Szalik Legia - Zagłębie - Olimpia - Opinie ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

czy pomysł o tym szalu jest dobry?

tak
79
74%
nie
28
26%

Liczba głosów : 107

Postprzez PTAQ84 2005-02-08, 10:51 pm

Eh......Carlos 8) i tak szaliczek kupuje to zobacze go na żywo :D
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez PTAQ84 2005-02-09, 7:16 pm

Stałem się pierwszym właścicielem szaliczka 8)
Jest zajeFajny.Polecam 8)
PTAQ84
WOJKOWICE

!!!

Postprzez ^m@rcin^ 2005-02-09, 7:29 pm

Obrazek
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: !!!

Postprzez turli 2005-02-09, 7:46 pm

^m@rcin^ napisał(a):Obrazek

pytanie, dlaczego czcionka we wzorze zostala zmieniona? i dlaczego herb Olimpii ktory byl dobry zostal zmieniony!!.
Pytania oczywiscie nie kieruje do kibicow Zaglebia tylko do wytworcy szalika bo to on jest winien! Czy ten wytworca (nie bede wymienial ksywy) nie potrafi normalnie szalika zrobic, szale ktore mamy w Elblagu L-O rowniez sa zjebane!

Sorry ze pisze tutaj na forum ale sie niezle teraz wkurwilem!
turli

Postprzez kibic(L) 2005-02-09, 8:05 pm

Tzn. ta czcionka zmieniona mi osobiście się bardziej podoba, bo napisy są trochę większe. A ten cherb Olimpii to niestety lipa, źle jest napisane "Olimpia" bo jeśli mi się dobrze wydaje to literka "L" powinna nachodzić na litere "O". Ale to jest chyba częsty bład w szalikach Olimpii. W szalikach Zagłębie & Olimpia jest tak samo.
kibic(L)

Postprzez turli 2005-02-09, 8:23 pm

kibic(L) napisał(a):Tzn. ta czcionka zmieniona mi osobiście się bardziej podoba, bo napisy są trochę większe. A ten cherb Olimpii to niestety lipa, źle jest napisane "Olimpia" bo jeśli mi się dobrze wydaje to literka "L" powinna nachodzić na litere "O". Ale to jest chyba częsty bład w szalikach Olimpii. W szalikach Zagłębie & Olimpia jest tak samo.

spojrz na literki one sa kwadratowe, po drugie napis EL-BLĄG ....to juz mogli napisac E-g. Na szalikach jest blad z literka A bo u nas nie ma tej poziomej kreski, niestety nikt nie potrafi zrobic takiej literki na szaliku. Ostatni raz mielismy taki numer na szalikach kilka lat temu od tamtej pory wszystko bylo ok do czasu gdy pojawily sie szale Z-O, bylismy w szkou ze ktos ma wogole taki wzor....a teraz znowu taki numer!
turli

Postprzez kibic(L) 2005-02-09, 10:12 pm

turli napisał(a):
kibic(L) napisał(a):Tzn. ta czcionka zmieniona mi osobiście się bardziej podoba, bo napisy są trochę większe. A ten cherb Olimpii to niestety lipa, źle jest napisane "Olimpia" bo jeśli mi się dobrze wydaje to literka "L" powinna nachodzić na litere "O". Ale to jest chyba częsty bład w szalikach Olimpii. W szalikach Zagłębie & Olimpia jest tak samo.

spojrz na literki one sa kwadratowe, po drugie napis EL-BLĄG ....to juz mogli napisac E-g. Na szalikach jest blad z literka A bo u nas nie ma tej poziomej kreski, niestety nikt nie potrafi zrobic takiej literki na szaliku. Ostatni raz mielismy taki numer na szalikach kilka lat temu od tamtej pory wszystko bylo ok do czasu gdy pojawily sie szale Z-O, bylismy w szkou ze ktos ma wogole taki wzor....a teraz znowu taki numer!

Rzeczywiście właśnie spojrzałem na szaliki (L) & Olimpia i herby tzn. literki wyglądają inaczej. Jak kupowałem szal Zagłebie & Olimpia też byłem mocno zdziwiony ty EL-BLĄG
kibic(L)

Postprzez turli 2005-02-09, 11:41 pm

kibic(L) napisał(a):
turli napisał(a):

Rzeczywiście właśnie spojrzałem na szaliki (L) & Olimpia i herby tzn. literki wyglądają inaczej. Jak kupowałem szal Zagłebie & Olimpia też byłem mocno zdziwiony ty EL-BLĄG

na poprzednim projekcie wokol herbu Zaglebia byla biala obwodka ale to mozna bylo przebolec ale nie to co sie stalo z naszym herbem, wszystko na nim jest zle, napis OLIMPIA, ZKS, ELBLAG, rowniez kolory tych liter i z tego co widze to herb jest chyba kwadratowy! Ten szale nie powinny byc wogole odebrane, powinny wrocic do wykonawcy. Nierozumialem sytuacji dlaczego szaliki L-O (gdzie barwy byly Slaska Wroclaw) nie zostaly zwrocone wykonawcy tak samo teraz nie rozumiem tej sytuacji. Pytanie dlaczego od wielu lat z uporem maniaka zamawia sie szaliki u tego samego wykonawcy ktory nie potrafi dobrze zrobic herbu ( bo co nie mial go na kompie? ten herb dodam iz zostal zrobiony kiedys w Poznaniu bo tam szale zamawialismy a to bylo baaardzo dawno) czy odroznic kolorow.
Tak samo sie ma sprawa z produkcja flag, niech ktos przypatrzy sie dokladniej na nasza flage "100% OLIMPIA" z daleka wyglada zajebiscie, a z bliska to jest tragedia, material chyba najtanszy jaki jest w sprzedazy, wykonanie lipa, koszt flagi spory nieadekwatny do wykonanej roboty! Ciekawi mnie ile innych ekip zostalo tak samo potraktowanych :evil:
turli

!!!

Postprzez ^m@rcin^ 2005-02-10, 7:42 am

Turli i co by to dalo jak bysmy je zwrocili wykonawcy ? I tak by ich nie poprawil tylko poszly by na targ 10-lecia w Warszawie. Osoba ktora robila te szale powiedziala ,ze takie same szale wyslala do Wawrszawy i Elblaga !
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

!!!

Postprzez ^m@rcin^ 2005-02-10, 7:45 am

"Pytanie dlaczego od wielu lat z uporem maniaka zamawia sie szaliki u tego samego wykonawcy ktory nie potrafi dobrze zrobic herbu ( bo co nie mial go na kompie? ten herb dodam iz zostal zrobiony kiedys w Poznaniu bo tam szale zamawialismy a to bylo baaardzo dawno) czy odroznic kolorow. "

Co do tego pytania to zadaj je komus z Warszawy lub Elblaga kto zamawial tam szale. Mowilem ci dokladnie na GG jaka byla sytulacja !
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez kibic(L) 2005-02-10, 9:18 am

Mnie ogólnie w tym szaliku brakuje jeszcze napisów "Warszawa" , "Elbląg" i "Sosnowiec" pod kropkami na konturze Polski.
kibic(L)

Re: !!!

Postprzez turli 2005-02-10, 10:07 am

^m@rcin^ napisał(a):"Pytanie dlaczego od wielu lat z uporem maniaka zamawia sie szaliki u tego samego wykonawcy ktory nie potrafi dobrze zrobic herbu ( bo co nie mial go na kompie? ten herb dodam iz zostal zrobiony kiedys w Poznaniu bo tam szale zamawialismy a to bylo baaardzo dawno) czy odroznic kolorow. "

Co do tego pytania to zadaj je komus z Warszawy lub Elblaga kto zamawial tam szale. Mowilem ci dokladnie na GG jaka byla sytulacja !

Marcin ja nie mam bron Boze pretensji tutaj do Was, bo znam cala sytuacje. Tutaj chodzi o cos innego, wykonawca powinien poniesc jakies konsekwencje, bo obecnie to ladnie sobie zarobil a stracila na tym Olimpia.
turli

Postprzez kibic(L) 2005-02-10, 10:56 am

Swoją drogą jak można popełniać takie błędy w tak prostym herbie jaki ma Olimpia. Herb Delty Warszawa, który widać w moim awatarze jest dużo bardziej skomplikowany a na szalikach wyszedł bardzo dobrze.
kibic(L)

Postprzez WOJTEK 2005-02-10, 12:38 pm

JA PRACUJĘW DRUKARNI. I ZAWSZE DAJEMY KLIENTOWI PROJEKT DO AKCEPTACJI . Z TEGO CO PISZECIE ,WY TEGO NIE AKCEPTOWALIŚCIE. U NAS TEJ SYTUACJI KLIENT NIE ODBIERA TOWARU. TO DLACZEGO WY ODEBRALIŚCIE I CO GORSZA ZAPŁACILIŚCIE ? :roll: :roll:
WOJTEK
Adventure Group

!!!

Postprzez ^m@rcin^ 2005-02-10, 2:04 pm

WOJTEK napisał(a):JA PRACUJĘW DRUKARNI. I ZAWSZE DAJEMY KLIENTOWI PROJEKT DO AKCEPTACJI . Z TEGO CO PISZECIE ,WY TEGO NIE AKCEPTOWALIŚCIE. U NAS TEJ SYTUACJI KLIENT NIE ODBIERA TOWARU. TO DLACZEGO WY ODEBRALIŚCIE I CO GORSZA ZAPŁACILIŚCIE ? :roll: :roll:

Wojtek nie wiesz jak bylo to nie pisz nic.
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice