Tomano napisał(a):Wielkie brava dla takich pilkarzy jak Daniel Trescinski, Dawid Skrzypek, Marcin Morawski i byc moze kilku innych ktorych stac bylo na tak drobny gest jak rzucenie swoich koszulek tym najwierniejszym kibicom. Calej reszcie ktora obiecala zonom, kochankom , kolegom lub c*** wie komu zero szacunku, niech teraz one, oni, jezdza za wami po calej Polsce i wam dopinguja. Cieszy mnie ze jest jednak kilku takich zawodnikow dla ktorych kibice cos znacza, a pomeczowe podchodzenie pod nasz sektor nie jest przykrym obowiazkiem jak dla reszty, Dla was Wielki szacunek :!:
może masz i rację, ale z drugiej strony dzieki temu, że nie rzucali uniknęliśmy takich żenujących scen jak w ubiegłym sezonie (mam na myśli bójki na środku boiska o koszulkę).
Po pierwsze wcale nie jestem przekonany, że te koszulki trafiłyby do "najwierniejszych kibiców" - może akurat posiadaczem koszulki stałby się ten kto w poprzednim meczu wyzywał piłkarzy i trenera
Po drugie lepszym rozwiazaniem byłoby wcześniejsze ustalenie z piłkarzami (oczywiscie tymi których stać na taki gest) aby swoje koszulki przekazali AG lub Ultrasom na licytację internetową a kasa z licytacji poszłaby na jakis okreslony cel kibicowski(oprawa, flaga, pociąg)
W tym roku sie nie udało ale moze w przyszłym, koszulki beda na pewno cenniejsze bo z awansu do 1 ligi - pozdrawiam