Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
^m@rcin^ napisał(a):
kibic(L) napisał(a):Tzn. ta czcionka zmieniona mi osobiście się bardziej podoba, bo napisy są trochę większe. A ten cherb Olimpii to niestety lipa, źle jest napisane "Olimpia" bo jeśli mi się dobrze wydaje to literka "L" powinna nachodzić na litere "O". Ale to jest chyba częsty bład w szalikach Olimpii. W szalikach Zagłębie & Olimpia jest tak samo.
turli napisał(a):kibic(L) napisał(a):Tzn. ta czcionka zmieniona mi osobiście się bardziej podoba, bo napisy są trochę większe. A ten cherb Olimpii to niestety lipa, źle jest napisane "Olimpia" bo jeśli mi się dobrze wydaje to literka "L" powinna nachodzić na litere "O". Ale to jest chyba częsty bład w szalikach Olimpii. W szalikach Zagłębie & Olimpia jest tak samo.
spojrz na literki one sa kwadratowe, po drugie napis EL-BLĄG ....to juz mogli napisac E-g. Na szalikach jest blad z literka A bo u nas nie ma tej poziomej kreski, niestety nikt nie potrafi zrobic takiej literki na szaliku. Ostatni raz mielismy taki numer na szalikach kilka lat temu od tamtej pory wszystko bylo ok do czasu gdy pojawily sie szale Z-O, bylismy w szkou ze ktos ma wogole taki wzor....a teraz znowu taki numer!
kibic(L) napisał(a):turli napisał(a):kibic(L) napisał(a):Tzn. ta czcionka zmieniona mi osobiście się bardziej podoba, bo napisy są trochę większe. A ten cherb Olimpii to niestety lipa, źle jest napisane "Olimpia" bo jeśli mi się dobrze wydaje to literka "L" powinna nachodzić na litere "O". Ale to jest chyba częsty bład w szalikach Olimpii. W szalikach Zagłębie & Olimpia jest tak samo.
spojrz na literki one sa kwadratowe, po drugie napis EL-BLĄG ....to juz mogli napisac E-g. Na szalikach jest blad z literka A bo u nas nie ma tej poziomej kreski, niestety nikt nie potrafi zrobic takiej literki na szaliku. Ostatni raz mielismy taki numer na szalikach kilka lat temu od tamtej pory wszystko bylo ok do czasu gdy pojawily sie szale Z-O, bylismy w szkou ze ktos ma wogole taki wzor....a teraz znowu taki numer!
Rzeczywiście właśnie spojrzałem na szaliki (L) & Olimpia i herby tzn. literki wyglądają inaczej. Jak kupowałem szal Zagłebie & Olimpia też byłem mocno zdziwiony ty EL-BLĄG
^m@rcin^ napisał(a):"Pytanie dlaczego od wielu lat z uporem maniaka zamawia sie szaliki u tego samego wykonawcy ktory nie potrafi dobrze zrobic herbu ( bo co nie mial go na kompie? ten herb dodam iz zostal zrobiony kiedys w Poznaniu bo tam szale zamawialismy a to bylo baaardzo dawno) czy odroznic kolorow. "
Co do tego pytania to zadaj je komus z Warszawy lub Elblaga kto zamawial tam szale. Mowilem ci dokladnie na GG jaka byla sytulacja !
WOJTEK napisał(a):JA PRACUJĘW DRUKARNI. I ZAWSZE DAJEMY KLIENTOWI PROJEKT DO AKCEPTACJI . Z TEGO CO PISZECIE ,WY TEGO NIE AKCEPTOWALIŚCIE. U NAS TEJ SYTUACJI KLIENT NIE ODBIERA TOWARU. TO DLACZEGO WY ODEBRALIŚCIE I CO GORSZA ZAPŁACILIŚCIE ? :roll: :roll:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników