Zagłębie - Lechia (kibicowsko)

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez emdżej 2007-04-29, 11:17 pm

KAVU'91 napisał(a):
emdżej napisał(a):
KAVU'91 napisał(a):
emdżej napisał(a):Nie rozumiem zachwytów nad Czerwonym Kapturkiem i Edwardem Gierkiem. Stadion to nie jest miejsce na wymianę poglądów politycznych.

Ano choćby brawa należą się za pomysłowość, na którym stadionie jeszcze można oglądać takie niecodzienne sektorówki bądź też słyszeć podobne okrzyki? ;-)

Pomysłowość można wykazać na wiele ciekawszych sposobów.

Masz jakieś konkretne pomysły?

Nie mam bo nie potrzebuję. Chyba mam prawo powiedzieć jak mi się coś nie podoba prawda?
emdżej

Postprzez Siara 2007-04-29, 11:33 pm

Zagłębie Sosnowiec jest kojarzone w Polsce jako CZERWONE i tak powinno pozostac, takie sa Nasze tradycje, korzenie... i dlatego oprawa byla swietna oby tak dalej :)
Czerwonee Zagłębieee !
A przy tym pokazane wszystko w zabawny sposob, wielki plus dla UTRAS :)pozdr!
Siara
Żółta kartka

Postprzez KAVU'91 2007-04-29, 11:51 pm

emdżej napisał(a):
KAVU'91 napisał(a):
emdżej napisał(a):
KAVU'91 napisał(a):
emdżej napisał(a):Nie rozumiem zachwytów nad Czerwonym Kapturkiem i Edwardem Gierkiem. Stadion to nie jest miejsce na wymianę poglądów politycznych.

Ano choćby brawa należą się za pomysłowość, na którym stadionie jeszcze można oglądać takie niecodzienne sektorówki bądź też słyszeć podobne okrzyki? ;-)

Pomysłowość można wykazać na wiele ciekawszych sposobów.

Masz jakieś konkretne pomysły?

Nie mam bo nie potrzebuję. Chyba mam prawo powiedzieć jak mi się coś nie podoba prawda?

Oczywiście, że masz. Zapytałem tylko czy masz jakiś lepszy pomysł na oprawę od tego, który dzisiaj widzieliśmy na Ludowym ;-)

Wracając do tematu, troszkę szkoda że duża flaga "Zagłębie Sosnowiec" została ściągnięta, liczyłem też na ukazanie się naszej wielkiej sektorówki :-)
KAVU'91

Postprzez vcr pogoń 2007-04-29, 11:53 pm

Zagłębie Dąbrowskie....Czerwone Zagłębie.
oprawa na DUżY PLUS....

Lechia pokazała sie dość przyzwoicie, szczegolnie w drugiej odsłonie spotkania, przy niekorzystnym dla nich wyniku....może to akt desperacji:).

nasz doping momentami godny powtórzenia kiedyś...i jak na 4.5tyś całkiem dobry, oceniam go na silne 4-

Lechia 3+( momentami przebijali się aż nadto)

ultras 5 w wykonaniu naszych, brakowało jak zwykle dobrego śpiewu....ale to juz tradycja...

w momencie kiedy pojawia sie oprawa nie umiemy śpiewać!!!!

oby więcej takich emocji jak dziś....

pzdr

ps Edward Gierek forever...
vcr pogoń

doping

Postprzez cezaros_prowokator 2007-04-30, 7:20 am

Ocena zawyzona dla Zagłębia, biorąc pod uwage oprawe wystawiam mocną 3 za doping.
A piosenka z pozdrowieniami zgód powinna byc nominowana do TOP 10 Porazka. Jak slysze tą zmuloną przyspiewke to aż mnie czepie.
cezaros_prowokator
Żółta kartka

Postprzez Przemek26 2007-04-30, 7:23 am

To nie miało raczej podłoża politycznego no może odrobinę , a bardziej podłoże historyczne. Zagłębie wszędzie jest uważane za Czerwone i tego nie zmienimy. Dlaczego mamy sie od tego odcinać. Bo nam pedały Kaczory czy inne dziwki Lepperowskie każą sie tego wyrzec?
Po za tym od strony krytej było słychać oklaski ,więc podobało się. Poza tym , Arka, czy Łęczna , Podbeskidzie , moża powiedzieć że mają teraz kłopoty za pochodzenie prominentnych ludzi związanych teraz lub na początku z tymi klubami. U nas takiego kogoś nie ma, a więc trzeba upier***** nas za przeszłość. I zostało pokazane że my sie tej przeszłości nie wyrzekniemy, a wręcz przeciwnie.
Oprawa bombastic, fantastic
Przemek26

Postprzez maciek# 2007-04-30, 8:21 am

Gratuluje ultrasom pomyslu trans wyszedl naprawde swietnie SZACUNEK,Jak dla mnie flagi z czerwona zaraza to juz dla przesada.

PRECZ Z KOMUNA!!!!!!!!
maciek#

Postprzez Łuki19 2007-04-30, 8:53 am

sorki ale coś poza tematem bo niewiedziałem gdzie to wkleic

Dzisiaj około 3.00 na dworcu PKP, policjanci podjęli interwencję wobec agresywnie zachowujących się mężczyzn. Napastnicy obrzucili kamieniami interweniujących policjantów.
Policja zatrzymała pięciu najbardziej agresywnych chuliganów - pseudokibiców Legii Warszawa i Zagłębia Sosnowiec. Wszyscy zatrzymani, którzy byli pod wpływem alkoholu trafili do izby wytrzeźwień. Pozostałe osoby, które uczestniczyły w zdarzeniu zostały wylegitymowane.
Łuki19
Obserwowany

Postprzez flex 2007-04-30, 9:16 am

wara wszystkiego dobrego na nowej drodze życia

O co chodziło w tym transparencie ? Czy to ma coś wspólnego z Marcinem Warakomskim ?
flex
Administrator

Postprzez *FORUMDINHO* 2007-04-30, 9:53 am

Narszcie Ultrasi pokazali, że potrafią być pomysłowi i oprawa z Czerwonym Kapturkiem coś przedstawiała, brawo.

Szkoda, że druga sektorówka to już powrót do normalności - bezsensowny napis ULTRAS i tyle. Jak dla mnie oprawa musi coś przedstawiać. Mam nadzieję, że częściej będziemy mieć oprawy, które mają jakieś przesłanie.

Doping średni, Krzywy boss :D

Lechia nic nie pokazała, przyjechali w małej liczbie, doping słabiutki, oprawy brak.

Aha i jak dla mnie to trans ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC powinnien wisieć na każdym meczu, jeżeli nie będzie flag.

Pzdr.
*FORUMDINHO*

Postprzez MuMiN 2007-04-30, 10:30 am

flex napisał(a):

O co chodziło w tym transparencie ? Czy to ma coś wspólnego z Marcinem Warakomskim ?

Tak i z Krystyną Czubówną.
MuMiN
Kuba Wojewódzki

Postprzez adas 2007-04-30, 10:36 am

flex napisał(a):

Mam nadzieję, że robisz sobie żarty?
adas

Postprzez fan78 2007-04-30, 11:16 am

flex napisał(a):

:056: :056: :056:
fan78

Postprzez SLIM 2007-04-30, 2:20 pm

Doping naprawdę w porządku, szacunek dla ultrasów za oprawę i dla Krzywego za prowadzenie.

CZerwone Zagłębie było bardzo dobrym pomysłem . EDWARD GIEREK, EDWARD!!!
SLIM

Postprzez NHK12 2007-04-30, 6:11 pm

JAK WIDAC FLEX NIE MA POJĘCIA O KIBICOWSKIM SWIECIE NASZEGO KLUBU
.............Z WARAKOMSKIM eeehhh
NHK12

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice