Do Bankiera i zwolenników "CZERWONEGO ZAGŁEBIA"

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez WOJTEK 2003-04-30, 5:26 am

bankier napisał(a):a ja tam nikogo nie dzielę, łączy nas Zagłębie - i nie mam do nikogo urazy, że jest przeciwny tej fladze!

teraz, jako, że jest nas 12 lub jak inne źródła donoszą 13 - i każdy z nas kopsnie po jakieś 20 zeta (i każdy z nas ma kolegów i odnich zbierze sie przynajmniej 20 zeta) - możemy mysleć o rozpoczęciu drugiej fazy realizacji całego planu! trzeba spłodzić flagę wg. wczęsniej przygotowanego projektu....

myślę, że ten który zrobił grzechu jest ok! ale mam nadzieję, na to, ze pojawią się nastepne dzięki którym uda nam się zrobic coś doskonałego - budzącego dumę w każdym z nas :))))

ps. nie wiecie skąd można ściągną jakiś programik graficzny (ha ha ha najlepiej korela dziewiątkę) - bo ja w swoim kompie juz nawet painta nie mam - a też chciałbym się wykazać w projektowaniu!

czekam na info panowie!
JA MOGE ZAJEBAĆ Z PRACY.POZA TYM MAM FOTOSHOPA.7.KAŻDY PROGRAM JEST DO ZDOBYCIA.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez bankier 2003-04-30, 6:46 am

miałem kiedyś fotoszopa ale jakoś nie potrafiłem na nim pracować (wczesniej nauczyłem się trochę korela). potem po gruntownych zmianach w moim kompie programy gdzieś znikły :))))

wojtek - dzieki za informacje (chętnie skorzystam z propozycji zdobycia korela) - wymien tylko cenę (najlepiej w przeliczeniu na browary :))))

pozdro!
bankier

Postprzez rados 2003-04-30, 3:21 pm

antykomunista napisał(a):dlaczego chcecie podzielic zaglebie ? dlaczego mieszacie do zaglebia nagle gierka? to nie jest 'zwyczajna' flaga. to flaga polityczna. na dodatek wiekszosc kibicow sie z nia nie zgadza! ospuscie...

Bo Gierek był z Zagłębia.A kto mówi że większość kibiców się z nią nie zgadza.Popytajmy ludzi na Ludowym (szczególnie starszych :D ) to zobaczymy jaki będzie wynik.
Nikogo nie mam zamiaru dzielic ,a juz tym bardziej nie kibiców Zagłębia,po prostu wyraziłem swój pogląd dotyczący flagi.Jak już wcześniej pisałem Gierek jest symbolem naszego miasta (podobnie jak Kiepura) i ja osobiście nie mam nic przeciwko temu by taka flaga powstała.Jeżeli komuś to przeszkadza to niech zaproponuje inny projekt flagi (np.z podobizną Gumisiów zamiast Gierka).Wtedy to nikomu nie będzie przeszkadzało i wcale nie narazi nas na smieszność. :)
rados
Zagłębiak

Postprzez anonimek1906 2003-05-01, 12:23 am

Wszystkich przeciwników powstania tej flagi, chce zapewnic ze nie jest tak źle jak wam sie wydaje..bedzie to kolejna flaga, a chyba jedyna która bedzie mozna traktowac z przymrużeniem oka....Przeciez nikt normalny nie pomysli,ze kibice Zagłębia zakładają partie postkomunistyczną....

Gierek to historia. dla kazdego odmienna,ale historia naszego miasta:)/////

Pozdro......bierzmy sie do dziela.

Czerowny Zagłębiak
anonimek1906

Flaga: Czerwone Zagłębie

Postprzez GRODZIEC 2003-05-01, 1:39 pm

JESTEM NA NIE
Dość polityki na stadionach. Dajcie jeszcze podobiznę śp. Zenka Sekuły, on kochał nasz klub, obiecywał założyć oświetlenie, itp. Kim się okazał, co dla Zagłębia zrobił, jaką opcję polityczną reprezentował - wiedzą zorientowani.
GRODZIEC

Postprzez Fan1906 2003-05-01, 3:00 pm

Z okazji 1-go maja pozdrawiam wszystkich zwolennikow powstania flagi CZERWONE ZAGŁĘBIE :lol:
Fan1906

Postprzez _sZaDi_ 2003-05-01, 11:41 pm

dostalem wiadomosc od ziomka z Bielska
STARY MASZ ROBIC WSZYSTKO BY NIE POWSTAŁA FLAGA "CZERWONE ZAGŁĘBIE" JESLI POWSTANIE TO JA JUZ NIGDY Z ZAGŁĘBIEM NIE STANE W JEDNYM SZEREGU. PIERDOLIĆ KOMUNISTÓW

wiec odpuszczam;] nie to ze nie mam swojeg zdania,zloze sie na kazda fane byle by pasowala wszystkim,pzdr
_sZaDi_

Postprzez reg 2003-05-02, 12:33 am

Chyba sobie jaja robicie z tym Gierkiem. Jak zrobicie flage z Gierkiem to ja zrobie dwie za własną kase. Jedną z Millerem, a drugą z Walęsą. Jak robić cyrk to na całego. I tu posłuże się argumentacją bankiera ,,a ja tam nikogo nie dzielę, łączy nas Zagłębie - i nie mam do nikogo urazy, że jest przeciwny tej fladze!" Pozdrawiam tych co mają mózgi.
reg

Postprzez Kamilsts 2003-05-02, 1:01 am

Hej ludzie jeśli mają być z tego takie cyrki to Ja sobie też odpuszczam !!!
I tak jesteśmy Czerwoni :-)
A jeśli chodzi o inny projekcik to najbardziej przychylam się do flagi:

Zagłębiacy nie Ślązacy( to na wyjazdy dla wszystkich nie znających granicy :-) ).

No chyba że ktoś jeszcze jakieś hasło ma schowane w rękawie !

P.s. Do kolegi reg !!! Jeśli stać cię na zrobienie 2 flag za własną kasę to może włóż tą kasę we Fuoco Brigade :-) my zrobimy z tego pożytek !!!
No a jeśli nie to napisz który projekt ci najbardziej odpowiada i zasponsoruj flagę !!! No chyba że były to słowa rzucone na wiatr :twisted: z tym samodzielnym zrobieniem flag.
Kamilsts

Postprzez Gość 2003-05-02, 1:24 am

Re Kamilsts. Spoko, dorzuce ładny grosz. Podaj nr konta i jak będzie zaklepany projekt (żadna polityka ) wyśle kase z dopiskiem reg żeby nie było że jestem niesłowny.
Gość

Postprzez Kamilsts 2003-05-02, 1:42 am

No jeśli chodzi o konto Fuoco to zaraz podam :-)

Bank Śląski/Odział Sosnowiec
22-1050-1360-1000-0022-7061-5160

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

A jeśli chodzi już o konto przy zbieraniu kasy na flagę to narazie nie ma takiego :-)

Pozdro reg :-)
Kamilsts

Postprzez reg 2003-05-02, 1:58 am

Konto ultrasow nawiedza mnie co mecz w postaci puszki z dziurą;) Czekam na zaklepany projekt i konto dot. flagi. Pozdro
reg

Postprzez rados 2003-05-02, 7:55 am

Może jednak bysmy sobie tą flagę z Gierkiem odpuścili.Ja wprawdzie nadal jestem zwolennikiem powstania tej flagi,ale jezeli z tego ma powstać jakieś niepotrzebne zamieszanie to moglibyśmy sobie odpuścić.
rados
Zagłębiak

...

Postprzez siwy_sc 2003-05-02, 8:05 am

pomysl z flaga Czerwone Zaglebie jest dobry i bardzo mi sie podoba. trzeba zwrocic tez uwage na to ze jak ja juz zrobimy to bedziemy juz kojarzeni w wiekszosci tylko z nia i ci ktorzy jeszcze nie wiedzieli ze w Sosnowcu zadzi SLD to juz na pewno beda wiedziec. flaga bedzie berdzo prowokacyjna i w koncu o to chodzi:))) natomiast nie zgadzam sie zeby ja traktowac jajcarsko jak to powiedzieli niektorzy z was. nie uwazam zeby z towazysza Gierka mozna bylo sobie robic jajca. bedziemy mieli juz swoja ideologie i bedzie nam sie trudno potem z tego wycofac wiec trzeba sie tez dobrze nad tym zastanowic. JESTEM NA TAK!!!!!!!!!!!!
siwy_sc

...

Postprzez siwy_sc 2003-05-02, 8:11 am

a jesli nic nie wyjdzie z tej flagi(Czerwone Zaglebie) to chcialbym widziec np. Zaglebie Dabrowskie i nazwy innych "naszych" miast
siwy_sc

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice