Brakuje nam 535 zł( bez kasy ze sklepu). Proszę o kontakt na prywatną skrzynkę zarówno od osób, które wystawiały gadżety na aukcje jak i od kupców.
p.s. Sorki za opóźnienie. :oops:
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
rzusi napisał(a):jeszcze tylko 500. jakby każdy wyskocyzl z 5 było by po sprawie.. trzeba sie zmobilizowac tak niewiele brakuje do wf ah jaka radosc będzie na meczu na ktorym ja ujzymy :D
W@llace napisał(a):Niech każdy teraz na meczu ze Stocznia da chociaż 1 zł to juz bedzie mniej!Wiadomo ,że kazdy nie da,ale napewno coś się uzbiera...
cannambis sc napisał(a):jesteśmy smieszni i załosni co to juz w Sosnowcu niema 500kibiców ktuzni prezznacza 1zl do puszki???? na meczy ze stoczniowce powino sie doliczas do biletu po zl
Krzysztof15 napisał(a):W@llace napisał(a):Niech każdy teraz na meczu ze Stocznia da chociaż 1 zł to juz bedzie mniej!Wiadomo ,że kazdy nie da,ale napewno coś się uzbiera...
Bardzo dobry pomysł !
Frekwencja chyba będzie niezła, to można coś uzbierać.
Ja sam chętnie wrzucę coś do puszki ...
Tylko żeby ktoś zbierał :!:
dziejus napisał(a):Szukam 10-ciu chętnych wpłacić po 50zł na WF.Ja jestem 11-ty.Zbiórka w sobote w samo południe w sklepie i zamykamy sprawe WF.Czekam na zgłoszenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników