"Młyn" - Opinie - Propozycje - Komentarze ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Puzon 2004-11-09, 7:48 am

Dobra beka z tego artykułu. Kolejny raz jakiś "fachowiec" poszukuje rozgłosu i sensacji.
Puzon
Adventure Group

Postprzez duch...(tsp) 2004-11-09, 9:37 am

przyznam się ze z coraz większą przyjemnością czytam wasze forum.... co do młyn-u, cześć waszych problemów znam z własnej „autopsji” i u nas bywa z tym różnie, nie mój młyn, nie moja sprawa,...ale forum macie jedno z najlepszych..., wiec "potencjał" jest ogromny, pozdrawiam
duch...(tsp)

Re: "MŁYN" na meczach - opinie

Postprzez kubaa85 2004-11-09, 11:25 am

. I nie wiem czyj t był pomysł by wpuścić tych chamów przez bramke aby zerwali podbeskidziu flage ? Ale gratuluje klub tego potrzebował kolejnej kary

tak jest Elvis masz w 100% racje tez mnie to wkur**** a jak taki temat zalozylem to mi go usuneli widocznie to dla nich niewygodna sprawa, wola sie zajmowac kradziezami flag niz dopingiem, z ultras fuoco zrobi sie hooligans kolejna ekipa po bb i yf :x
kubaa85
Żółta kartka

Postprzez Misiek DG 2004-11-09, 11:29 am

To moje 3 ulubione fragmenty z tego artykułu:

(...)
To dzięki ultrasom sektorówki (bo tak nazywane są owe złośliwe transparenty) są coraz większe.

(...)
Przed meczami można zaobserwować przewożenie flag klubowych. Jeden niesie relikwię w plecaku, a 20 pakerów obstawia go jak BOR prezydenta.

- Kiedy Polonia, która ma mało "ochroniarzy", przywoziła flagę, to podjechał samochód, drzwi się otworzyły i chłopak w dzikim pędzie wpadł na stadion, byleby tylko ktoś go nie przechwycił - opowiada Przemek, kibic Legii. - A stracić flagę to największy obciach. Bojówki chroniące flagę (w czarnych bluzach z nazwą klubu) stoją podczas meczu tyłem do murawy. Nie piją, nie palą, nie zażywają narkotyków. Ich zadaniem jest ćwiczyć na siłowni, by potem móc ochronić swój totem.

(...)
Ale przecież taka flaga lub sektorówka zasłania widok spotkania ludziom siedzącym pod nią!

(...)

:lol: :lol: :lol:
Misiek DG
Adventure Group

Postprzez fabian 2004-11-09, 11:45 am

Uwaga, uwaga nowy psychotest: Policz w ilu procentach jestes chuliganem!!!

Na meczu:
a) siedzisz na krzeselku
b) siedzisz na krzeselku i machasz szalikiem
c) siedzisz na krzeselku i okazjonalnie plujesz
d) stoisz
e) stoisz tylem do boiska na trzezwo
f) stoisz tylem do boiska po pijaku, odpalasz papierosa

Twoja bluza:

a) jaka bluza? Ja i Pan Redaktor Miecugow mamy garnitury!
b) jest czarna
c) jest czarna i z logo klubu
d) moze nie czarna, ale ma trzy paski
e) jest kolorowa z logo klubu

Twoim totemem jest:

a) skrojona flaga Polonii
b) wystawka z szalikow wroga
c) wyrzezbiony w drewnie sandalowym wizerunek aktualnego prezesa klubu uwienczony wejsciowkami VIP.
d) portret redaktora Najsztuba
e) czy ja k***a jestem jakis murzynem?

Wyniki prosze wyslac na adres redakcja@przekroj.pl
fabian

Postprzez musztra 2004-11-09, 5:31 pm

BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):Ciekawy artykuł ale autor chyba nie bardzo wie co to sektorówka :roll:

masz racje
PS. więcej flag w swoim podpisie się nie dało władowac :? :?
musztra

Re: ...

Postprzez dziejus 2004-11-09, 5:51 pm

[quote="Krawiec"]Wg mnie są trzy rzeczy , któe przeszkadzają w rozwoju dopingu na ludowym i zależą od nas samych

1. Zwykłe lenistwo kibiców,
2. Aktywność sprowadzająca sie do marudzenia na forum i doradzanie bez włsnego zaangażowania,
3. Sytuacja w FB , które raczej kurczy się niz rozwija.
Dodalbym pkt 4. Slaby poziom meczu,kiepski wynik i brak zaangazowania zawodnikow. Tu chcialbym przypomniec mecze z Polkowicami[przegrany ale po walce], Korona[wspanialy wynik] czy Ruchem[sprawa honoru] gdzie mlynem byl caly stadion.
dziejus

Re: "MŁYN" na meczach - opinie

Postprzez DaMi 2004-11-09, 7:28 pm

kubaa85 napisał(a):z ultras fuoco zrobi sie hooligans kolejna ekipa po bb i yf :x

Foczki nie chuliganić mi na stadionach tylko się za śpiewanie i rozkładanie kartoników weźcie :D :D :D :D :D :D
DaMi

...

Postprzez Krawiec 2004-11-09, 8:56 pm

Dziejus zastanów się jaki jest temat wątku i nad tym co pogrubiłeś . O poziomie piłkarskim rozmawiamy gdzie indziej , tu koncentrujemy sie na kwestii dopingu i tym co mozna zrobic samemu tzn. tym co zależy od nas bezposrednio
Krawiec

Postprzez dziejus 2004-11-09, 11:19 pm

Chcialem tylko powiedziec ze zaden mlyn nie poderwie reszty stadionu do dopingu jezeli nie bedzie walki i pelnego zaangazowania ze strony pilkarzy.Tak bylo w meczach ktore wymienilem wczesniej.Wiem to bo na kazdym meczu siedze wsrod emerytow[wapna]i widze jak ''dra'' mordy na granicy zycia i smierci gdy widac walke i checi pilkarzy.Mlodzi kazdy mecz traktuja na luzaku i swietnie sie bawia bez wzgledu na wynik -starsi bardziej powazniej to przezywaja.Tak to widze.
dziejus

Postprzez Wuzel 2004-11-09, 11:39 pm

NIe miałem gdzie tego wkleićto wkleje tu (najwyżej usuniecie)

http://www.mp3s.pl/rzasa/

:wink:
Wuzel
ŚRODULAK

Postprzez dziejus 2004-11-09, 11:48 pm

No to ubawilem sie do lez na koniec dnia. Haslo mozna wykorzystac - zmieniajac Tomka na powiedzmy Marcina.
dziejus

Postprzez Tomano 2004-11-10, 12:45 am

Hasło stare i nie widze powodu aby przenosic je na nasz stadion :!:
Tomano
Adventure Group

Postprzez dziejus 2004-11-11, 10:04 pm

Ztym wykorzystaniem zartowalem ale faktem jest ze jest adekwatne do sytuacji w naszym klubie
dziejus

Re: !!!

Postprzez Ader 2004-11-11, 11:10 pm

Krawiec napisał(a):
^m@rcin^ napisał(a):Nie ma problemu kazdy moze dzialac !! Teraz jest hokej i kosz !! Kto sie sprawdzi na wiosne bedzie nam pomagal na Ludowym !! Bycie ULTRASEM to nie takie proste jak sie kazdemu wydaje :wink: :D

Marcin , chodzi o powtórzenie tego co nastąpiło w 2003 na forum . Ogłosiliscie wówczas nabór do grupy ultras. Moznaby zrobić to samo dla chłopaków do 18 roku życia i do wiosny stworzyć 4 konkretne kilkunastoosobowe grupy z różnych terenów Zagłębia.

Jeden juz jest :-)

czemu tylko Zaglebia??:p

Pozdro dla kumatych(RaRy :lol: )
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice