie zgadzam.
Greg1906 napisał(a):Franz. Uzasadnienie czego jest beznadziejne? Czytaj ze zrozumieniem, będzie prościej. To co jest na fladze 8 mnie nie interesuje. Projekt 7 OK tylko bez tego adresu. I nie wmawiaj głupot bo na początku nie było na niej adresu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników