"Młyn" - Opinie - Propozycje - Komentarze ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez DaMi 2005-10-16, 8:18 pm

NO Marcin mi chodzi o mecz ligowy ( Polkowice ) a nie PP bo na tym meczu będą pustki na trybunach.
A co do dowodów to raczej bez przesady bo nawet ...... Adi nie wejdzie :lol: no ale sam będziesz widział dzieciaka. Oczywiście to samo tyczy się kobiet (dziewczynek) :D w końcu równouprawnienie :twisted:
DaMi

Postprzez twari 2005-10-16, 8:26 pm

Tylko ostrzegam - trzeba dac sobie troche czasu! Mysle ze jesli bedziecie konsekwentni (mowie do ludzi z UZ) to do konca rundy powinnismy zauwazyc poprawe! Musi pojsc info w swiat ze do mlyna juz dzieci nie maja wstepu! Wtedy byc moze juz na Kujawiaku pojawi sie wiecej chetnych!
Gorzej jesli zrazicie sie po Polkowicach! Trzeba zaryzykowac i koniec.
PS. Z tym info od spikera to naprawde dobry pomysl!!
twari

Postprzez Ader 2005-10-16, 8:43 pm

Alez sie Ciebie drogi Damianie zart trzyma... :lol: :lol: Obrazek
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez CharoN^ 2005-10-16, 8:49 pm

Jeszcze raz o tym wspomne, proponuję odpowiedni news na stronie głównej (coś ala oświadczenie UZ).

A teraz jeszcze jedna sprawa, namówmy znajomych, którzy kiedyś stali w młynie!. Sprawa musi być jak najlepiej nagłośniola (... jak np. mecz ŁKS - Zagłębie). Ja jestem w stanie zrobić nawet jakiś plakat z oświadczeniem, do rozwieszenia na mieście :D.

Moim zdaniem, jesteśmy w stanie wypełnić sektor stojący na meczu z Polkowicami (oczywiście wizualnie, bo tak dosłownie to będzie ciężko...).
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez DaMi 2005-10-16, 9:04 pm

Aha jeszcze jedno i chyba najważniejsze - trzeba wyeliminować pijaczków , którzy tylko chcą się pokazać i besztają kogo tylko się da a łebki to podłapują i śpiewają razem z nimi :evil: . Napewno jak UZ nie da rady to zrobi to ktoś inny.
DaMi

Postprzez asdf 2005-10-16, 9:09 pm

DaMi napisał(a):No to moja propozycja jest taka - na następnym meczu przenosimy młyn na stojące koło zegara ( nikt nie będzie siedział ) a dzieci zostają sobie koło kiełbasek :) Kto nie śpiewa to grzecznie zostaje wyproszony :wink: chyba że się kolega stawia a więc :twisted:
To nam nic nie zaszkodzi bo raczej gorzej już nie może być :!:

No offence DaMi ale nie widze opcji zebys wyprosil towarzystwo ktore tam przesiaduje. Ja np rowniez tam ogladam mecze, i widze kto tam siedzi i skoro twierdzisz ze bedziesz bil 40 osobowa grupe typowych lads (po 30 wielkie chlopy) ze o zwyklych kibicach ktorzy swoje sie juz w zyciu naspiewali badz stonowali nie wspomne bo macie widzimisie stanac tutaj i spiewac nie nazwe tego po imieniu wylacznie ze wzgledu na szacunek jakim was wszystkich dzialajacych dla Zaglebia darze 8)
Ostatnio edytowano 2005-10-16, 9:18 pm przez asdf, łącznie edytowano 1 raz
asdf

Postprzez DaMi 2005-10-16, 9:14 pm

A czy ja gdzieś napisałem że ja chce kogoś wyganiać :?: Jak im nie będzie to przeszkadzać to mogą postać i pośpiewać z nami :D

Nie bój się zmiany na lepsze :!: :!: :!: :lol:
DaMi

Postprzez Codino 2005-10-16, 10:33 pm

xXx_1906 napisał(a):A kto niby bedzie przeprowadzał tą selekcję w młynie? Nic takiego u nas nie będzie miało miejsca bo nie ma kto się tym zająć (może za mało grup na Zagłębiu :?: :lol: ) Przenoszenie młyna na sektor stojący uważam za pomysł poroniony bo dzieci pójda za Wami, a wiekszosc starszych zostanie tam gdzie od lat zajmuje miejsce. Młyn powinien być tam gdzie był od lat, dzieci powinny być z niego wyrzucane. Tylko kto się tym zajmie? Pewnie nikt.

W pełni się zgadzam. I właściwie tyle ode mnie. Należy wreszcie coś z tym zrobić, bo to co się działo na Szczakowiance to była koompromitacja. Doping prowadzi zapijaczony zgred :lol: .
Codino

Postprzez gruby 2005-10-17, 8:48 am

Kurde każdy mnie zjechał :wink: ale wypowiem się jeszcze raz,niektórzy z was piszą że łebki nie wiedzą co śpiewają,no to jak ich wygonicie to napewno się nauczą a za pare lat jak te łebki dorosną i zaczną rządzić młynem to dalej nie będą wiedziały co śpiewać :lol: :lol: a tak na serio dla mnie problemem nie są łebki,bo z waszych opini wychodzi na to że są łebki nie ma dopingu nie będzie łebków będzie doping,dla mnie niech łebki będą w młynie niech się uczą,wytarczy zrobic coś żeby starzy wrócili do młynu a wtedy jak się wszystko poprawi to nawet łebki wam nie będą przeszkadzać patrz.Mecz Zagłębie-Jaga doping był fajny to nikt nie zamarudził że w młynie były łebki,wydaje mi się że szukacie winnych za słaby doping zganacie na łebków :wink: ,a pomyślcie jakby tak Marcina (z całym szacunkiem :wink:) jak był łebkiem wyrzucili z młyna to już by się nie zajmował Ultraską tylko na krytej by sobie słonecznik wpierda**** :wink:
Ostatnio edytowano 2005-10-17, 1:49 pm przez gruby, łącznie edytowano 1 raz
gruby

Postprzez Rynek 2005-10-17, 1:47 pm

Ja popieram grubego tu nie ma co wyganiac lebkow z mlyna poprostu trzeba znowu zrobic mode na spiewanie w mlynie!!! Teraz zrobila sie moda zeby na mecze chodzic bez szali i siedziec kolo mlyna!! Tylko w tych waznych meczach umiemy sie z mobilizowac!!! Do puki nie bedzie osobnego sektora to tak bedzie!!! I tyle w tym temacie!!
Za starych czasow do mlyna byly osobne wejscie i TANSZE bilety i to mobilizowalo!!! Musi ktos isc do klubu i powiedziec o tanszych biletach dla ludzi stojacych w mlynie!!!
Rynek
Obserwowany

Postprzez MarcelZS 2005-10-17, 2:04 pm

W odpowiedzi na sugestie Rynka:

Dlatego pisałem, że warto by wskrzecić Stowarzyszenie, czy jak to nazwiemy np. Klub Kibic, aby któs mógł np. poromawiać z Rudym w sprawie sektora i biletów, bo znając zasadczniczość naszego Dyrektora, to rozmowa z jednym z kibiców spełźnie na niczym - bo Rudy powie że to nie jest w jego gesti, i niech idą do Prezesa - tylko tzn gdzie.

Nie chodzi mi tylko o rozmowe w sprawie sektora i tańszych biletów, ale wiele spraw jest niezałatwionych:
- 1zł - z biletów na oprawę (można nawet podnieś ceny biletów o 50gr),
- darmowe lub symboliczne bilety dla kobiet,
- koszulki Zagłębia,
- "stare" logo Zagłębia.

Bowiem współpraca na lini kibice - klub nie istnieje. (No prawie)

Myśle, że obu stroną powinno zależeć na tym, a nawet bardziej Rudemu - ale on chyba tego nie rozumie. (to jest myślenie UM i Mosiru - brak kibiców , brak problemów)
MarcelZS

Postprzez FIGHTER1906 2005-10-17, 7:38 pm

Minion w temacie o Szczakowiance napisał: "Poproście BB zeby Wam pomogli w organizacji młyna. Oni mali ani młodociani nie są. Ja ze swojej skromnej strony mogę obiecać ze stanę w młynie w następnym meczu i dam z siebie cały zapas głosu."

Może warto faktycznie przenieść młyn na stojące i niech każdy z nas w duchu zbierze się i również uczyni to, co wyzej obiecał Minion? Co Wy na to?
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez twari 2005-10-17, 8:02 pm

gruby napisał(a):[b]wytarczy zrobic coś żeby starzy wrócili do młynu

Tak jest gruby! I dlatego trzeba wydupic lebkow z mlyna! :)
twari

Postprzez Pesto 2005-10-17, 8:14 pm

MarcelZS napisał(a):Nie chodzi mi tylko o rozmowe w sprawie sektora i tańszych biletów, ale wiele spraw jest niezałatwionych:
- 1zł - z biletów na oprawę (można nawet podnieś ceny biletów o 50gr),

I mam nadzieję , że ta sprawa pozostanie "niezałatwiona". Ja na przykład głęboko w dupie mam oprawy (interesuje mnie tylko frekwencja i gra piłkarzy) i nie życzę sobie , żebym je przymusowo finansował.
A jak masz za dużo pieniążków , to dopłać ze swoich , zamiast wzywać do podwyżki cen biletów.

- darmowe lub symboliczne bilety dla kobiet,

dlaczego ? ponoć mamy równe prawa i obowiązki.
A są panienki , które zaliczają każdy mecz (w tym i wyjazdy) i nie grymaszą , że muszą płacić.

- "stare" logo Zagłębia.

A tu masz całkowita rację , precz z tą nieszczęsną futbolówką.
Pesto
kumaty

Postprzez DaMi 2005-10-17, 8:34 pm

Z www.hokej.net na temat wczorajszego meczu z Toruniem

Niezłe noty należy również wystawić miejscowym kibicom, którzy, (mimo, iż niezbyt liczni) byli dziś ostoją swoich ulubieńców.
DaMi

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice