^m@rcin^ napisał(a):To gdzie my mamy te dzieci wywalac :D? Co mam podchodzic i moic sory jak nie masz 15-16 lat to nie mozesz byc w mlynie ??
Wg mnie powinniscie co kilkanascie minut, przejsc po mlynie, i tych ktorzy nie spiewaja, wyprosic, to samo z pijanymi zulami i dziecmi ktore juz na pierwszy rzut oka maja duzo mniej lat niz 15, a na Szczakowiance bylo takich pelno.
Tak jak napisal Twari, proces "odbudowy" naszego mlyna bedzie dlugotrwaly i napewno nie zmieni sie sytuacja, z meczu na mecz. Jezeli podejmiecie odpowiednie kroki, to po selekcji zostanie np 100 osob chetnych przez caly mecz, glosno dopingowac Zaglebie. Jednak jestem pewien, ze z czasem ta grupa bedzie sie powiekszac i mam nadzieje, ze powrocimy do dawnego poziomu, gdyz nie mozemy dalej jechac na opini wyrobionej kilka sezonow temu.
Jesli jednak nie zostana podjete kroki ku poprawie dopingu, to w mlynie bedzie coraz wiecej takich nastoletnich chuliganow i podpitych kolesi, a Ci ktorzy chca dopingowac, na stale sie z mlyna wyniosa.
Jeszcze raz odwoluje sie do slow Twariego: "nasz mlyn ma budzic respekt" a nie tak jak teraz smiech i pogarde.
sowik napisał(a):A jakie byłoby ograniczenie wiekowe?? Mam nadzieje że się zmieszcze
tu nie chodzi o to zeby do mlyna wpuszczac tych co skonczyli np 15 lat. Poprostu jesli idziesz do mlyna i zdzierasz gardlo przez caly mecz zostajesz, jesli nie ... do widzienia
CharoN^ napisał(a):Po pierwsze pasowałoby tą akcje jakoś nagłośnić (nawet głupi post na stronie głównej uświadomiłby tych, którzy na forum nie zaglądają). Przed meczem z Kujawiakiem ktoś starszy, lub nawet Krzywy, mogliby również "przedstawić całą sytuacje". Stojący jest dość mały, ale na Kujawiaku i tak przepełnienia pewnie nie będzie...
Dokladnie, mysle ze nawet spiker przed meczem moglby powiedziec formulke w stylu: " Grupa UZ podjela dzialania prowadzace do polepszenia dopingu na Ludowym, dlatego wszystkich chcacych dopingowac Zaglebie, zapraszamy do mlyna, osoby ktore nie dopinguja, beda stamtad wypraszane na inne sektory" lub cos w ten desen.