Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
misiek1906 napisał(a):Ja powiem, że pojednania sobie niewyobrażam. No bo jak jechac na wyjazd do jakiegoś miasta, wysiąśc z pociągu, nie widziec policji, tylko spokojnie pochodzic po mieście, wejśc na stadion bez obawy o oberwanie w łeb kamieniem itd. Jak iśc sobie przez Katowice i widząc kolesia w szalu GKS lub Ruchu nie wyjebac pacjentowi i skroic szal?? To jest dla mnie nie możliwe i nie chce by tak się stało, zeby było pojednanie...
Monti napisał(a): Problem w tym by pojednanie chcieli robić Ci którzy leją sie miedzy soba w imię zasad jakie stały sie ich życiem. I jeśli tak postawimy sprawe to chyba bliżej prawdy jest Wojtek niż Krawiec (pojednanie to fikcja). Ci ludzie nie są zainteresowani pojednaniem . Zawalił by się świat ich wartości a sami "staliby sie niepotrzebni".
warchlak napisał(a):pojednanie :arrow: pojebanie
dzisiaj integrowaliśmy się z Cracovią :lol:
misiek1906 napisał(a):Jak iśc sobie przez Katowice i widząc kolesia w szalu GKS lub Ruchu nie wyjebac pacjentowi i skroic szal?? To jest dla mnie nie możliwe i nie chce by tak się stało, zeby było pojednanie...
łatkowski pięknie wpływa na psychike ehh ..misiek1906 napisał(a):Ja powiem, że pojednania sobie niewyobrażam. No bo jak jechac na wyjazd do jakiegoś miasta, wysiąśc z pociągu, nie widziec policji, tylko spokojnie pochodzic po mieście, wejśc na stadion bez obawy o oberwanie w łeb kamieniem itd. Jak iśc sobie przez Katowice i widząc kolesia w szalu GKS lub Ruchu nie wyjebac pacjentowi i skroic szal?? To jest dla mnie nie możliwe i nie chce by tak się stało, zeby było pojednanie...
misiek1906 napisał(a):Wydaje mi sie ze duzo osob widzac szal obcej ekipy chetnie go przywlaszcza, jezeli tylko sa do tego sprzyjajace warunki. Nie rozumiem waszego obuzenia. A ze wyjazd dla mnie wiaze sie z adrenalina i klimatem jaki panuje to nie chcialbym aby sie to zmienialo. I wyjasniam ze nie jestem chuliganem jak to Marcin pisal i napewno nie wybieram sie do miejsca odosobnienia
Qba napisał(a):warchlak napisał(a):pojednanie :arrow: pojebanie
dzisiaj integrowaliśmy się z Cracovią :lol:
chlopie masz troche honoru to sie "wypisz" z PK bo nie widze jakos Ciebie u nas.. zachowujesz sie jak dziecko...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników