"Młyn" - Opinie - Propozycje - Komentarze ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez KamilSuchedniow 2005-08-19, 11:46 am

mdc dg napisał(a):Wszystko pięknie ładnie, piszecie żeby zostawić małolatów w młynie że wystarczą dwa mecze żeby się nauczyli piosenek :lol: Uczą sie już od dwóch lat i co jest gorzej niż było i lepiej niestety nie będzie dopóki nie podejmie się drastycznych kroków takich jak w Poznaniu lub w Warszawie.Zresztą mecz z Lechią wszystko zweryfikuje.

Ja to pisalem tylko z wlasnego doswiadczenia, teraz juz troche odpuszczam spiewanie (oczywiscie robie to, ale nie tak jak pare lat temu). Tylko czasem sam musisz przyznac, ze chlopaki po 14 lat bardziej sie przykladaja niz osoby majace 2 razy wiecej lat niz oni.
KamilSuchedniow

Postprzez mdc dg 2005-08-19, 1:05 pm

Może i się przykładają ale w drodze powrotnej ze stadionu w autobusie "pozdrawiając" pół Polski. :evil:
mdc dg

Postprzez CharoN^ 2005-08-19, 1:16 pm

Ogrodzić młyn, moim zdaniem świetny pomysł. Zaraz ktoś pewnie zarzuci, że to niemożliwe, że to niezależy od nas - kibiców, dobra... Spróbować napewno można. Później odpowiedno nazwać ten sektor (vide Żyleta, Kocioł, Galera itp.), nagłośnić akcję "Moda na ****", napewno przyniosłoby to efekty. Zdaję sobie sprawe z tego, że to nie jest tak "hop siup", ale dałbym sobie rękę uciąć, że taki sektor poprawił by doping na Ludowym.

A teraz odnośnie jutrzejszego spotkania z Lechią. Potrafiliśmy zmobilizować się na Jagę, doping był b.dobry, dlaczego nie możemy się zmobilizować na Lechię? Wystarczy te kilka zdań ze stanowiska spikera, kilka zdań przez megafon przy kasach... Nawet głupie poderwanie bocznych sektorów z gniazda! To jest też niewykonalne?
CharoN^
Zagłębiak

:(

Postprzez ^m@rcin^ 2005-08-20, 9:21 pm

Kibiców Lechii oficjalnie 0. Kilku siedziało na trybunie głównej-cieszyli się po bramce dla Lechii. Zagłębie wystawia konkretny młyn bardzo dobrze dopingujący.

z forum kibie.net

czy naprawde bylo lpeiej ?? Nie bylem na meczu niestety :(
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Leyton 2005-08-20, 9:46 pm

Z perspektywy "krytej" było nieźle. W 1 połowie młyn stanowiło prawie 3,5 sektora, w drugiej niecałe 3. Ogólnie całkiem OK. Kiedy włączały się pozostałe sektory było naprawdę bardzo dobrze i głośno.
Leyton

Postprzez SkOwRoN 2005-08-20, 9:48 pm

moim zdaniem młyn na dzisiejszym meczu pozwala mieć nadzieję na kolejne spotkania. Przez pierwsze 10 minut był zajebisty doping, aż chciało się patrzeć tylko na trybuny. Później było już tylko coraz gorzej :roll: to tak jak czasem z naszymi piłkarzami,że gdy jest już dobrze to poziom spada. Najgorsza opcja "młynu" pojawiła się, gdy straciliśmy bramkę, wszyscy usiedli i olali doping :evil: ale + za dzisiejszy mecz, oby taki młyn był jeszcze na niejednym meczu. Liczba osób w młynie zadowalająca ( momentami trzy sektory ).
SkOwRoN

Postprzez twari 2005-08-20, 9:57 pm

No dzisiejszy mecz mnie bardzo pozytywnie zaskoczyl pod wzgledem dopingu. I kto teraz powie zeby mlyn przenosic na srodek? Mlyn wrocil na miejsce i nie przeszkodzilo to w poderwaniu calego stadionu! 3 sektory stojace i spiewajace robily wrazenie!
Powrot Krzywego to jak powrot smoka! :)
Oby tak dalej.

PS. Postawe mlynu (i calego dopingu) nalezy tymbardziej docenic dlatego ze nie byla ona wymuszona przyjezdnymi! I za to wielki plus!
twari

Postprzez CharoN^ 2005-08-20, 10:31 pm

Na początku młyn tworzyły nawet 4 sektory, o ile dobrze zauważyłem. Pozytywne zaskoczenie, szkoda że te 4 nie stały przez cały mecz, bo mogłobyć jeszcze lepiej. Ale jak na mecz bez przyjezdnych, jak już pisałem, było b.dobrze.
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez Dami_mdc 2005-08-20, 10:33 pm

Dzisiejszy doping był naprawde bardzo dobry. Po mimo takiego upału jaki dzisiaj był na stadionie ludzie dawali z siebie wszystko i to mi sie bardzo podoba :) brawo ! Widać że Krzywy jednak najlepiej umie prowadzić doping

P.S: Powrót Krzywego to niczym powrót króla :lol: :lol: :wink:
Dami_mdc
Mydlice Squad

Postprzez SkOwRoN 2005-08-20, 10:38 pm

Dami_mdc napisał(a):P.S: Powrót Krzywego to niczym powrót króla :lol: :lol: :wink:

zamiast "Władca Pierścieni- Powrót Króla"
to : "Władcy stadionów- Powrót Krzywego"
:lol: :lol:
SkOwRoN

Postprzez Franz 2005-08-20, 10:39 pm

No doping w końcu na jakimś poziomie... można napisać że w końcu był doping :lol: .

Co prawda był młyn na 3-4 sektory, ale jakby się z bliższa przyjrzeć to ok 1/3 osób siedziała na tych sektorach. Wydaje mi się, że gdyby tych osób tam nie było a na ich miejsce weszli by Ci co śpiewają, to młyn byłby mniejszy ale solidniejszy.

W każdym razie w końcu nie było źle!
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez Wally 2005-08-20, 11:53 pm

Z perspeltywy krytej doping o niebo lepszy niż na meczu z Ruchem, Podbeskidzie też w tyle. Niestety nie widziałem kartoniady i nie byłem przez początkowe minuty na stadionie (gorące podziękowania składam panom ochroniarzom, którzy doskonale wypełniają swoją robotę 8) ). Czyli jak chcemy to możemy. Mi się podobało, a Lechiści patrzyli... :roll:
Wally

Postprzez Jan45-Wojkowice 2005-08-21, 12:30 am

Doskonała oprawa na dzisiejszym meczu.. Oglaadając zdjecia z meczu to widać ze kartoniada troszke nie wyszła ale... A i jak były rozwieszone sektorówki Legii Zagłebia Olimpii I Bks-u to u dołu co sie apliły to były ognie wrocławskie ?? A sam dzisiaj nie wiem jak, poniewaz tydzień temu Młyn stał o sektor dalej. trafiłem w samo jego centrum ... I nie załuje ... Ponieważ dzisiaj prowadzacy poderwał duża czesc trybun to spiewania .. I uwazam tez że lepiej jest jak jest ponieważ gdyby Młyn został ściśniety to spiewał by tylko i wylacznie młyn a tak to czasami i ta "mało udzielająca" czesc widowni sie udziela ..:) :wink:
Jan45-Wojkowice

Postprzez Piotruś Pan 2005-08-21, 11:43 am

BRAWO !!!
I to był właśnie doping - RYK i ŚPIEW MŁYNU :!:
Jednak w Zagłębiu jest ogromny potencjał :!: :!: :!:
Piotruś Pan

Postprzez gruby 2005-08-21, 7:28 pm

Jan45-Wojkowice napisał(a):Hmmm Piotrusiu Panie ... JAKA to miseczka ..:>

a co to ma wspólnego z tematem... :roll:
gruby

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice